Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 131
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Искам много да похваля новите база и топ на Gelish или по-скоро четките им   Party  за продукта ще видим след седмица-две.
Споменах, че ги поръчах онзи ден.
Четките и на двата продукта са фантастични, различни от тези на по-старите ми база и топ (пак на същата марка), нансянето става лесно и най-вече прецизно.
Сега остава да видя, колко ще издържи.
Може ли линк, визията сменена ли е?

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 11:35 от nad_tab

# 601
  • Войводиново
Момичета, какво мислите за гел лаковете Pretty gel? На мен лично ми се струват не толкова лоши. Не се водят висок клас, но са плътни и покривни, и стават за рисуване. Стана ми интересно, понеже при зор поръчвам от тях и се чудех дали някоя от вас не е поръчвала и какво й е мнението? Simple Smile
Аз също имам няколко и съм доволна.

# 602
  • Down south
А топа на ,Gelish може ли да се сваля без пилене?
Не съм сигурна, какво значи без пилене?
 Аз леко надирам топа и ползвам едни розови контейнерчета, слага се лакочистител, пъхвам пръстите в тях и всичко пада за около 7 до максимум 10 минути.

# 603
  • Down south
@ nad_tab

Цитат
Може ли линк, визията сменена ли е?
Да, сменена е малко, но най-вече четките ме впечатлиха.
старата версия

новата

# 604
  • Down south
Daylily моля те направи по една снимка на четките и ми кажи какво консистенция е топа?
Базата знам че е гъста,сравния с топа?моля
Да, базата е по-гъста и четката е къса. Четката на топа е, като ветрило, изключително удобна и функционална.
Ще направя снимки по-късно, благодарение на теб, имам какво да снимам, щото толкова бях впечатлена, че ако не беше ти, старите щяха да заминат директно в коша  Outta Joint

# 605
Момичета имам проблем попринцип работя с блускаи и използвам ръбър базата на блускаи,но имам 3 4 клиентки на които им пада на люспа на 10 ден. Незнам в мен ли е проблема аз ли бъркам базата ли да сменям.моля за съвет Simple Smile

# 606
Блускай А25 Simple Smile
Точно милитъри е.
Не е маслинено, а сиво-зелено

Мога ли да попитам, котешкото око кой номер и на коя марка е?

# 607
  • София

ana-banana, цветът е Коди 721

# 608
Момичета имам проблем попринцип работя с блускаи и използвам ръбър базата на блускаи,но имам 3 4 клиентки на които им пада на люспа на 10 ден. Незнам в мен ли е проблема аз ли бъркам базата ли да сменям.моля за съвет Simple Smile
Слагай им праймър под ултрабонда

# 609
Благодарение на Daniela B (още веднъж хиляди благодарности, Дани) вече имам лампа Simple Smile
Тези дни имам страхотни тревоги и нямах много мерак, но мъжа ми нямаше търпение а и лакът ми беше за смяна, та се метнах към 7,30. Е, приключих сега Simple Smile)
Свалянето се оказа голямо приключение. Три пъти се киснах. Показвам снимка ама няма да ми се карате много. Не бях подготвена лампата да пристигне толкова бързо и имам само 2 лака - розово за френски и брокат Simple Smile на снимките не личи, но все пак ще покажа.
Не съм правила кожички, само свалих и лакират без дори да скъся ноктите

Не мога да намеря квадратните скоби и да скрия снимката Sad

# 610
и аз се нагласих днес
Скрит текст:

# 611
Sht, браво, много добре, обожавам такива нежни цветове Simple Smile
Ками, ти с гел ли лепиш камъните, маникюра е страхотен!

# 612
Ками, кой е телесният цвят и камъчетата?

# 613
камуфлажен изграждащ гел, а камъните са от Али

# 614
Здравейте дами искам да попитам какви гел лакове използвате и ако може да ми препоръчате добра база и топ лак !!
Искам да попитам дали някой е използвал обезмаслител на lina  и да ми кажете печете ли го или само изчаквате да изсъхне ? Благодаря ви предварително ❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт