Идва лятото горещо, а през ЮНИ мъничкото нещо

• 14 791
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
geri_di аз знам че нормалня ритъм е между 140 160 .... което означава че и твоя бебок е ОК .... на мойта беба 140 средно ... защото като зяпах уреда докато ми правеше запис видях , че много варира според това дали мърда човечето ... също и от моя пулс се влияе... стигаше до 155 и пак спадаше.

А мойта бебка решиха че е малка понеже тежеше миналия петък 2440 и околоплодните води бяха малко и влезнах в болница , при изписването тяжеше 2750, което е невъзможно ... няма начин да е качила за 4 дена 300 грама... моя лекар смята , че първия път са се объркали малко Simple Smile

# 106
  • Ямбол
valkiria, благодаря,, мила, за информацията!

# 107
Аз да се оплача  Confused от два дни като вървя чувствам някакво напрежение "долу" и като, че ли от някъде ми влиза въздух Sick
Мисля си, че имам разкритие, ама да видим newsm78 колко още ще си ходя така - на 1-ви юни съм на преглед да видим дали наистина е така...ако дотогава не съм родила де Wink
...мойта приятелка днес ми каза, че мие паднал корема даже Peace....дали няма да родя преди теб Кабранска Mr. Green Hug

# 108
  • София
Здравейте и от мен  bouquet, непрекъснато ви чета, но напоследък нямам настроение да пиша - много, много съм се обезверила нещо...
Честито на родилите мами, да са ви живи и здрави бебетата.  bouquet
Корема ме боли от две седмици, не се чувствам добре, но доктора от ЖК е в отпуска до 5 юни - дано до тогава да не стане някоя беля.
Не съм купувала нищо за бебето, една мама от форума ми подари количка.
Скарана съм жестоко със свекърва ми, такива неприятности ми създаде в последния месец, че не знам дали въобще ще я допусна до бебето...
Качила съм 4.500кг. от началото на бремеността, вече нямам представа дали е добре това, но тази жена ми отрови живота - нито ми се яде, нито ми се спи....
Стига съм се оплаквала, пожелавам ви само хубави емоции и сладки бебенца!  bouquet

# 109
Буболинка, съжалявам за проблемите ти Hug ....колко познато ми зву4и Confused
И аз се каня още от сега на моята свеки, че да видим  Tired
Ти не се притеснявай - а гледай ти и бебка да сте добре Heart Eyes

Целувки от нас Hug

# 110
Добро утро момичета !
Бубулина и Дидка не се ядосвайте на свекървите си.И аз съм в кюпа.По едно време си мислех че от сълзи и от страдание за това, което моята ми причини ще изгубя бебето и колкото и да се опитвах да спра да плача и да се тормозя в името на дечко не можех да спра.Старая се да не мисля за нея.Майка е на съпруга ми и не мога да го лиша от това да я вижда и не искам да му правя сцени но един ден ...а той ще дойде неминуемо когато останем само двете някъде ще и кажа всичко което си мисля за нея #Cussing out кротко и спокоино , защото така най-добре се възприема.Олях се в писане.
Всъщност дадох повече воля на емоциите си, за което моля да ме извините. Praynig
Исках да ви пожелая лек и хубав ден!Много прегръдки и целувки от мен! Hug

# 111
  • Ямбол
Добро утро, момичета!
Не се ядосвайте, те вашите свекърви и за това сигурно не заслужават!
Не мислете за тях!
Гледайте вие и бебчовците да сте добре, а пък те.....
Приятен ден! Много позитивни емоции ви желая!

# 112
Буболинка мила, винаги има такива моменти в които всичко ти се вижда толкова черно, че не може повече. Измисли си някакво занимание, което ти е приятно да правиш и те разсейва и ще видиш че всичко минава и започваш да се чустваш много по-добре. Просто така сме устроени... много хубаво не е на хубаво. Целувки от мен и горе главата, ти ми изглеждаш много енергичен и позитивен човек  bouquet.
Днес времето ще е супер за разходки.. нито много топло, нито студено. Хайде мамчета газ на вън.

# 113
Здравейте и от мен момичета.
Току що се връщам от ЖК-то. Докторката каза че за подуванията нищо не може да се направи, като родя ще ми минело. Пусна ми изследване на урината дали съм имала албумин. Ако може да ми обясните какво е точно това и колко е опасно много ще ви благодаря Hug
А за свекитата и аз да се включа. Да ви кажа хич да не се притеснявате ами да гледате вие да сте добре с бебоците. Надявам се да не живеете с тях заедно, че ако сте като мен да живеете заедно е  Sick ужас някакъв. То не че моята ми трови много живота (защото в повечето случаи като каже нещо да е нейното аз се правя че не чувам и си правя каквото знам)ама понякога ми иде да я #2gunfire #2gunfire На всичкото отгоре гледа повече за другия си син, и дава всичко за него #Cussing out даже пари за ремонт му даде да си направи а сега за внучето си нищо няма да даде (още в началото ме предупреди че нямала пари). Ама някой ден ще се обърне за нещо към нас ама тогава Crossing Arms Naughty
Извинявайте че и аз го ударих на оплакване Embarassed
Поздрави на всички  bouquet Hug

# 114
Да бе няма да ги мислим тези работи със свекитата , естествено .Сега па и занапред най-важни ще са бебовците и съпрузите ни . Laughing
Поли и аз съм с отекли крака нямам албумин .За албумина знам това - цитирам : много често, особено в края на бременността, бъбреците започват да пропускат малки количества белтък /нормално това не става/. Случва се на много от бременните, но без особени последствия. В такъв случай се следи количеството белтък отделено с урината /което не бива да надвишава определени норми/, също се наблюдава за поява на отоци по краката и се следи артериалното налягане.  
  Също прочетох че трябва да се хапват много краставици , защото те помагат за отделянето и по-бързото изхвърляне на течности от организма.
Не претендирам за изчерпателност по темата , но се надявам да съм помогнала с инфо.На мен краката са ми отели , ръцете също минавам на абсолютно безсолна диета , спирам да ям сладко и се надявам скоро да ми мине  Wink

# 115
Здравейте мами. Наистина не си заслужава да се ядосвате на свекървите. Отдайте се на последните мигове от бремеността само с положителни емоции. Hug
Радвам се, че Duhi-puhi и Michel ни четат дано да имат възможност да пишат как са.
Днес ще си взема изследванията, дано да са добри. Иначе за протокла с килограмите съм + 15.
Чудех се дали да си взема предварително Гермастан за подготовка на гърдите или след като родя. Вие как мислите?
Приятен ден!

# 116
Здравейте, момичета!
Последни трепети!
За протокола- не съм родила  Laughing , като гледам и шансове да стане това в близките дни, няма. Както и да е, аз пак работя, та поне да не се отчайвам вкъщи. Опитвам се и да почивам колкото мога, правя дълги разходки или не толкова дълги, но изморителни с Еми... Краката ми отичат непрекъснато и понякога е ужасно болезнено, но иначе изследванията са ми ОК.

Буболинка, Вили1, Дидка, никакво внимание не обръщайте на свекървите, на тях работата им е да дразнят. Просто пускайте всичко, което ви казват покрай ушите си  и си мислете само за малките душици, които имат нужда от вас. аз моята съм я отбичила тотално, та сега е станала много мила, но пак гледам да не я виждам! Mr. Green

Аз съм готова вече с всички приготовления за бебка, но май на нея вече не и се излиза. То и кака и и се е заканила, че само да излезе и ще я "гушшшшшшшка сииилноооо" и прави един жест, който прилича повече на задушаване, та може и да се е стреснала и затова да не иска да излиза. Еми вчера и спа в легълцето и си беше гушнала един плюшен тигър и разказваше че това е "бебе-стичка" (бебе-сестричка) и ще си спят така двечките. С голямо нетърпение я чакаме всички, аз най-вече, защото ми е ужасно лошо и ми писна!

Приятен ден и стискам палци на всички ви!  bouquet Hug

Чакам нови бебета! Hug

# 117
krasi 78 аз си го взех прведварително за подготовка на гърдите и като си стягах багажа така го замотах някъде че не мога да го намеря из цялата къща.Изчезна яко дим.Много ме е срам , ама  Embarassed май ще купувам друг.Разбрах от една приятелка че много помага и е добре да се мажеш и предварително с него.повече подробности незнам. no
Мишел и аз се чувствам зле вече и те разбирам прекрасно относно отоците на 100% и болката от вървенето.Още малко остава , момичета!  bouquet

# 118
Здравейте милички,не се ядосвайте на свекървите си,аз постоянно се ядосвам с моята баба,която е  Twisted Evil и ми иде да я bambam fight,обаче какво да се прави вече е 74год. и май взе да я хваща #Crazy,че не знам,ама се старая да не й обръщам внимание.Вчера ми дадоха обменната карта,акушерката каза да пия магнезия до края на май,бебето е пораснало доста.Кабранска не е ли много това за магнезия 3*2,та ти направо си пренаситила организма си,аз го пия 3*1,макар че имам по 10 контакции на ден от безболезнените  и по 2-3 от болезнените.Корнелия не се притеснявай моля те за бебето,сигурна  съм че всичко ще е наред Peace.Чао засега и целувки.

# 119
Здравейте милички,

аз вчера направих голямото пътуване до Пампорово, и трябва да ви кажа че изобщо не го усетих. Хубавото беше, че времето не беше така горещо както предните дни и всичко мина чудесно. Е вечерта си имах огромни трупчета, вместо глезени, но това да ми е проблема. Виждам, че за сега всички сте на линия в смисъл че бебоците още изчакват. Само всичко да е наред с нас и малките, а всичко останало болежки, лоши свекърви и тем пододбни да вървят по дяволите. Наслаждавайте се максимално на последните си бременни дни и само положителни емоции, че бебешоците усещат всичко.
Целувки на всички и приятни разходки на тези, които са решили да излязат на хладинка. Аз си чакам мъжа да се върне от работа и отиваме на разходка.  bouquet     

Общи условия

Активация на акаунт