Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 761
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Честито бебче и на мама Anita_s! Да е жив и здрав малкия юнак, да слушка и много да ги радва! smile3525

emoli, мила, много се радвам че с мъника сте си в къщи. Чакаме с нетърпение снимки, и да не се бавят както новината за това че сте добре, че всички се бяхме притеснили за теб.

Момичета, някой да има новини за Denit? Вчера трябваше да я приемат и нея за секцио  newsm78

Много  Hug от мен и приятна вечер

# 151
Браво на нас!Вече си имаме три бебета за днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на Люба,Виви и Анита!Да са ви живи и здрави бебоците и много да  ви слушат! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
  Скоро всички ще си гушкаме бебоците...не остана!

# 152
  • на брега на Дунав
Честито на новите мами да са им живи и здрави бебоците.. Хайде за днеска тринки утре четеринки smile3521. То и без това има много мамчета дето не ги стърпява вече.

# 153
Честити бебета н АНИТА И Виви,да са им живи и здрави  и много да ги слушат. newsm51 smile3525 1stroller

# 154
Честито и на мама Анита! Да и е жив и здрав момъка! smile3525

# 155
  • София/Овча купел 2
Здравейте бъдещи и настоящи майчета.Аз влязох да ви кажа за бебчето на Mucunka,но виждам че са ме изпревали.Поне ще използвам да и честитя Wink.

Честита малка Алекс newsm07,мила моя Mucunke Tada.Само радост да ви носи малкото човече на теб и Ники.Целувам ви много и двете  love001.

# 156
  • София
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави бебчетата!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви момичета за милите думи, в тези моменти наистина имам нужда от подкрепа....
Липсват ми мойте родители, които ако бяха още малко останали на този свят, никога не биха позволили да страдам толкова...
Единствената ми подкрепа и близки хора са мъжът ми и дъщеря ми, но него не искам да го тревожа със страданието ми, защото работи по 16часа на ден...знам че вижда това което ми причинява майка му и може би страда повече от мен, но гледа да не ме натоварва.
Много, много ви благодаря! Hug  bouquet

# 157
  • Ямбол
Честито бебче и на мама Анита!Да е живо и здраво момченцето!Много да я слушка и радва!

# 158
Честит юнак  на мама Анита  Hug

Да расте послушен и здрав и да радва всички около себе си

# 159
Здравейте майчета!
Аз съм от юлския отбор,но съм дружка на Дени от Варна и само влизам да ви кажа,че вчера има един юнак цели 3.950 кг;!Да й е жив и здрав и много,много да я радва PraynigМоже би по-късно другата седмица ще я изпишат и тя ще ви даде подробности.

# 160
Охооо!Честит юнак и на Денит! Много, много щастие им пожелавам! smile3525
Леле, какво стана днес.... #Crazy направо ме разбихте. Не едно ами четери бебчета, направо супер! Дали ще останат и мамчета и за юни месец Thinking.

# 161
  • Пловдив
Tizija , много ти благодарим за новината   bouquet

Честит малък-голям юнак на Денит! Да е много здрав и послушен. А на мамчето бързо възстановяване  smile3525

# 162
Утре ще отида да видя как е майката и бебчето и ще ви пиша повече подробности преди Дени да може сама.Направо ме хваща страх като гледам,че още през май имате доста бебчета Sick

# 163
Здравейте мили бъдещи мами!!!
Искам да обърна вниманието ви на следната тема - 1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!
Извинявам се, че така нахълтвам в темата ви за радосното очакване и ако вече сте запознати с тази тема.
Накратко - Ние бъдещите и настоящите майки на България, искаме по високо майчинство, детски надбавки и обезщетения за това, ЧЕ НИЕ РАЖДАМЕ, ОТГЛЕЖДАМЕ И ВЪЗПИТАВАМЕ БЪДЕЩИТЕ ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ СТРАНА.
Недопустимо е да сме принудени да оставяме децата си рано рано, на грижата на други, за да работим и да ги издържаме, защото държавата не поема нужната издръжка за отглеждането на едно дете.
Недопустимо е една майка да не може да се чуства сигурна с мизерните пари отпускани и за това, че ражда и отглежда още едно дете на така намаляващата ни нация.
Недопустимо е децата ни да няма къде да играят и да се изграждат паркинги и други съоръжения на местата където те трябва да лудуват на воля.
И не на последно място - немислимо е ние които даваме сигурност на наследството на България да се чустваме ощетени за това, че сме в тежест на близките и семействата си.
Молим Ви, ако сте съпричастни с клаузата да дойдете и да ни подкрепите на ПЪРВИ ЮНИ - ДЕНЯТ НА ДЕТЕТО.
Благодарим ви за вниманието. Пожелаваме на всяка от вас едно прекрасно дете, достоен гражданин на държавата ни и бъдещ наследник на цялата ни нация и идентичност като БЪЛГАРИН.

# 164
Ехо,и тук става интересно-пропуснеш два-три часа и като влезеш...хоп-бебе....а понякога и повече от едно.....
Да са живи и здрави бебчетата на Анита и на Денит...браво на тях и на мамите които им дадоха живот...Дано и ние скоро си минем по-реда...

Общи условия

Активация на акаунт