Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 783
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Добър ви ден!Поздрави от Пловдив!Да не помислихте ,че съм ви оставила....Тук съм и като гледам още време ще съм тук...ама да се бях хванала с нещо полезно...че това мотане направо ще ме побърка....Мишелка,добре ,че поне работиш иначе и ти като мен ще почнеш да психясваш....Хубавото е,поне ,че се поразхлади,та да мога да се разхождам,ама пусто все гледам да съм с охрана....че както съм зараждала....
Ива78,абе,не през цялото време съм го пила в тая доза магнезия,но през повечето....та сега ще си нося последствията...но важното е ,че успях да си износя бременността до края/пък като гледам и малко повече,май/
Буболинка,наистина скоро си мислех,че нещо те няма...не само при нас и в другите теми се позагуби...но моля те не се поддавай на депресивни мисли...поне ,не  още от сега-има време-след раждането....Не се ядосвай на свекърви и всякакви други роднини....Дръж ги на страна и ги отсвирвай при всяка възможност...или поне си им казвай каквото мислиш на момента.И какъв е тоя подпис??? Shocked Shocked Shocked...Направо ме разби-при твоите качени килограми?????Какво да кажем ние...?
krasi 78,не бързай с Гармистана-може и да не ти се наложи/дано/,а и ако имаш проблем можеш винаги да поръчаш да ти донесат в болницата...а и можеш спокойно да го замениш с Дефламол или обикновен Ланолин-определено ще свършат същата работа,но са по-евтини.
А, и ДидКа лЮбопИтКа,да си имаме уважението....остава и ти да ме прередиш....той и моя корем отдавна падна,но както виждаш...резултата още го няма....Радвай се на Вики и но последните малко по-спокойни дни и не бързай толкова.А,това с въздуха....направо ме разби Joy Joy Joy

# 121
Пак се включвам за да БЛАГОДАРЯ на Пепита   Hug  bouquet за момченцето дето ми го сложи на първата ни страничка.

# 122
  • на брега на Дунав
Ехоо-о-о! Здравейте момичета. Днес е май само за разходки защото е доста хладничко, тъкмо като за нас тежкотоварните дето все ни е топло  Mr. Green. Виждам че се оплаквате от свекитата, добре че моята е душичка, че остана и тя да ми вдига нервите  Wink. Всъщност последните два дни не мога да се оплача. Мъжът ми е доста хрисим, че доста ме беше изнервил, а сега като кажа нещо и ме слуша  Joy. Такава подкрепа получих и от вас, че повеече няма на къде.
Мале, сигурно остарявам ... Първата бременност бях като пчеличка работлива до последния ден, а сега хич не ми се трае вече. Защо сме, толкова нетърпеливи. Верно ще си гушкаме бебките, ама си мислех снощи ... май ще ми липсва коремчето  smile3518. Като си помисля колко ми тежи сега незнам как ми минават такива мисли през главата  newsm78. Вие имате ли подобни мисли. Дали това няма връзка с факта, че в жената е заложено да бъде майка. Мислех си просто. Ама и за една философска я ударих. Айде чао за сега, че снощи съвсем неможах да спя и сега направо съм като парцал, мисля да си легна за малко. Целувки   love001

# 123
Здравейте мами!  bouquet
Днес се включвам като щъркел stork-girl Нося вест за ново бебче  ylinfant
Мама Люба /Mucunka / тази нощ се е сдобила с дъщеричка Александра - 3800 / 48см родила я е със секцио. Тя бебата си седеше седалищно и се знаеше , че ще е секцио , но още не бяха насрочили датата. Бебка чвно бече не й се е седяло на топло и през нощта е тръгнала да излиза.

Да й е честито бебчето , живо, здраво и много радост да им носи  bouquet

Лелеееееее моя термин е като нейния 11.06 , а секциото ми е планирано за 01.06 ... дано мойта девойка да си дочака датата newsm10, че ми отиде на кино ВИП стаята Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 май 2006, 14:02 от valkiria

# 124
Аз тъкмо пак да се включа да си кажа и аз за коремчето, че ще ми липсва после като на Корнелия и какво да видя имаме си ново бебче.
Да е жива и здрава принцесата на мама Муцунка newsm51
много да слушка и да папка breastfeeding
valkiria дано твоята бебка си дочака датата. Съжалявам че си се навила за секцио, ти нали каза че заради престоя в Шейново си се навила за секцио. Да ти кажа и аз много искам да си родя нормално ама то ако се наложи и аз ще се дам под ножа няма как. Инак твоята бебка пораснала ли е вече. Нали каза че я измерили мъничка. Аз моя не го знам колко е дебел, ама се надявам да има вече 2500 Praynig

П.С. Да ви кажа една съседка роди в края на февруари и онзи ден се видяхме пред магазина и тя ми вика може ли да ти пипна корема, че и липсвало нейното коремче. Та затова си мисля че на всички ни ще ни липсват после ритничетата на мъничетата.

# 125
Ехааааа, честито на мама Муцунка newsm44 newsm44 newsm44 да й е живо и здраво  newsm30

Как си дойде времето......ц-ц-ц Whistling Вече така искам да изям дупето на наш'та принцеса

# 126
Честито, Mucunka!!!! Да сте живи и здрави и двечките  bouquet
Еееееееееех......... Grinning

# 127
Честито на мама Муцунка,да и е живо и здраво бебчето и много да я слушка.

# 128
Честита принцеса на мама Mucunka!
Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва!
Да расте щастлива и усмихната!
А на мама, скорошно възстановяване и много, много щастие!
  newsm51

# 129
здравейте отново от мен
пак се позагубих но идвам с новина имаме си дъщеричка Калина - роди се на 22,05,2006 в 10,10 и тежи 3,350. Докато ви изчета и ме приеха в болницата и нямаше как да ви информирам. ще ви пиша пак но сега ще си почина малко.

# 130
Ееееее ама днес е дъжд от бебета.
ЧЕСТИТО и на Виви
Да е жива и здрава Калина, много да ви слушка и да ви радва. Бързо възстановяване на тебе ти желая и скоро да ни разкажеш как мина и снмки чакамееее.

# 131
Честити дъщерички на Муцунка и на Виви!Да са им живи и здрави и много да ги радват!Пожелавам им бързо възстановяване и да нямат проблеми с бебките!

# 132
Ей, че хубавоооо! newsm44 newsm44 newsm44

Честита дъщеричка и на теб Виви! Да сте живи и здрави и много, много да се обичате! Много те слушка Калина! Когато имаш време, разкажи ни!  newsm51

# 133
Честита принчипеса на мама Mucunka! Да е жива и здрава Александра, много да слуша мама и татко!  Heart Eyes

bouquet

Честита принчипеса на мама Виви! Да е жива и здрава Калина, много да слуша мама и татко!  Heart Eyes

bouquet

P.S. Оле, колко малки госпожици, а аз още се мотая с багажа и с избора на болница!  Blush

# 134
Честито ти момиченце, *vivi*!!! Пожелавам му цялото щастие на света Hug

Общи условия

Активация на акаунт