Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 171
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Малечка как слагаш белещата се база,моля стъпка по стъпка,и аз искам така да пада....
От 2 часа немога да кача снимка от тел на днешния ми целодневен маникюр,спирам и почвам 6 пъти...

# 511
Момичета, някоя пробвала ли е пластелина на Елит?

# 512
Аз също слагам праймър с гел лак, защото така е описано в стъпките за Блускай. Не трябва ли?

# 513
Праймъра е по-агресивен и се ползва предимно при изграждащ гел. Системата Коди държи супер и без него. А и праймъра усложнява свалянето на гел лака още повече. Колежките, които ползват праймър +лека база (примерно снб) пак се оплакват от отлепяне при проблемни нокти.

# 514
# 515
И аз мисля, че трябва по-дебело да се сложи карето. Аз го правя по следния начин: слагам каре на евелин 8в1 (следващия път ще сложа два слоя), след това белещата база средно дебел слой, след това каучукова база на Коди, тънък слой. Два слоя цвят и топ Елит без лепкав. Но това ми е първия път и не искам да давам съвети.

# 516
  • На плажа
Здравейте, прочетох на първата страница всичко за ув и лед лампите, но за тази нищо не пишеше. Понеже не разбирам много, може ли някой да ми даде мнение за тази лампа? Благодаря предварително. Hug
http://s.aliexpress.com/qABRVNNr?fromSns=
Три години работя вече с такива лампи.Всекидневно.Все още нямам никакъв проблем със спиралата.А това ,че преди маникюр трябва да загрее поне 2-3 мин.не е нужно според мен.

# 517
Вилето, ето:
ROSALIND Gelpolish 1467-1864 Nail GeL Polish 7ml Soak OFF UV LED Gel Varnish Long-lasting Gel Nail Polish
 http://s.aliexpress.com/zEriYjYj?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Ивелина, не знам защо така се е получило. Да не си чакала остатъчно да изсъхне? Това само ми хрумва. Вземи си праймър и/или ултрабонд на Коди. Нямам ппоблеми с тях.
Благодаря за линка ferriy
А по повод белещата база аз също ползвам,слагам за лаково каре Евелин 8в1,ултрабонд по свободният край, после белещата база на немного дебел слой, цвят два слоя и топ на Веналиса без лепкав слой. Свалям под течаща вода

# 518
Момичета, вие от къде поръчвате продукти на Kodi - от официалния сайт или от българските дистрибутори? От къде ви излиза по-изгодно? Знам, че от официалния сайт се чака повече време и се заплаща такса, но ако си поръчам повече продукти си струва.

# 519
  • Враца
Повечето от нас поръчваме от официалния сайт на Коди, има страница във фейсбук за общи поръчки. https://www.facebook.com/groups/154417705332634/
Аз също си съсипах ноктите с белещата база, или нещо не направих както трябва, или не знам. Но никак не ми държеше с белещата база. Някой път пак може да пробвам.

# 520
Е сега март ще има доста намаления.

https://ru.aliexpress.com/item/Sun1s-led-UV-24-48/32838503346.ht … priceBeautifyAB=0  ето една на прилична цена.

Кога ще са тези намаления ?

Ето моя опит с конфети

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 13:21 от Cvete™

# 521
  • София
Момичета, вие от къде поръчвате продукти на Kodi - от официалния сайт или от българските дистрибутори? От къде ви излиза по-изгодно? Знам, че от официалния сайт се чака повече време и се заплаща такса, но ако си поръчам повече продукти си струва.

Мисля, че Коди нямат официален вносител за България. Ако говориш за mynails.bg - аз наскоро взех база, топ и два лака котешки, въпреки предупреждението на Кам, но изпуснах поръчките, а рускините имаха само големи опаковки. В крайна сметка съм доволна - продуктите, които получих нямат разлика с тези от официалния сайт /сравнявах флакони, четки, надписи и мирис/. Риск си беше, но ми беше спешно. Ако някой иска ще кача снимки - котешките са много красиви.

# 522
  • Down south
Бих искала да попитам, колко време ползвате един флакон база и топ? Адресирам питането към момичетата, които ползват гел за лична употреба.

Моите последните са от около година (Gelish) и се чудех, дали не е време за нови, въпреки, че и в двете шишенца има доста от продуктите.

# 523
  • София
Имам лакове на 4г ползвам ги,базата и топа ги сменям защото искам да видя нещо ново.Не мисля че трябва да взимаш нов но това лм.

# 524
  • Down south
Благодаря!
Имам по-стари от тях лакове, някои са се сгъстили, но базата и топа изглежда пазят консистенцията си.
Какви нови ползваш? Аз се страхувам да пробвам нови неща.
CND изкарах някакъв топ, който изглежда доста гъст.

Общи условия

Активация на акаунт