Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 972
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • Wonderland
Ами ако Галето  скочи на Батко ? Може да и е писнало да е с нацупения  дядо .
Пак ли ще ѝ писва от него. Joy Миналия (или по-миналия беше?) сезон нали на Боби имаше мерак Joy

# 691
Днес загледах малко от Отплата.
Велислав е страхотен актьор!
Хареса ми, хем филмът е доста стар .

# 692
Павлов съм го гледала само във Вездесъщият, хареса ми как играе, а и самият филм ми беше много интересен Simple Smile

Ами ако Галето  скочи на Батко ? Може да и е писнало да е с нацупения  дядо .
Едва ли, тя си пада по такива  като Боби и Малчо Joy , шегата настрана, след всичко през, което премина с Нашият Петър през миналия сезон тя прие да се омъжи за него, не очаквам трусове по тази линия при тях.

# 693
  • Wonderland
Едва ли, тя си пада по такива  като Боби и Малчо Joy , шегата настрана, след всичко през, което премина с Нашият Петър през миналия сезон тя прие да се омъжи за него, не очаквам трусове по тази линия при тях.
"Нашият Петър?!" Joy Погледът на Виолета още ми е пред очите, и още ме избива на смях Joy

Ааа, Майче, може да има вторични трусове  Joy

# 694
"Нашият Петър?!" Joy Погледът на Виолета още ми е пред очите, и още ме избива на смях Joy

Ааа, Майче, може да има вторични трусове  Joy

Ох, тази сцена за мен беше култова, а погледът на Виолета, когато Галя й каза за проблема на Петър беше безценен. Без малко не изплю виното от учудване. Joy Буковска много добре играе с лицето си, мимиките й са един път.

# 695
Тя по-скоро едва не се задави като и каза Галя за проблемите на Петър, така се смях тогава Sweat Smile дори сега ми е странно като си помисля за приятелството им, предвид историята между тях.

# 696
  • Разпиляна във въображението
Предлагам мнооого внимателно да се изпишат трите странички до Вторник и да продължим с нова тема с началото на пети сезон. Сделка?

Галя ще остане при Петър и ще му набива канчето. Обаче ако почне  да върши глупости ще видим.

# 697
Имаме сделка Simple Smile Ако случайно стигнем до 50-та стр. без време, ще помълчим до петък Simple Smile И без това е затишие пред буря откъм информация Grinning

Иначе тази сцена и Нашият Петър е една от любимите ми Joy
Аз също не мисля, че Галя ще изостави Петър. Но ще имат трусове сто процента. И понеже Петър беше твърде черен сто сезона, подозирам Галя в лошотия тоя път.

# 698
# 699
  • somewhere near the sea
Лелееее, колко нещо сте изписали...

# 700
Марсия, ние сега сме тихи, пазим поведение, докато почне сезонът във вторник Grinning
Но не мога да не споделя с вас дълбокото си разочарование, че почнаха така хубаво идеята със снимките и посланията и я спряха в нищото. Толкова ми се искаше и за останалите да има...

# 701
Мда, аз единствено вече очаквам на Малчо и дано ни зарадват утре с неговата, а за вторник може и някое интервю, не искаме много Simple Smile

Една прекрасна снимка на Диана:

# 702
Много интересно за мен интервюто с Диана :

https://cultinterview.com/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D … 1%83%D0%B4%D0%B0/

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 10:19 от maichetoo0o

# 703
Много хубаво интервю, поздравления за момичето, което го е направило. Различно и без да слушаме обичайните глупави въпроси. Много ми хареса Simple Smile

# 704
Ето и официалния анонс за пилотния епизод на новия сезон Simple Smile

https://nova.bg/accents/view/2018/02/26/208200/%D1%81-%D0%BB%D1% … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Мириел ви взе страха и всички сте много тихи Grinning Накрая ще стане така, че ще трябва да се мъчим някак да достигнем 50-та страница до утре, та да може да пусне нова тема за старта на сезона Joy

Общи условия

Активация на акаунт