Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 155
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Дани,много са красиви всичките! Браво.
На мен този път не ми се обели,но отпред на дясната ръка всичките са ми ожулени. До сега не ми се беше случвало. Вярно че търкам тави,тенджери и т.н.,но не съм имала проблем преди. Дали не съм запечатала както трябва? Уж се опитвам,но не на всеки пръст се сещам.

# 541
  • София
Камалия,полигела на гелиш каква консистенция е като го сравиш с найл ехперт?

# 542
Дани, броката е на Блускай-Елизабет, малка ми е трудно запичането на толкова къси нокти, но да видим, ще чакам обратна връзка.
Ениуан, за обелените краища, пробва ли да запичаш с база, Деси писа, е има голям ефект Simple Smile

# 543
Камалия,полигела на гелиш каква консистенция е като го сравиш с найл ехперт?
Много е гъст, по-гъст е от акригела на Веналиса. Ако си търсиш гъст гел- Макс или снб, не се разстича по формичката за изграждане

# 544
  • ново
Момичета, аз се сдобих с всичко необходимо като за начало. Понеже си взех много симпатични камъчета, се сетих да питам с какво ги поставяте - с восъчен молив или с пинсета е по-лесно като за лаик с две леви Simple Smile Сега разглеждам лакове, до момента маникюристките, при които съм ходила работеха с Блускай. Ще си търся малко по-бюджетна алтернатива, но в краен случай ще поръчам няколко цвята от тях.  И последно кои акрилни боички ще ми препоръчате, виждала съм на Артисте в салоните, от тях ли да взема?
Благодаря ви за търпението!

# 545
И аз не бях чувала за топ котешко око Simple Smile научих нещо ново !
Супер маникюр Даниела !
Майната му на студа,искам пролет : ))))))))

# 546
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ползвам восъчен молив, много е лесно.

# 547
Здравей те скоро не съм писала но не спирам да ви чета и следя Simple Smile нещо и от мен

# 548

Черепите са на мода Grinning

# 549
  • София
Първият ми котешки опит, не е много добър, да видим как ще е следващия път Simple Smile

Коди 842, мнооооооого лесен за нанасяне, отлепваща база Алесандро, на каре с Микросел и Ruber Top Kodi.

# 550
Екстра си е, и цвета е много приятен. На мен ми хареса топа котешко око, бих си взела, ог лакове мисля да се въздържа, че ми станаха повечко.

# 551
Дани,не съм пробвала. Утре ако ми остане време да се лакирам ще го пробвам номера с базата.
Кукле,много хубави маникюри,особено първия много ми хареса.
Аз скоро гледах топ котешко око и съм сложила един в кошницата,но не съм поръчала. Явно ще трябва да оправя пропуска.🙈😂

# 552
  • Варна
 Обичах-класа както винаги  Hug. Кукле страхотни декорации влюбих се в пауните кажи,че са слайдер,а не рисунка моля теееее  Praynig.
 Над страхотен котарак с кое викаш не си се справила  Laughing Аз съм втора седмица с 838 и много ме радва. Котешкия топ и аз не го знаех ще поръчам един да има,че на лаковете съм сложила ембарго....Имам десетки,които никога не съм ползвала.

# 553
Над ,много приятен цвят Simple Smile
Имам няколко котешки и много рядко ги ползвам ...подариха ми един много странен цвят със сребрист ефект котешко око и така си стой . Напомня ми на лака на 60 годишна инкасаторка ...
Благодаря ,принцесата 😘

# 554
Сега видях, че този топ котешко око е на Елит, нещо  не се разбирам с тази марка и май ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт