Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 376
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
Може би е  Елонва. Тя се поставя еднократно и на по-късен етап (5-6 ден от стимулацията) може да добавят още лекарства.
Да, точно Елонва е. Сега се загледах в схемата и е това лекарството. Колко мм трябва да са фоликулите, за да се направи пункцията? Знам, че за всеки организъм е различен, но все пак на кой ден от цикъла се прави процедурата? Правим първо инвитро в София, а не сме от тук и ще е едно тичане по хотели, защото повечето са свободни за 1-2 нощувки, а аз си нямям идея колко дни ще остана.. та затова питам кога се прави пункцията. Стискам палци всички съвсем скоро да сме бъдещи мами! Успех момичета!

# 481
Здравейте, днес бях на поредния преглед,10ти ден от стимулация, яйчниците ми имат сигурно към 20 фоликула, имам излята свободна течност в корема, на ръба съм на хиперстимулация, довечера ще ми бият две инжекции за да не се пръсна както се изрази сестрата Smile ... В петък съм на пункция иии много ме е страх 😱

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 16:20 от Zuchero

# 482
Стимулацията е между 6 и 14 дни, колко точно зависи от твоя организъм. Моята пункция беше точно на 14 ден, а по принцип съм с по-късна овулация (между 16-20) Ако пратите свеж транфер, той ще е 3-5 дни след пункцията. Ако ще замразявате- всичко спира до пункция.
Хотел Симона имат отстъпка за пациенти на Надежда, не знам дали си там. Но знам, че доста хора го ползват.

# 483
Стимулацията е между 6 и 14 дни, колко точно зависи от твоя организъм. Моята пункция беше точно на 14 ден, а по принцип съм с по-късна овулация (между 16-20) Ако пратите свеж транфер, той ще е 3-5 дни след пункцията. Ако ще замразявате- всичко спира до пункция.
Хотел Симона имат отстъпка за пациенти на Надежда, не знам дали си там. Но знам, че доста хора го ползват.
Много благодаря за информацията! В Репробиомед сме и единствения хотел в близост е Елена, но не е свободен за всички дни. Дано всичко друго да е наред, това да ни е проблема Smiley

# 484
  • Varna
Здравейте, днес бях на поредния преглед,10ти ден от стимулация, яйчниците ми имат сигурно към 20 фоликула, имам излята свободна течност в корема, на ръба съм на хиперстимулация, довечера ще ми бият две инжекции за да не се пръсна както се изрази сестрата Smile ... В петък съм на пункция иии много ме е страх 😱
И аз бях много уплашена, но се оказа че няма нищо страшно.

# 485
  • тук-там
Хуперстимулацията никак не е безобидна. Измери си талията и я сравни със стандартната. Много внимателно трябва да се подходи. Най-сигурно ще е да нямаш свеж трансфер.

# 486
Благодаря ви Relieved, доки също предложи да няма трансфер сега, а да изчакаме да се успокоят яйчниците

# 487
Здравейте, бъдещи мами! Днес вече ми биха инжекция Оргалутран, че LH започна да се завишава. 6-ти ден от стимулацията, имам 11 фоликула. Дано да са достатъчни и качествени...

# 488
  • София
Здравейте, включвам се и аз.
Днес бях на преглед (2ри ден от МЦ), заради два задържани ф. от предния ц.
Док. ми изписа Регулон от днес до 14.06 и на 18.06 каза да отида, че ще почваме. Нещо не разбрах, нали уж се ходи на 1-2 ден от МЦ, а на мен на 18 ще ми 20 ден от цикъла...
Успех на всички : *

# 489
Акси, вероятно ще планира дълъг протокол, макар че спирайки ОК не знам дами е точно това... Би трябвало да ти дойде до 2-3дни след спирането, а поне при мен на дълъг протокол продължих с ок и блокировка, та явно някоя схема са ти намислили различна...

# 490
  • София
Не знам, тя нали не говори много... Каза че ще ми дойде ц. на 17-18 юни, което е аджеба 2 пъти в месеца...

# 491
Значи планира къс протокол и иска да види веднага дали си се изчистила:) споко, това е заради зф, с тях не е ок да почваш. По колко хапчета на ден ти е изписала - едно или две? И в двата варианта би трябвало да ги разкарат:)

# 492
  • София
По едно на ден за 15 дни. Не знам какво е измислила, но ме втрещи... аз се бях настроила за края на юни, а сега средата Simple Smile Не че се оплаквам Bowtie ама се притесних Simple Smile

# 493
Здравейте дами, днес мина и моята пункция, 17 извадени..пък дано видим колко ще са читави. Наистина страхът от упойката беше безсмислен. Имам само вече поносими болки в яйчниците. Relaxed

# 494
  • Varna
Браво, бройката е супер. Дано всички се оплодят.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт