Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 976
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
А ,не ! Нека да не съм активист в агитка  Laughing Ами ако не го харесам , въпреки  тези над 1.85 см и гласчето  newsm78 ...
Нека да съм отворена към  новите  герои . Може пък и някой от фаворитите да ми стане неприятен  Mr. Green
Е нали вече не харесваш „малкото лекенце”? Joy Изпълнила си план минимум. Батко не можем да не го харесаме, звездите ми говорят Sunglasses
Няма начин , ще го харесваме , но не искам да се пререждам и да съм начело на агитката , а "феичка" - с мопа   Wink
 Аз в момента нещо пак съм си яхнала метлата , но още  две /като моя аватар/  прелетяха  в темите и сега  си мечтая за лятото . За съжаление  Sad май ще пропусна  първите три епизода и после ще ги наваксвам   Peace

# 661
Батко ще бъде изцяло положителен образ, защото им я ясно, че в противен случай, ще бъде трудно приет след Банков  Mr. Green Предполагам, че е ще всичко, което той притежаваше (принципен, отговорен, добър...) и което не притежаваше (открит и честен, например)

Честно казано това ми е чак нереално. Толкова положителни качества да съберат в един образ - абсурд. Ще има някакви скелети в гардероба и той.

# 662
Ели, ти пък, ще ме пререждаш, аз мога да си въздишам по него без да ми пречи околната агитка и Мириел да ме гледа строго под вежди Joy
Дона, той ще е от светците в сериала, на когото ще му се струпат разни гадорийчици, като например братлето му да се опитва да му отмъкне момето Grinning
 Ванилия, това беше първият път. После Виолета й каза недвусмислено, че са правили секс.

# 663
  • Разпиляна във въображението
Някакво гласче ми говори, че героят на Васил Бинев може да е нещастен. Гледах отново промото и там ми се видя някак безсилен - опрян в стената и навеждащ се напред. Няма да се смеете, но се сетих за една книга, в която съпругът, стар и т.н. умираше и гаджоса младата си съпруга. Simple Smile Освен, че е богат друго казаха ли за героя?

# 664
Иии една нова снимка с Диана. Grinning Heart

# 665
Ели, ти пък, ще ме пререждаш, аз мога да си въздишам по него без да ми пречи околната агитка и Мириел да ме гледа строго под вежди Joy
Дона, той ще е от светците в сериала, на когото ще му се струпат разни гадорийчици, като например братлето му да се опитва да му отмъкне момето Grinning
 Ванилия, това беше първият път. После Виолета й каза недвусмислено, че са правили секс.

Много светци, много нещо в този сериал Joy Горкото му братле, да дойде да го утеша после Blush

Мириел, общо взето не.

Красива Диана Heart

# 666
Фейри, значи втория път ми се губи, защото не си го спомням. 🤔

# 667
Преди малко пуснаха едно кратко промо със Зорница и Тони, но докато се усетя какво върви и приключи  Laughing Всъщност беше края на предното, където тя казва, че когато животът на човек стигне до критична точка, миналото няма значение, но Тони се виждаше много ясно. Cимпатяга е момчето  Grinning

# 668
Точно шях да ги смъмря,че днес ни оставиха без нищо Grinning

Ели, замислих се, че накрая ще се окаже, че все пак си падаме по кахърни актьори с вид на снимащи в европейски неразбираеми филми Joy

# 669
Тук пише,че Банков и съпругата му също се връщат...

http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/02/blog-post_622.html

# 670
Това със Зори и Малчо върви от два дена вече, аз споменах ама..... Grinning

Аз както казах си поддържам Зори и ще си я защитавам ако върши глупости, че вие с тези разпределения кои щели да я скастрят, няма да се разберем Sweat Smile

# 671
Тук пише,че Банков и съпругата му също се връщат...

http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/02/blog-post_622.html
Тия хора са попреписали от пресконференцията отгоре отгоре и ето ви новина Grinning Вергов на 24-ти март има театрална премиера. Вярвайте ми,няма да си мръдне пръста да снима от сутрин до вечер. И после снимките ще свършат Joy

Майчр, извинения, сега се сетих, че каза и аз се зачудих как от тоя неясен контур ти пък видя толкова ясно Тони, а то какво било Flushed

# 672
Fairy, имам орлов поглед Joy шегувам се, макар още преди това си мислех, че е той заради носа му Sweat Smile

Видях тези снимки в инстаграма на режисьорката, Димо отново е с различни чорапи Grinning:

Скрит текст:
След скоковете

Купата. На сет-а на Откраднат живот. Поклади.

# 673
За това ли говорите? Върти се доста напоследък, но е прекалено кратко и няма нищо ново.
Скрит текст:

# 674
Оператор Яху веднага го излови Grinning
Майче, на предното промо и аз го познах заради носа Joy

Общи условия

Активация на акаунт