Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 360
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Tella, има тема за недоволни от Тутракан, може да напишеш и там. Изненадана съм от това, което пишеш, знам, че правят какви ли не изследвания предварително по протокол. За ТСХ и инсулин направи консултация с ендокринолог, той изписва лечение. И след това поискай час за коментар с доктора. Явно нещата и там се променят...

# 556
Можете да пробвате да си запишете час при репродуктивния АГ при който ходите...като обясните за какво става въпрос.. ако не ви се даде час.. запишете час  при обикновено АГ.. примерно на някой който имате доверие... И в двата случая изписват прогестеронов препарат.. поне при мен е било така. Желая ви успех и не се притеснявайте.

# 557
Можете да пробвате да си запишете час при репродуктивния АГ при който ходите...като обясните за какво става въпрос.. ако не ви се даде час.. запишете час  при обикновено АГ.. примерно на някой който имате доверие... И в двата случая изписват прогестеронов препарат.. поне при мен е било така. Желая ви успех и не се притеснявайте.
Много Ви благодаря!  Утре ще опитам да запиша час. Желая успех и на вас!

# 558
Ще ти изпишат лекарства за предизвикване на цикъл.

# 559
Ще ти изпишат лекарства за предизвикване на цикъл.

Много благодаря Andji.

# 560
24 дни от пункция си е доста, запиши си час за преглед според мен.

# 561
24 дни от пункция си е доста, запиши си час за преглед според мен.

Да, доста си е наистина. Просто мисля, че ще откажат от регистратурата да ми запишат час за преглед за такова нещо.....

# 562
Здравейте, момичета! Днес ми беше пункцията, извадиха 12 фоликула. Доста добре се чувствам, нямам болки, не било толкова страшно 😀 Сега остана да видим какво ще се случи от тук насетне. При вас кога започват да звънят с информация дали има оплождане, развитие и т.н.?

# 563
Писах на д-р Персенска , каза ми да отида да ме прегледа. Записах си час за утре Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 14:58 от цветенце*92

# 564
Здравейте, момичета! Днес ми беше пункцията, извадиха 12 фоликула. Доста добре се чувствам, нямам болки, не било толкова страшно 😀 Сега остана да видим какво ще се случи от тук насетне. При вас кога започват да звънят с информация дали има оплождане, развитие и т.н.?
Утре по някое време ще ти се обадят да ти кажат колко са били оплодени. После ще ти звънят всеки ден/през ден за инфо как се развиват Е и на колко са се разделили

# 565
Утре по някое време ще ти се обадят да ти кажат колко са били оплодени. После ще ти звънят всеки ден/през ден за инфо как се развиват Е и на колко са се разделили
Благодаря много!

# 566
Здравейте момичета, имах биохимична бременност след инвитро.  Има ли някой от Варна, който да знае при какъв специалист да отида , искам да  изследвам НК клетки и каквото друго е необходимо. За София знам че доцент Русев е много добър.

# 567
Момичетааа, пак съм аз... доста понаспамих темичката, за което съжалявам...нооо добре, че ви има Blush както вече казах д-р Персенска каза да отида да ме прегледа и запазих час за утре, но след това ми дойде цикъла към 15 и 30 часа. Та въпроса ми е утре за втори ден ли го броя ?

# 568
Според мен утре ти е първи ден особено ако днес е леко кървенето или е зацапване. В моята клиника даже ми казват, че ако МЦ дойде след 13.00-13.30 ч. следващия ден се брои за първи. А и при мен винаги първия ден цикъла почти го няма.

# 569
Според мен утре ти е първи ден особено ако днес е леко кървенето или е зацапване. В моята клиника даже ми казват, че ако МЦ дойде след 13.00-13.30 ч. следващия ден се брои за първи. А и при мен винаги първия ден цикъла почти го няма.
Благодаря Боби. И аз доколкото знам ако цикълът дойде следобяд или вечерта, следващия ден се брой за първи, но не бях сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт