Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 378
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
С хидросалпингс бременност не се развива. Какво страшно има в ЦС? На 2-3м не, но на 6-12 да. А през години абсурд. Все пак постоянно чоплят из нас и е редно да се следят нещата. За съжаление, при повечето отнема повече години опити и препядствията не липсват по пътя до бебчо. Направи снимка и дано всичко е наред!

# 526
  • In transit
Вики, благодаря за отговора. Много полезна информация.

# 527
Защо дами да е задължително правенето на ЦС преди всеки опит? Аз направих веднъж и се установи запушени тръби, сега ще правя трети опит и не съм правила друга снимка. Имам и две лапароскопии, които потвърдиха резултата.

# 528
Защото при увредени, но не махнати тръби, при евентуален хидросалпингс, течността е токсична и убива ембриона.

# 529
  • София
+ 1 Cristi, при мен имаше увредени тръби и при лапароскопия (за доказване) ми ги прекъснаха.

# 530
Благодаря за отговора, нещо се стреснах

# 531
Здравейте момичета Simple Smile
Днес получих заповед и я предоставих в клиниката. Предстои ни стартиране на ИКСИ. Смятате ли че е необходимо при първи опит (с мъжки фактор) да се презастраховаме и да моискаме IMSI?
Благодаря и желая от сърце успех на ваички 💐

# 532
Днес получих заповед и я предоставих в клиниката. Предстои ни стартиране на ИКСИ. Смятате ли че е необходимо при първи опит (с мъжки фактор) да се презастраховаме и да моискаме IMSI?

Това е интересно и за мен. Не преценяват ли лекарите какъв подход да използват в зависимост от ситуацията?
Аз отивам за заповед в сряда и чакам 2ри ден за да отида в клиниката.

# 533

Това е интересно и за мен. Не преценяват ли лекарите какъв подход да използват в зависимост от ситуацията?
Аз отивам за заповед в сряда и чакам 2ри ден за да отида в клиниката.
Супер идея, но мисля че фонда не покрива Имси.
Но питайте как процедират, може да има вариант...
Успех

# 534
Зависи от мъжкият фактор и от клиниката в която си. Може всичко да искаш, то се доплаща. Успех!

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:04 от ВикториА

# 535
Аа знам, че ще трябва да си го доплатя, но ми се ще да знам че съм направила всичко възможно за да стане от раз....в Щерев съм и мисля че за IMSI се доплаща около 500 лева. Трябва да ми дойде тези дни и да пусна хормони. С рвзултатите ще отида при доц. Тимева и ще я попитам тя какво мисли. Имам и доверие изглежда мила и отдадена.
Май май няма да стартирам този месец стимулацията от кой ден започва всъщност, ако всичко е наред?

# 536
Ние сме и с мъжки фактор и точно в Щерев и точно Тимева реши да ги остави да се търсят сами в сапунерката. Разбирай стандартно Инвитро оплождане. Нито една оплодена яйцеклетка нямаше. Такъв скандал вдигнахме... Дано ти обърнат внимание там. Само бъди крайно изискваща и настоятелна иначе няма да сработят нещата.

# 537
Съжалявам за случилото се Вики!
До колкото си спомням оше при първото посещение при нея говорихме за ИКСИ.
Дори ми направи много хубаво впечатление, че се беше подготвила преди да влезна с Името ми и историята на случая. Надявам се правилно да съм я усетила, като моя доктор. На теб желая скоро да се похвалиш и всичко да е наред ♡

# 538
Ние също сме с МФ и ще настоявам за ИМСИ, че и за МАКС дори. По-добре от първия опит да сме използвали повече методи, отколкото да чакаме неуспеха.
Все пак е важно и лекаря да мисли по същия начин, иначе незнам как се процедира.
Вики, съжалявам Sad Това е престъпление направо

# 539
При мен е било ИКСИ без дори да знам .Когато си подписах договора за замразяване видях ,че са оплодени ИКСИ.При по-голям брой Я ,задължително ги оплождали ИКСИ в клиниката ,където правих опита .

Общи условия

Активация на акаунт