Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 753
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Честити бебета на мамите  Денит, Анита, Виви и Муцунка! Да са им живи и здрави много послушни и много радост да им носят, а на мамите бързо възстановяване! Чакаме ви да разказвате !   
  bouquetМного бебета  - много хубаво ! Радвам се ....и така се вълнувам Laughing
Емоли добре дошла отново при нас Hug

# 181
Честито бебе Трифон на мама Denit, пожелавам им да расте здрав и много да ги радва!   smile3525

# 182
Честитити бебоци на родилите мами.  bouquetИскам и аз вече,много ми тежи малката принческа.Иначе си имам контракции,но не са на интервал и са безболезнени.Бях си заплюла днешната дата,ама не и се излиза,харесва и обзавеждането в коремчето ми...
целувки на новородените бебчета и на големите коремчета. Hug

# 183
  • Пловдив
Честити бебчовци  на мамите  Денит и Анита. Много да ги слушкат малките ангелчета.   newsm51
змейковица вече излизахте ли на разходка със снахата  newsm78 че аз се чудя кога да ни е за първи път Thinking.
Иначе и нас ни мъчат коликите вече ходя като зомби  #Crazy. Ако спя е някъде между 11 и 1 и след това от 5 до 7 .  Незнам на кой свят се намирам но от цялата тази работа съм - 10 кг до тук  Peace. Една седмица след раждането успях да намъкна едни стари дънки Blush ееее малко трудно но  hahaha все пак е успех. Така че почивайте си мамита че след това става малко по трудно bouquet

# 184
  • Пловдив
ООО, излизахме няколко пъти вече  Peace
Само гледаме да не е в най-голямата жега. Ако искаш даже утре може да си спретнем една малка разходчица, дават го по-поносимо - към 29 градуса максимални  Peace Ще вземем и необебилите се пловдивски мамчета  Laughing

# 185
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВИВИ, МУЦУНКА, ДЕНИТ и АНИТА!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ! А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

# 186
  • София/Овча купел 2
Oтново се извинявам,че се намесвам в темата,но искам да направя една корекция.Бебчето на Mucunka тежи 3000г,а не 3800г.Ако може да го коригирате.
Честито на всички майчета.Да са ви живи и здрави бебчетата.

# 187
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Олеле за 2 дена ме няма и 5 бебенца Crazy

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМИНКИТЕ ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ

Извинявам се че не ги изброявам поименно но 5 майчета са  Embarassed

# 188
  • видин
здравейте всички чакащи и реализирали се вече майки!
имам да ви съобща най-радостната за нас вест: на 22 май се роди дъщеричката ни АННА!
за статистиката - 3,000кг 49 см.
сега нямам време да ви чета, но при първа възможност ще попълня пропуските.
на всички, които вече имат бебенца- ЧЕСТИТО!
на останалите - УСПЕХ!

# 189
  • Den Haag
Честита дъщеричка на maria ra  да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Maria ra ДА ВИ Е ЧЕСТИТА РОЖБАТА   bouquet МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА, А ВАС ДА ВИ РАДВА И СЛУША  Hug

# 191
  • Пловдив
maria ra , честита ви принцеска. Да ви е жива и здрава, много да ви радва и слушка  bouquet

# 192
Maria Ra честитат даъщеричка да е ежива и здрава да папка много и да спинка а на вас да ви носи само радост и щастие newsm53

# 193
  • Ямбол
Честито дъщеричка на Maria ra! Да е жива и здрава, много послушна и щастлива!

# 194
  • Ямбол
Забравих да напиша, че вчера направих по-голяма част от покупките за бебка.Вече съм по-спокойна, т.к. до сега почти нищо не бях купувала Embarassed
Снимките са в нашето албумче-покупки за бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт