Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 348
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за мнението, но не мога да се съглася.
Четох доста по въпроса - статии и форуми (дори чуждестранни), говорих и с доктора. Влошаването или подобряване качеството на Я е дълъг процес и едва ли за една седмица стимулация може да се повлияе така драстично, че да стане недобър ембрион.
Всичко е прекалено индивидуално и много фактори влияят на успеха или неуспеха, за да можем категорично да кажем - ами , ето от високите дози - лоши Я. Вярвам, че след като са ми назначени тези дози, има защо.
И не ми се иска да превръщаме дискусията в кой къде ходи и дали е добре да е там. В крайна сметка всеки прави избори.

Благодаря ви за мненията, момичета! Успех на всички! Simple Smile

Успех и на вас. Имайте едно на ум. Минала съм по този път. Пратена бях за донор. Очаквам второ бебе.

Честито Simple Smile! Благодаря за съвета - ще го имам предвид.

# 586
Благодаря ви, момичета! Ще обсъдя с доктора и ще решаваме! Успех и на теб, Natalia G! Скоро да се похвалиш с успешен резултат! 😊

# 587
Здравейте, днес беше моят трансфер, 17 извадени, 10 оплодени, 3 развити, 2 в мен, 1 замразен Kissing Smiling Eyes почва се голямото чакане

# 588
Здравейте, днес беше моят трансфер, 17 извадени, 10 оплодени, 3 развити, 2 в мен, 1 замразен Kissing Smiling Eyes почва се голямото чакане
Успех Kissing Face

# 589
Успех! Стискаме палци! 😊

# 590
Момичетааа, вчера след като се чух с докторката цикълът ми дойде Grinning та днес втори ден от цикъла бях на преглед и ми предписа клостилбегит за 6 дни 2×1 ,  а после ако има нужда ще включи и инжекции. Ще се радвам тези от вас, които са били стимулирани с това лекарство, да кажат как действа и възможно ли е да има повече от една яйцеклетка.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 21:46 от цветенце*92

# 591
  • София
На мен са ми давали Клостилбегит при инсемининации. Беше 2х1 и имах първия път 1 ДФ, а втория път 2 ДФ. Но всеки е различен Wink
Успех Hug

# 592

Успех ти желая Simple Smile! А на кой ден ги върнахте?

# 593

Успех ти желая Simple Smile! А на кой ден ги върнахте?
На 5ти

# 594
  • Varna
Zuchero, успех! Стискам палци!

# 595
На мен са ми давали Клостилбегит при инсемининации. Беше 2х1 и имах първия път 1 ДФ, а втория път 2 ДФ. Но всеки е различен Wink
Успех Hug
Ох...да и на мен 2×1. Много благодаря Axenia. Дано този път успеем, че фемарата не беше за мен... Hug А ти имаше ли положителен резултат?

# 596
Аз с такава доза клостил имах единия път 6 яйца, втория 7. Първото беше неуспешно инсе, второто неуспешно инвитро. Клостилът не е моят препарат и отделно така ми разбърника ЛХ...

# 597
Аз с такава доза клостил имах единия път 6 яйца, втория 7. Първото беше неуспешно инсе, второто неуспешно инвитро. Клостилът не е моят препарат и отделно така ми разбърника ЛХ...
Благодаря SunLight. Разбирам, че при всяка една от нас ще бъде различно, но все пак...Успех следващия път и скоро да се похвалиш с положителен резултат. Hug

# 598
Цветенце, благодаря - 5тият опит ми беше успешен и за сега негласно се хваля. Като родя - ще е на глас Wink

# 599
Цветенце, благодаря - 5тият опит ми беше успешен и за сега негласно се хваля. Като родя - ще е на глас Wink
Много се радвам.Всичко ще е наред, сигурна съм. И ще се хвалиш с прекрасно бебче скоро. Blush

Общи условия

Активация на акаунт