Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 123
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Някой поръчвал ли е от Борн Прити и колко време е доставката, защото поръчах преди месец а още я няма

# 571
Имаш ли тракинг? По принцип до миналата седмица китайците почиваха заради тяхната нова година, та е твърде вероятно пратките да се бавят заради голямото натоварване преди и след празниците.

Аз чакам лак на Елит и пили от Али еече месец и половина и още ги няма...

# 572
  • Враца
Ето обещаната проба. Simple Smile

Почти не си личи да кажа честно. А и топа му придава малко жълтеникав оттенък, не е снежно бяло.  Бежовото, което е до бялото е с една пудра котешко око (пак сребриста, но върху много светъл нюд). Другите са си лакове.

# 573
  • София
ferriy, бежавкото е супер! Дай линк за пудрата.

# 574
Имаш ли тракинг? По принцип до миналата седмица китайците почиваха заради тяхната нова година, та е твърде вероятно пратките да се бавят заради голямото натоварване преди и след празниците.

Аз чакам лак на Елит и пили от Али еече месец и половина и още ги няма...
Нямам тракинг номер, аз поръчах от сайта им,за първи път поръчвам и незнам за колко време пристигат поръчките

# 575
  • София

Ефекта е на дискретен блик, при мен се получи отсечена черта, прекалено видима.... кой ще си играе да пече всеки пръст по отделно, нанесох на всички, доближих магнита за секунда-две и пекох, другия път ще пробвам с по-слаб магнит.

Над, пробвай да държиш магнита около 5 сек., малко по-далеч и леко под ъгъл, като единият край на магнита е по-близо до свободния край на нокътя. 

О да, другия път ще експериментирам, вчера имах 40мин. да си направя маникюра  Laughing

# 576
Вилето - като всяка поръчка от Китай - може за седмица, месец или може и никога да не дойде... провери утре в пощенския клон, ако я няма им драсни един мейл.

# 577
  • Враца
2g/box 3D Cat Eyes Glitter Magnet Nail Glitter Powder Magic Magnetic Glitter Dust UV Gel Manicure Nail Art Pigment Powder
 http://s.aliexpress.com/yUjqyyYf?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Ето я, но по описания начин не ми се получи. В описанието е дадено: база, цвят, топ (печеш), втриваш, пак топ (не печеш),магнита и тогава печеш. Аз не успях нищо да постигна така. След цвета си разбърках малко от пудрата с топ, нанесох върху светлия нюд (топа с пудрата ми докара този бежов цвят, нюда е по-светъл по принцип), сложих магнита и полимеризирах.

# 578
база, цвят, печеш, смесваш пигмент с топ, нанасяш, доближаваш магнита(10 сек), печеш

# 579
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Харесах едно зелено в група за маникюр и момичето ми отговори ,че е на марката Secretly ,която не съм чувала ...ползвали ли сте и струва ли си скромната цена от 28 лв. ?
Сикретлито са добри.Вносителя е фирмата Емокозметик и е представител на Сикретли и Клариса.Аз на Сикретлито имам златен брокат и е страхотен.Също имам един много гъст топ,който може да се ползва и за лепене на камъчета.Стават бетон нещата със топа.Вземай смело.

# 580
  • Down south
 По-горе питах, дали база и топ остаряват.   Казахте, че не, но аз си навих на пръста, че видиш ли,  ввроятно за това маникюр мой, трудно издържа и 2 седмици.
Речено - сторено, днес дойдоха нови ph bond, база и топ (Gelish)  
Утре се захващам и най-добре "творението" да издържи поне 2 седмици Kissing Heart щото иначе драмата ще е даже по-голяма от предишните.

# 581
  • ново
Препоръчайте гел, който ще ползвам само за лепене на камъчета, моля!

# 582
Снощи по спешност правих нокти до 2 часа, след като детето ме прищипа жестоко с едно чекмедже и ми отлепи нокътната плочка на средния пръст и ми напука гела на още два. Поиграх си с Веналиса покигела- с ацетон и спирт 50:50 се работи по-лесно, но трябва да се внимава колко е мокра четката, защоти иначе се разтича безобразно. Оставих за тест на кутрето. Другите опеавих по бързата процедура с гел и акрил. Не съм рисувала и декорирала нищо, че вече много ми се спеше и намазах само 926 на Веналиса.

Ще го пенсионирам задега полигела, поне докато не дойдат формите. Цвета е хубав, изпича се добре, но губя страшно много време в оформяне, а нямам излишно.

# 583
Харесах едно зелено в група за маникюр и момичето ми отговори ,че е на марката Secretly ,която не съм чувала ...ползвали ли сте и струва ли си скромната цена от 28 лв. ?
Сикретлито са добри.Вносителя е фирмата Емокозметик и е представител на Сикретли и Клариса.Аз на Сикретлито имам златен брокат и е страхотен.Също имам един много гъст топ,който може да се ползва и за лепене на камъчета.Стават бетон нещата със топа.Вземай смело.

кой е топа на секретли

# 584
  • на брега на морето
На мен ми се отвориха 5 дена неработни и ръчичките ме засърбяха. smile3508 Направих се вчера вечерта- на супер късите си нокти...Не си бях гелосвала ръцете от края на октомври. Като знаех, че ще е "за малко" не се и старах много, а може и да съм позабравила как се прави. Embarassed Но като цяло съм доволна. Ще се порадвам на цветни ноктаци няколко дена. Розовият е на гелиш- пасифик сънсет, на 3 слоя, мисля че доста пролетен цвят, пък и имам такъв голям флакон, че ще е грехота да стои и да се изпорти. Зеленото е  1 слой нобиле 026 тревисто зелено/мой доста любим цвят и 1ят гел, който си купих и сложих/, и отгоре 2 слоя азуре 7083, бялото- ве лен 002 -на 2 слоя. Златист стикер водорасло hahaha на безименните и камъчета, залепени с индиго-база. Отне ми 2ч и 30 м, мотах се с камъчетата, затова. Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт