Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 101
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Daylily да не ги изсхвърлиш старите Smirk

# 586
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Харесах едно зелено в група за маникюр и момичето ми отговори ,че е на марката Secretly ,която не съм чувала ...ползвали ли сте и струва ли си скромната цена от 28 лв. ?
Сикретлито са добри.Вносителя е фирмата Емокозметик и е представител на Сикретли и Клариса.Аз на Сикретлито имам златен брокат и е страхотен.Също имам един много гъст топ,който може да се ползва и за лепене на камъчета.Стават бетон нещата със топа.Вземай смело.

кой е топа на секретли
http://www.emocosmetics.com/manikjur/baza-i-top/top/top-gel-lak- … p-coat-15-ml.html

# 587
  • Down south
Daylily да не ги изсхвърлиш старите Smirk
Това мислех да направя, щото тях виня за  частичните неуспехи.
Ще изкарам сергията днес и ще пробвам  Simple Smile

# 588
  • София
Ще си лепиш камъни с базата,топа ще чистиш четките,витражни капки ще си правиш.......Не ги изхвърляй жал ми е.Sleepy

# 589
  • Down south
Ааа, какво рече Hug Витражни капки, камъни, това е за напреднали. Аз слагам ph bond, база, два слоя лак, топ и с това приключвам. Е, от време навреме някоя китка на един нокът, така да не е толкова постно.

Хубаво, няма да ги хвърлям Sunglasses

# 590
Ще си лепиш камъни с базата,топа ще чистиш четките,витражни капки ще си правиш.......Не ги изхвърляй жал ми е.Sleepy

№ а четката, с която нанасям топ изобщо не се чисти така ли?

# 591
  • София
Заразихте ме, ей... Grinning

Тази снимка е по-реална, цветът е по-скоро сиво-зелен, отколкото маслинен.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 17:30 от serrendipity

# 592
serrendipity, бързо да казваш какво е зеленото Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 17:05 от Обичах

# 593
  • София
Блускай А25 Simple Smile
Точно милитъри е.
Не е маслинено, а сиво-зелено

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 17:35 от serrendipity

# 594
  • София
Много е хубаво това зелено!Съчетанието с котешкото око много ми допадна.
Залепи поне един камък с база на гелиш,:ill: може и за стикери да я ползваш.Много се радвам че няма да изхвърлиш това бижу.
Четката от чист топ само я забърши в салфетка без влакна,аз бърша в стари изпрани найлонови чорапки 

# 595
Момичета, какво мислите за гел лаковете Pretty gel? На мен лично ми се струват не толкова лоши. Не се водят висок клас, но са плътни и покривни, и стават за рисуване. Стана ми интересно, понеже при зор поръчвам от тях и се чудех дали някоя от вас не е поръчвала и какво й е мнението? Simple Smile

# 596
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз имам на Прити към 15 бройки и съм доволна.Даже и едно термо имам и то ми допада .

# 597
  • Down south
Искам много да похваля новите база и топ на Gelish или по-скоро четките им   Party  за продукта ще видим след седмица-две.
Споменах, че ги поръчах онзи ден.
Четките и на двата продукта са фантастични, различни от тези на по-старите ми база и топ (пак на същата марка), нансянето става лесно и най-вече прецизно.
Сега остава да видя, колко ще издържи.

# 598
А топа на ,Gelish може ли да се сваля без пилене?

# 599
  • София
Daylily моля те направи по една снимка на четките и ми кажи какво консистенция е топа?
Базата знам че е гъста,сравния с топа?моля

Общи условия

Активация на акаунт