Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 780
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА МУЦУНКА И НА МАМА ВИВИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И САМО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ!
Ехе, колко хубави новини за един следобед Simple Smile

# 136
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА МУЦУНКА И НА МАМА ВИВИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЧЕТАТА И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО . newsm51

Кабранска давай с мъжлето че принцесите напреднаха  smile3521.
korneliia_h на мен страшно ми липсва коремчето , гледам си бебо и започвам да плача защото преди си го усещах как мърдаше в мен и си беше много хубаво колкото и да мрънках накрая smile3506. Казаха ми че периода е временен и ще мине ама много гадно тва следродилната депресия  newsm45.

# 137
  • Ямбол
Имаме си дъжд от бебета.Ура! rotfImao rotfImao rotfImbo smile3501
Честито бебчета на мама Муцунка и на мама Виви! Да са им живи и здрави госпожичките, много да ги радват и слушкат! На мамите пожелавам бързо възстановяване!
Момичета, започна се!? Още малко и идва нашия месец-ЮНИ! Много се вълнувам!Чакат ни много приятни емоции!
Днес отново ходих на запис на тоновете.И видях току-що родено бебче! Майката роди със секцио.В стаята където бях се чу как изплака бебо.Толкова вълнуващо!А то беше многооооо сладко и многооооо розовичко!
Приятен ден!

# 138
Здравейте мили мамчета   bouquet  bouquet  bouquet
При нас всичко е наред настинката бавно отминава, бебе рита и се протяга вече болезнено, но нали така трябва  Hug
ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖБИТЕ НА Mucunka И Vivi ДА ИМ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРОШНО ЗАВРЪЩАНЕ ПРИ НАС   bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • София
Честити бебчета на Муцунка и Виви smile3525 Да са  ви живи и здрави и само радости да ви носят!!!! А на щастливите мами бързо възстановявяне!!!

Във вторник бях на лекар и бебчо тежеше 2630кг и всичко е наред.Със сигурност ще бъда секцио,но като дата още не е уточнено /някъде към средата на юни/.Вече съм +13кг, а подуване имам само на пръстите на ръцете.Ще издържим още мъничко остана smile3503

Весел и усмихнат уикенд  Nature Sunny

# 140
Честити дъщерички на мама Mucunka и на Виви Hug

Да са ви живи и здрави и много радост и послушание им пожелавам Wink

# 141
  • Пловдив
Честити госпожици на Муцунка и Виви. Да са ви живи и здрави бебчетата, да ви носят много радост, а вие много да ги слушате   Mr. Green

# 142
Здравейте мами!
Вече сме си в къщи.Като гледам има нови бебоци ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМ И ТАТКО !
Бебан се роди на 19.05. , секцио разбира се, е , трябва да ви кажа , че доста си боли след секцио...но си заслужава всяка болка която се изтърпява.
Пожелавам ви леко раждане, още малко остана Peace

# 143
Честито и от мен на мамите Муцунка и Виви! Да са им живи и здрави принцесите и много радости от сега нататък! newsm51

# 144
  • София
Иха колко бебчета си имаме вече. Честито на новите мами, много да ви радват бебоците, а на все още очакващите успех, леко раждане и кураж най-вече.   bouquet  Hug

# 145
Здравейте мили мами,
 baloni baloni baloni в4ера не можах да ви съобщя 4е си имаме още едно беб4е,в4ера мама Anita_s роди мом4енце 3,650 и 51 см., казва се Кристиян! baloni baloni baloni Термина и беше като моя на 04.06.,но роди секцио!
 4естито и на другите мами,да са им живи и здрави малките бебоци!
 Целувки и преградки от мен!!!  bouquet  Hug

# 146
Честито на мамите Муцунка и Виви! Нека са им живи, здрави и много радост да им носят малките госпожици!  newsm51
Вили, Кабранска, благодаря за съвета който ми давате за Гермастана. Щом може да изчакам, няма да бързам да купувам за сега.
Взех си изследванията и всичко е наред. Това били последните изследвания до раждането. Така, че остава чакане ...

# 147
Лелеее ама наистина заваляха бебчета! Честито и на мама Анита! Нека Криси е жиж, здрав и само радост да им носи! smile3525

# 148
ЕХАААААА ДА Е ЧЕСТИТО СИНЧЕТО НА МАМА Anita_s С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ДА Я СЛУША И РАДВА, А НА МАМАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet  bouquet  bouquet
Е това е много радостни новини има днес  Hug Peace Heart Eyes
Emoli много се радвам, че вече сте си в къщи ама много се притеснихме за теб и вест ни кост  newsm78 ама важното е, че вече сте заедно и сте добре  Hug
Целувки на бебока  Heart Eyes

# 149
Честито и на мама Anita_s! Да и е жив и здрав юнака и много да ги слушка! Скорошно възстанпвяване и отново при нас!  newsm51

emoli, добре, дошла отново при нас! Толкова те чакахме! Радвам се, че вече с мъника сте си вкъщи! Да сте живи и здрави и чакаме снимки!

Ей, момичета, ама какъв ден днес! Бебе след бебе!  Hug
Аз направо се отчайвам, вече си мисля, че завинаги, ще остана бременна, много се чудя вече дали да не се запиша при юлските мами.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт