Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 332
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
не, полагат се само на бременни, но в момента лаб. Рамус имат пакет трансмисивни инфекции на добра цена.

# 616
Спин, Сифилис, Хепатит Б и Хепатит Ц може да ги пусне ЛЛ, като се доплаща само за Total Хепатит Б.

# 617
Момичета, днес ми правиха пункция. На естествен цикъл сме. Фоликулът за съжаление се оказа празен. Случвало ли се е това на някоя от вас и имаше ли яйцеклетка на следващия цикъл?

# 618
  • София
Момичета, днес ми правиха пункция. На естествен цикъл сме. Фоликулът за съжаление се оказа празен. Случвало ли се е това на някоя от вас и имаше ли яйцеклетка на следващия цикъл?
Фоликулите никога не са празни, просто яйцеклетката не се е отлепила от стената и за това не са успяли да я аспирират. Най-вероятно не е била зряла

# 619
Аз съм имала само една пункция на ЕЦ, нямаше яйцеклетка, казаха ми, че бил празен фоликул. Така и не знам другите цикли какво е било, беше еднократен опит.

# 620
При мен честичко Joy

# 621
Лошо Sad А знаеш ли на какво се дължи?

# 622
Не го мисли в момента. Една лоша яйцеклетка нищо не означава.

# 623
При мен знаете ли какво стана на последната пункция? Доктора дърпа течността от фоликула и няма яйцеклетка. Горкия, като знае какъв кошмарен случай съм, направил 5-6 промивки и накрая извадил яйцеклетката. Никакви надежди не й давах. Викам си след тази центрофуга едва ли ще става нещо от нея. Пък и щом не е искала да излиза предположих, че е недостатъчно узряла. Тя пък взе, че оцеля до 3-ти ден и замразихме ембриончето. Друг е въпросът ще я бъде ли после до 5-ти ден, но се надявам да е моето късметлийче.
Понякога се слечват такива неща, но това не означава, че ще се случи пак.
Идеята ми беше, че Нандин е права - няма празни фоликули. Ако докторът се беше отказал щях и аз да си мисля, че не е имало яйцеклетка, но явно винаги има.

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 10:40 от Боби ;)

# 624
[url]Здравейте аз съм нова и реших да се включа при Вас да обменяме опит. Първо да пожелая на всички много успех и сбъднати мечти Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Искам да Ви питам предстои ми инвитро и в момента съм на инжекции декапептил втора седмица. Трябваше цикъла да ми е на 8 а още го  няма. Бях на преглед и док ми каза че трябва цикъл за да правим процедурите а ми закъснява много възможно ли е от инжекциите да е и дали някои е запознат с същото. Извинявам се ако въпросите са ми глупави ще се радвам за мнение и съвети. Благодаря ви много. Хубав ден Simple Smile Simple Smile :*

# 625
Д.Д. от Англия ако чете тука, да си изтрие входящите съобщение, че не мога да й пратя нищо Simple Smile

Аз да питам тука, че не знам къде - док. ми е назначил изследване за Системен Лупус.  newsm78
Това е просто , за да го изключим като болест или какво ?

И анти-фосфолипидни ( не се разчита добре ) ?

# 626
За първи път чувам да се иска такова изследване? Да няма съмнения, че го имаш? Не ти ли е обякнил защо го иска?

# 627
Момичета  предстои ми ин витро другия месец .Реших да си направя профилактичен преглед на щитовидна жлеза  и тсх е .4.000
ендокринолога ми изписа еутирокс от 25мг един ден и от 50мг на дугия
И каза че ако не планираме бебе (ин витро)нямало смисъм да ги пия
Малко ми е притеснено още не съм говорила с генеколошкат Трябва ли да я уведомя пресварително или направо след 5седмици да ходя при нея като сме се разбрали за започване на процедурата
Много ми е притеснено   

# 628
  • тук-там
Доколкото ми е известно, TSH следва да е под 2, за да стартирате процедура. Непременно трябва да уведомиш репродуктивния спец.

# 629
Следва да го уведоми, ако изобщо репр. й специалист отбира нещо от това, а не като предишната ми лекарка да гледа в недоумение що съм го пуснала изобщо това тсх и защо ми е изтрябвало да е под 2  Joy Тук не е зле и консултация с репродуктивен ендокринолог, освен тази с аг-то

Общи условия

Активация на акаунт