Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-71

• 86 889
  • 741
  •   2
Отговори
# 315
Привет, Айре  Heart Eyes Кате  Hug wavey

Айре  Heart Eyes  bouquet Голяма красотичка е сътворила отново Тамара  Peace
Много вълнуващ момент ... искам вече да гледам филма!  Crossing Arms Wink
Освен Седеф, в новия сериал на Кеньо ще видим и един стар наш познайник - Сердар Орчин - Онур от Перла.
И днес няма никакви новинки ...
Много хубав клип от Зинаида  Peace
https://vk.com/feed?z=video227334546_456239665%2F659713093617466 … _-39664475_512504

# 316
Кате Hug, приготвила, съм споко Joy
Киво няма комедия, сори Wink
ти нали знаеш как свършва ДЗ, вече си подготвена доколкото може....
да сериала е тежък, има много драматични моменти...ама се накани да го гледаш все пак Whistling няма да съжаляваш Peace
Киво е като ангел там, толкова е красив, героят му е супер положителен, сценария е динамичен, постоянно те изненадва и те държи в напрежение Peace

и аз се чудя, кое надделява при него-красотата ли, таланта ли, харизмата ли??? Wink

Фенче Heart Eyes, има има Laughing
много нови снимки от Ротердам
страхотни!!! Heart Eyes

един мой приятел от Анталия е ходил да гледа филма по моя препоръка
каза ,че бил много хубав...обещал ми е да напише нещо повече Peace

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 19:57 от Airra

# 317
# 318
Айре  Heart Eyes Терзи  Heart Eyes благодаря! Вай, колко много снимки и все прекрасни  bouquet
Особено тази  Heart Eyes
Цитат
Pardon, I had to see this one in a closeup...this smile could power the Western hemisphere. 😮😍💙🌞🔍извинете, трябваше да видя този в близък план... тази усмивка може да захрани западното полукълбо. 😮😍💙🌞🔍

И тази  Heart Eyes

Много ни е красиво момчето пу пу пу  Heart Eyes
Кате  Hug нали каза, че си си пила хапчетата, та смело пускам тази красота

Непременно изгледай Менекше и Халил, заслужава си  Peace А музиката е убийствена през цялото време!

За мен и красотата му , и харизмата му и талантът му нямат аналог  Heart Eyes

# 319
Фенче Heart Eyes, нали? Grinning
обожавам Киво по време на премиерите, а особено в Ротердам...то красота, то чар Crazy Heart Eyes, пупу Wink
и как му личи, колко е щастлив Heart Eyes

и едно клипче
https://twitter.com/SaraLovesKT/status/970377862472765442

лека от мен Hug

# 320
Айрич  Heart Eyes е, как няма да е щастлив, къпейки се в толкова любов  Heart Eyes Сигурно чувството е неописуемо  newsm78
Благодаря за видеото  bouquet
За лека нощ един страхотен клип , отново на Зинаида  Peace

Лекинка! Hug

# 321
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, Фенче, то се разбра, че няма хапчета срещу кивоизлъчването, направо е като радиация - намира те навсякъде и те облъчва. Няма хапчета, няма защитни маски, няма територии и прегради за ограничаване на разпространението. Намира те където и да си и те грабва. Щом аз се поддадох, а аз не се давам лесно, работата е ясна - спасение няма. А и не го търся...
Благодаря за прекрасните снимки и видеа!
Айре, ще ми се Киво да се снима в комедия. Мисля, че ще е доста интересен в такава роля - с тези закачливи физиономийки и мимики...

Хайде, лека, че съм си приготвила хапчето за сън, иначе спане няма да има... Joy

# 322
Айре, Фенче, то се разбра, че няма хапчета срещу кивоизлъчването, направо е като радиация - намира те навсякъде и те облъчва. Няма хапчета, няма защитни маски, няма територии и прегради за ограничаване на разпространението. Намира те където и да си и те грабва. Щом аз се поддадох, а аз не се давам лесно, работата е ясна - спасение няма. А и не го търся...
Благодаря за прекрасните снимки и видеа!
Айре, ще ми се Киво да се снима в комедия. Мисля, че ще е доста интересен в такава роля - с тези закачливи физиономийки и мимики...

Скрит текст:

Хайде, лека, че съм си приготвила хапчето за сън, иначе спане няма да има... Joy

smile3521

имаме надежда за една комедия на неговия приятел Йълмаз Е., да видим.... Peace

Фенче Heart Eyes, така е, сигурно чувството е неописуемо Crazy Peace

и на тая снимка , много готин Crazy Heart Eyes

пак лека Laughing Hug

# 323
Добро утро!  Hug Hug Hug Желая ви прекрасна седмица!

Joy Joy Joy
Цитат
Турецкий актер Киванч Татлитуг схватил сердце катарской шейхи Мозы, она пригласила его на чай в ее честь, но он разбил ей сердце и отказался от приглашения.
https://twitter.com/qatarileaks/status/970302529098735616
Кате  Hug, никой не е застрахован срещу синеоката радиация   hahaha

Нашето момиче е щастливо  Heart Eyes

Нещо съм на вълна КСШ  Heart Eyes

# 324
Привет Hug

слагам още кафе Wink

Фенче Heart Eyes bouquet
оххх разбил сърцето на Катарската шейхиня/така ли се казва newsm78/ Joy Joy

ще ходим на сватба на грозничето, дано да е щастлива!! Simple Smile
Цитат
Ойкю Караель и Джан Бономо женятся. Свадьба пройдёт в июне в одном из кафе знаменитой деревни Айя Йорги. Приглашены 300 человек.

ново клипче от Мирър Peace

хубава и успешна седмица Hug

..............
 Shocked
Цитат
Новости из арабских источников.
Арабские каналы, по политическим соображениям отказываются от показа турецких сериалов, не только на телевидении, но собираются также блокировать интернет ресурсы.
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_94752%2Fall

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 12:39 от Airra

# 325
Нарде сте  newsm78

Айре  Heart Eyes оказва се, че това за Катарската шейхиня  hahaha било старо инфо ...  сетих се, че някога бях чела нещо подобно, май още след Гюмюш  newsm78 А помните ли това ?
Цитат
директора по продажам на восток турецких сериалов......
Вот , что он говорил......@ И самое интересное, когда я сидел с известным турецким актёром, мы получили звонок 📞 из Катара от богатой девушки-принцессы.. Она сказала что хочет послать самолёт и просто пообедать во дворце Катара с турецким актёром. Она также сказала. что купила подарок 🎁 стоимостью 70-80 тысяч фунтов и хочет отправить ему ... Этот знаменитый актёр вынужден был поменять свой номер телефона, потому, что девушка по 100 раз на день звонила ему, искала встреч, изучала турецкий язык и продолжала беспокоить актёра...
Още тогава се сетих за тази принцеса, че може за нея да е ставало дума, нищо, че не споменаваше имена. Но, сега помислих, че е нещо ново, защото снимките са такива, реших, че просто е остаряла  hahaha
А това за арабите излиза, че е истина ... Ще го закъсат без тях, те са им най-големите клиенти.
Цитат
Ranini tv
Дубайский канал MBC прекращает показ турецких сериалов!

raninitv

05 марта 2018 г.

Кризис, который, казалось, был жестким, в конечном итоге возник физически, и трансляции турецких сериалов были сняты с каналов MBC со 2 марта.

Арабская вещательная компания MBC в Дубае сообщила  The National, что им было дано указание удалить турецкий контент со всех каналов, включая египетский канал MBC Masr, пока не будет указано иначе. Пресс-секретарь MBC Group Мазен Хайек прокомментировал аргументацию этого решения: «Это решение касается многих медиакомпаний, включая MBC, где большая часть турецких сериалов будет удалена из арабской страны», - сказал он. «Решение было принято 2 марта в 1:00 по Саудовской Аравии». сказал он.

Есть только пять эпизодов серии убийств Аль Дакель (внутри) и эпизод в 84-м эпизоде ​​Анны Ватани (Натан Сенсин) среди 6 серий, на которые влияет это решение. Похоже, что это решение не повлияло на Дубайское телевидение, сказал Хайек, не комментируя другие затронутые каналы. Согласно онлайн-потоку канала, сериал Sultana Kosem (Köçem) будет продолжать появляться на экране в 21.00 по будням. Netflix, объявленнаяонлайн-платформа для публикации, которая в партнерстве с OSN в феврале, в настоящее время публикует почти 20 турецких сериалов. Среди них сериал 2011 года Эзель и Великолепный век.

Закуп турецких сериалов продолжал расти в арабском мире в течение последних 10 лет. После того, как новости попали в местные СМИ, нас опросили одна из крупнейших компаний по сбыту контента нашей страны, участвующая в выставке Discop Fair, прошедшей в Дубае в прошлом месяце. Раскрытие информации о выпуске серии в соответствии с информацией, предоставленной официальным лицом компании, было сообщено во время ярмарки Discop. Закупка была оставлена ​​до того, как был подписан контракт на продажу во многих индексах во время ярмарки. Кроме того, по нашим чувствам, неизвестно, как долго этот запрет будет вынесен решением Саудовского королевского суда. Однако в официальном заявлении MBC, не разгласили причину этого запрета, лишь подчеркнули, что принято решение повысить качество местного контента в странах ближнего востока.

Первый контакт турецких сериалов с арабским миром начался в 2008 году, когда сериал Гюмуш(серебро) завоевала популярность в регионе. Заключительная часть сериала, опубликованная в MBC, показала, что во многих регионах от Аравийского залива до Марокко собрали зрителей, в количестве около 80 миллионов человек. Благодаря большому успеху Гюмуш, сотрудничество с Турцией, стало плодотворным. Как известно, продюсеры сериала "Моя родина ты" производства O3 Медиа это созданая производственная компания, работающая в Турции в сотрудничестве с MBC.
По едно следобедно

# 326
  • София

Здравейте, дами

И по едно следобедно питие от мен по случай рождения ми ден.
Прекарах го чудесно в компанията на няколко приятелки в уютен ресторант близо до вкъщи.
Получих цветя и подаръци и много приятно прекарване.

Приятна вечер на всички. Бъдете щастливи, пролетта идва.

# 327
Кети  Hug Честит рожден ден! Жива, здрава и мнооого щастлива!  bouquet Благодаря!

И специален поздрав от мен!  Hug

# 328
Кети Hug, Честита да си!!! Много здраве, късмет и положителни емоции!!! bouquet bouquet

Фенче Heart Eyes,
това с арабите, не разбрах по политически причини ли??
определено лоша новина за турската дизи индустрия Whistling
ама и за арабеските лоша, те ги обожават Laughing

колажа на Тамара-страхотен!!!

# 329
  • София
Благодаря, Фенче,  много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт