Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 975
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Майчр, извинения, сега се сетих, че каза и аз се зачудих как от тоя неясен контур ти пък видя толкова ясно Тони, а то какво било Flushed
И аз се зачудих тогава, но и след като го видях, не направих връзка Blush
Прегледах някои от статиите за сериала в горния сайт. Има едно cтаро заглавие, че Hаталия нямало да може да износи дете и ще прибегнат до сурогатна майка. Правя си извода, че черпят половинчата информация отнякъде и си я нагласят, като съвсем я изкривяват. За Банков, вероятно, от това което каза Mилошев на пресконференцията, а то си беше абсолютно измъкване от конкретен отговор на въпросите относно нeгo.

За това ли говорите? Върти се доста напоследък, но е прекалено кратко и няма нищо ново.
Скрит текст:

Peace

# 676
Според тази статия Калин и Наталия ги чака отново развод, освен останалите гадории?!?
Надявам се да не им е достоверна информацията.
Жекова пък щяла да се жени, но не за Васко....?? Нещо много измислено ми звучи!

# 677
Еее, в новото мини промо поне виждаме лицето на Тони. Много кахърен и той, но е симпатяга Simple Smile

Честно казано не бих вярвала на тези сайтове - както Злати казва, изсмукват си от пръстите, за да генерират трафик само. За съжаление си пазят тайните добре и освен от фейсбук страницата на сериала от другаде едва ли ще получим достоверна информация

Ванилия, на пресконференцията с много недомлъвки казаха - Жекова моооже и да се ожени, ама дали ще се ожени и за кой, ще видите....супер завоалирано това

# 678
Дона, моите искрени извинения, но Тончо и Зорница са точно като Малчо и Кака Joy

# 679
Дона, моите искрени извинения, но Тончо и Зорница са точно като Малчо и Кака Joy

С това се съгласявам и аз. Смятам, че след пожара с Банков и предишната й провалена връзка, на Зорница й трябва силен и стабилен мъж, какъвто изглежда Батко. Докато с малкия едно, че не си подхождат визуално, но и както представиха образа му, от него може да очакваме само главоболия да й създава.

# 680
Е то Диана с подходящ грим и прическа си изглежда на реалните си години Simple Smile
 Все пак предпочитам да е с Марио, но приятелството с  Малчо ще и се отрази добре, да имаш подобен шут в живота си е малко изтощаващо на моменти, но винаги можеш да разчиташ на тях да ти повдигнат настроението и явно той успява да върне усмивката на лицето й Simple Smile

# 681

Тя си е за Марио, отиват ѝ по-сериозни мъже.

# 682
Само аз ли не се прехласвам толкова по Зорница? Чак пък и анкета само за нея - ако имаше отговор "Хич не ми дреме с кого ще завъртят Зорница " щях да избера него.

Хубаво е, че вкарват нови персонажи, но ми се ще да раздвижат жените - Галя и Пешко са скучни, Наталка ще я пращат нанякъде, Луиза е аут.. то няма жени в тая болница, сал една Марта остана.
И онази актриса- шефката на хирургията - много добър образ.
Малко сестри да вкарат, класически интрижки доктор-сестра както в началото с Пешко....

Слави ми допада, ако бяха вкарали и Калин В кат един същи доктор Хаус... ама , надали.

# 683
  • Щастлива мама на 3 слънца
Blush

# 684
  • 221B Baker Street
Охххх, едвам дочаквам последните дни вече ...

# 685
Ами ако Галето  скочи на Батко ? Може да и е писнало да е с нацупения  дядо .

# 686
Ами ако Галето  скочи на Батко ? Може да и е писнало да е с нацупения  дядо .
Аууу, ако Галето скочи на Батко, ще трябва да станем на кълбенца Bowtie

# 687
Само аз ли не се прехласвам толкова по Зорница?
Със сигурност има и още, ама тук се събрахме една мощна агитка и явно нехаресващите я кротко ни оставят да й се радваме Grinning
За жените съм съгласна, като цяло са доста рехави. Аз много ще се радвам, ако Романова има хубава роля в този сезон. Много харесвам героинята, а и актрисата ми е симпатична Heart

# 688
  • Разпиляна във въображението
Аз не съм от агитката на Зорница Simple Smile

Тони не го виждам в ролята на шут. С това минало, с този батко. Да го избива на номера - да, но временно.

# 689
Мириел, ти си от търпящите ни Grinning

Според мен Тони няма да е шут, но ще е доста по-лекомислен. Той даде заявка, че ще се радва на всеки миг от живота, не го виждам да взима твърде насериозно нещата.

Общи условия

Активация на акаунт