Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 935
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Честито и на Дидекс ! Да е жив и здрав малкият мъж  , да расте спокоен и много да  слуша мама и татко ! Laughing
Кабранска мерси за инфото.Развълнувах се докато го четох.Излишно е да казвам че е много справедливо и че децата трябва да живеят и да се отглеждат в много по-добри условия и с много повече средства.Как ми се иска да участвам и аз в протеста...ама надали ще мога  Sad

# 211
  • Ямбол
Честито момченце на Дидкес! Да е жив и здрав и много послушен.

Дидкес, на теб ти пожелавам бързо възстановяване!

# 212
Здравейте момичета wavey
Два дни не съм влизала във форума и ето че изненадииии Hug. Много бебчовци са се появили вече Laughing. Честито на всички мами (няма да изброявам за да не пропусна някоя мама). Много радостни дни с бебоците, да слушкат и да папкат много. А на мамите бързо възтановяване и ги чакаме пак при нас, да ни разказват.
Моя бебок си седи вътре и хич не мисли май скоро да излиза, тъй че ще си чакам термина. Имам само от време на време някакви болки ама не знам контракции ли са не са ли newsm78
Момичета да ви питам за дрешките - в пералня ли ги перете или на ръка. Ако ги перете в пералнята на каква температура може да се пускат и с центрофуга ли. То аз чак сега се сетих да питам Embarassed ама ще ме извините
Ох айде и днес да има дъжд от бебоци smile3521

# 213
4естити бебенца на Мария Ра и Дидекс. Да са им живи и zдрави.  bouquet
На Korneliia_h стискам палци.
Лек ден от мен.

# 214
  • София
Здравейте момичета   Flowers Bouquet
Не съм влизала скоро във форума и ето - много бебчовци са се появили. Честито на всички мами  bouquet  Много радостни дни с бебоците, да слушкат и да папкат много. А на мамите бързо възтановяване и ги чакаме пак при нас, да ни разказват.   Hug

# 215
Здравейте Мами,
днес е последният ми ден вкъщи - утре постъпвам за стандартните изследвания в РД и на 01 юни (ако всичко е ок) ще си имам бебка!!! Моля да ми стискате палци, че колкото по-малко остана, толкова по-големи нерви ме тресат, а и мъжо ми..
С малко закъснения - Честити рожби на всички майско-юнски мами да са ви живи и здрави дечицата!!!

# 216
  • Пловдив
Честити бебчовци на мамите Мария Ра и Дидкес. Много много да слушкат и да радват мама и тате. А на мамитата бързо възстановяване newsm51

# 217
noneto   ти със секцио ли ще раждаш?И моят термин е на 1-ви юни , но май ще го прескочим Sad
Мамита искам да ви се оплача от...себе си.Чувствам се виновна за това че бебка вече толкова ми тежи и искам да се "отърва" от нея.Знам че звучи ужасно и искам да ми се накарате едно хубаво та да престана да си мисля такива глупости..сама се измъчвам от мислите си за това колко ми е неудобно гадно и горещо , колко ми е трудно да дишам и как все по-лошо спя и да си казвам как ми писна и да си наричам бебето мързеланка, защото не се появява Embarassed какво ми става незнам  smile3518  иде ми да СЕ  #2gunfire

# 218
  • Бургас
Честито на новите мами да са им живи и здрави рпжбичките, а те бързо да се възстановяват.
Поли мила аз дрешките ги пуснах в пералнята на 60градуса със центруфуга май 1000 оборота бяха. Няма смисъл да ги переш на ръка нали за това са измислили хората пералните.

Вили стискам палци да не си прескочиш термина, че на мен 1.06 ми е мн любима дата (брат ми роден тогава, а мъжа ми е на 31.05) ние се целихме за една от двете дати, но явно не сме се нацелили нищо другият път.
Целувки по томбаците и утре пак да има съобщения за нови бебчовци.

За протокола да кажа, че нащо бебе се показа най-после и сега сме момиченце.

# 219
Честити бебенца на мамите Мария Ра и Дидекс! Да са живи, здрави и много послушни!    bouquet
А на мамите, които скоро ще раждат - леко и безпроблемно раждане и дано скоро да се похвалят.  bouquet

# 220
Здравейте всички!
Имам два въпроса: 1. Понеже изчетох доста неща за прегледите, които са платени от здравната каса, но ми се разминават с реалността може ли някой да ми разясни какво точно се включва?
2. Към тези, на които термина е наближил - ползвате ли профилактично вагинални свещички против гъбички?
Предварително благодаря

# 221
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИДКЕС! МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ДА СЛУШКА И ДА ПАПКА!

# 222
  • Вече с постоянно местожителство на село...
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ МАРИЯ РА И ДИДИКЕС ЗА БЕБЧЕТАТА ИМ ДА СА МНОГО ПОСЛУШНИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ

# 223
Здравейте всички!
2. Към тези, на които термина е наближил - ползвате ли профилактично вагинални свещички против гъбички?
Предварително благодаря

Смятам че по този въпрос трябва да се обърнеш към лекаря ти - аз съм ползвала но по лекарско предписание и не профилактично ами защото си имах проблем.смятам че и аз и другите момичета не можем да ти дадем компетентен отговор Sad
Здравейте всички!
Имам два въпроса: 1. Понеже изчетох доста неща за прегледите, които са платени от здравната каса, но ми се разминават с реалността може ли някой да ми разясни какво точно се включва?

Нали си чела по този въпрос  не разбрах какво точно питаш?За кои прегледи точно става въпрос - за женската консултация ли , за какво ? newsm78

# 224
  • София
мамчета кажете как сте с отоците по краката - аз ще се пръсна Sick
намалих течностите доколкото може в тези жеги  sweating, соленото също ама нали трябва и да се разхождаме running
спасение няма - станала съм като балон  Sob Rage

Общи условия

Активация на акаунт