Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 759
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Леле  на мен нещо не ми се спи,казвам си я да погледна дали има и други като мен и какво да видя още едно бебе.Честит момък на Денит,да расте здрав и силен и да радва мама и татко.Днес беше пълноценен  ден,четири бебета Shockedтака както сме я подкарали,до края на юни дали ще остане някой ooooh!

# 166
Честито Дени - да ви е жив и здрав големия юнак Hug

# 167
О-хоо! Като гледам май само аз ще родя през Юни  Wink

Честит юнак на Денит!   bouquet

Честит юнак и на мама Анита!
   bouquet

# 168
Чеситити бебета на мами Денит, Анита, Виви и Муцунка да са им живви и здрави и много радост да им носят, а на мамите бързо възстановяване! Hug

Гери_Д ти в ямболския родилен дом ли ходиш на запис на тонове? ако съм запомнила добре майка ти е акушерка там, нали? Аз също съм от Ямбол, но сега живея в София, та мисълта ми е ако ходиш на запис в родилния дом предай много поздрави на вуйна ми тя също е акушерка там казва се Невена Колева Simple Smile, предварително благодаря.

# 169
  • Ямбол
Честито момченце и на Денит! Да е живо и здраво, много послушен и да радва мама и татко!
Това наистина е дъжд от бебета!
Sisku,още днес ще предам поздравите!Да, знам я.Често съм чувала това име от мама. На теб пожелавам всичко хубаво, леко добременяване, лесно раждане и едно сладко бебче!

# 170
  • Бургас
Браво много бебчовци за един ден да са им живи и здрави на мйчетата и татковците и да са големи късметлии тези бебчовци.
И аз вече нямам търпение да си гушна бебето ама ще чакам, че преди мен има доста май.
Момичета гледам че didecs скоро не е писала тя беше с високо кръвно дано всичко с нея да е наред.
Целувки по томбаците

# 171
О-хоо! Като гледам май само аз ще родя през Юни  Wink

И аз Wink! Абе няма да сме само ние, но ще сме доста по-малко от предвиденото... като гледам какъв дъжд от бебета започва. Да са живи и здрави всичките и много щастливи  bouquet!Днес се очакват нови включвания Laughing.

# 172
Немога да повярвам, колко много бебоци си имаме zа един ден newsm444естито на вси4ки мами, да са ви живи и zдрави бебоците, а на вас мами бърzо въzстановяване  bouquet
Като видях колко бебета си имаме направо се раzплаках, от радост раzбира се. Просто немога да си представя, 4е всеки момент и аz мога да гу6кам бебата.

# 173
Ехааа, цели 4 бебета!
Честити рожби на Виви, Муцунка, Анита и Денит! Да са живи и здрави, кротки и добри бебета!

Вече сериозно се почна с обебването, ама аз хич не бързам. Не съм готова още  Crazy Ама тя бебка хич няма да ме пита Laughing

# 174
  • Den Haag
Честито на ВИВИ, МУЦУНКА, АНИТА, и ДЕНИТ! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват  Hug Hug Hug

# 175
Бебока се роди на 25.05. в 14.53,тежи 3,950кг. и е висок 51 см. Казва се Трифон.

# 176
Denit ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУША   bouquet  bouquet  bouquet
Заваляха бебоци ама има още малко от май така, че не се притеснявайте и нашия ред идва Simple Smile

# 177
Еееееееххееее ама какво е станало тукааааа #Crazy, само за няколко 4аса изоставих форума и гледаи ти каква изненада. Ама каква ти изненада направо съм 6окирана и толкова много се радвам Laughing.
 4ЕСТИТИ РОЖБИ НА ДЕНИТ, АНИТА, ВИВИ, МУЦУНКА, СКУПИ МАИ4ЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗРАВИ ДЕ4ИЦАТА, ДА СЛУ6КАТ МНОГО МАМА И ТАТИ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИАТ. Ина4е и аз сум все о6те 2 в 1, преди два дни бях на аку6ерка и тя ми каза 4е беб4о ве4е доста се е смукнал, оба4е все о6те нямам признаци ама никакви Sad, сега разбирам 4ак колко е изнервя6то това о4акване, но няма как 6те по4акаме. Лесно мама се не става Naughty. Целувки на вси4ки и прятен ден от мен.  bouquet

# 178
  • София
Олеле, ама много бебета бе! БРАВО!!!!

Честито на Денит, Анита, Виви и Муцунка! Да са им живи и здрави и много радост да им носят. На мамите бързо възстановяване!

# 179
  • Пловдив
Честити бебоци на Виви, Муцунка, Денит и Анита!!! Много радост, пълни пампи и да спинкат повече!  smile3501 newsm51

Аз влизам да ви почерпя виртуално, че днес ставаме на месец  bowuu newsm38 smile3504
Бебка расте главоломно, онзи ден на консултацията се оказа, че за 10 дни 600 гр е наддала  newsm08 smile3541 и педито беше мнооооого доволна  Laughing
Иначе си отспивайте сега момичета, че после... нашта калпазанка не ни оставя изобщо постоянно папаме или ни мъчат колики... Но пък е голяма сладурка и даже се усмихва Grinning
Поздрави от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт