Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 339
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен са ми давали Клостилбегит при инсемининации. Беше 2х1 и имах първия път 1 ДФ, а втория път 2 ДФ. Но всеки е различен Wink
Успех Hug
Ох...да и на мен 2×1. Много благодаря Axenia. Дано този път успеем, че фемарата не беше за мен... Hug А ти имаше ли положителен резултат?

Не, но аз имах проблем с тръбите. При теб ще се получи Simple Smile

# 601
На мен са ми давали Клостилбегит при инсемининации. Беше 2х1 и имах първия път 1 ДФ, а втория път 2 ДФ. Но всеки е различен Wink
Успех Hug
Ох...да и на мен 2×1. Много благодаря Axenia. Дано този път успеем, че фемарата не беше за мен... Hug А ти имаше ли положителен резултат?

Не, но аз имах проблем с тръбите. При теб ще се получи Simple Smile
Много благодаря, миличка. Дай Боже да се получи при всяка една от нас. ❤

# 602
Момичета, днес беше и моя трансфер. От 8 оплодени, върнахме 3 и замразихме 5. Моля се да се закачи поне едничко. Успех на всички бъдещи мами!

# 603
Момичета, днес беше и моя трансфер. От 8 оплодени, върнахме 3 и замразихме 5. Моля се да се закачи поне едничко. Успех на всички бъдещи мами!

Успех! Скоро да дойдат  и добрите новини Simple Smile !

# 604
Момичета, трети ден след трансфера имам страшно виене на свят, буквално не мога да стоя права и залитам. По принцип кръвното ми е много ниско и ме е страх да не взема да припадам. Вероятно се дължи на лекарствата, някъде четох, че утрогестана предизвиква такива симптоми. При вас случвало ли се е и какво да правя?

# 605
Утрогестанът нали го приемаш вагинално? Аз съм имала такива симптоми като съм го приемала орално.

# 606
Утрогестанът нали го приемаш вагинално? Аз съм имала такива симптоми като съм го приемала орално.
Вагинално 2х3 и орално 2х2. Преди съм го приемала само вагинално и нямах никакви проблеми, но сега едва стоя права...

# 607
  • София
Премери си кръвното (ако нямаш апарат, в някои аптеки има безплатни) и се обади на лекаря си да ти смени терапията.
Вагинално утрогестанът се усвоява по-добре.

# 608
^hope^, на мен от утрогестан орално чак ми се разширяваха зениците. Като дрогирана бях 1-2 часа след приема. Поисках си дуфастон орално.

# 609
  • тук-там
Момичета, трети ден след трансфера имам страшно виене на свят, буквално не мога да стоя права и залитам. По принцип кръвното ми е много ниско и ме е страх да не взема да припадам. Вероятно се дължи на лекарствата, някъде четох, че утрогестана предизвиква такива симптоми. При вас случвало ли се е и какво да правя?
Аз бях така през цялото време, до момента, в който спрях лекарствата. Предполагам, че е от утрогестана. Имах още зарзио, фракси и климара.

# 610
  • Бургас
Имам един въпрос момичета, имал ли е някой с доминантен естроген и как го борихте, то ясно че ще съм на конски дози прогестерон, ама все пак , ако е всок и естрогена?

# 611
  • София
Ако си в стимулация е нормално Е2 да ти е в небесата.
На кой ден си го мерила, какво правите в момента, какви медикаменти приемаш?

# 612
Благодаря ви за отговорите момичета! Вие как се чувствахте след трансфер? Аз по време на стимулациите и след пункцията нямах никакво подуване, а сега съм 4-ти ден след трансфер и имам чувството, че корема ми ще се пръсне. Това нормално ли е или да звъня на доктора?

# 613
  • Бургас
Не съм в стимулация, но съм с доминантен естроген и нисък прогестерон.....пия утрогестан, ако не го пия както е на този цикъл, гърдите ми стават кистозни и ми идва 10тина дни след овулацията......

На 3ти ден също е висок по принцип, не ужасно завишен, но все пак.

# 614
Здравейте, някой знае ли изследванията за спин, хепатит и васерман дали можем да ги пуснем с направление?

Общи условия

Активация на акаунт