Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 134
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Обичах-класа както винаги  Hug. Кукле страхотни декорации влюбих се в пауните кажи,че са слайдер,а не рисунка моля теееее  Praynig.
 Над страхотен котарак с кое викаш не си се справила  Laughing Аз съм втора седмица с 838 и много ме радва. Котешкия топ и аз не го знаех ще поръчам един да има,че на лаковете съм сложила ембарго....Имам десетки,които никога не съм ползвала.

С чертата, крива и прекалено отсечена, не ми харесва. Търсех, този ефект...

# 556
https://www.nail-bg.com/shop/1373/desc/techen-gel-za-nokti-blues … y-liquid-hard-gel Някой ползвал ли е този гел, дали ще ми послужи за укрепване на гел лака за повече издръжливост.

# 557
Обичах-класа както винаги  Hug. Кукле страхотни декорации влюбих се в пауните кажи,че са слайдер,а не рисунка моля теееее  Praynig.
 Над страхотен котарак с кое викаш не си се справила  Laughing Аз съм втора седмица с 838 и много ме радва. Котешкия топ и аз не го знаех ще поръчам един да има,че на лаковете съм сложила ембарго....Имам десетки,които никога не съм ползвала.

С чертата, крива и прекалено отсечена, не ми харесва. Търсех, този ефект...

Не виждам какъв е ефекта тук ?
Пробвай да разчупиш ефекта с два магнита Simple Smile Аз пека всеки пръст отделно ,защото ми се разтича линията и става бледа,ако това ти е целта - задръж малко преди да печеш .

# 558
Дани, Кукле, Обичах, Над -страхотни маникюри момичета. Поздравления!
Обичах, издай тайната на тези професионални снимки, моля! С какво са правени, на каква светлина, с или без светкавица? Искам и аз такива снимки.

Ето нещичко и от мен от последните дни

# 559
  • София
Не виждам какъв е ефекта тук ?
Пробвай да разчупиш ефекта с два магнита Simple Smile Аз пека всеки пръст отделно ,защото ми се разтича линията и става бледа,ако това ти е целта - задръж малко преди да печеш .
Ефекта е на дискретен блик, при мен се получи отсечена черта, прекалено видима.... кой ще си играе да пече всеки пръст по отделно, нанесох на всички, доближих магнита за секунда-две и пекох, другия път ще пробвам с по-слаб магнит.

# 560
  • Враца
Надявах се 721 да е по-светъл Simple Smile
Някой да е срещал бяло котешко око?
Ще пробвам утре топа ми котешко око върху бяло как ще е и ще кача снимка. Не съм пробвала на почти никакви цветове. Само на черно и сиво.
Даниелка, много хубави маникюри. Heart
Слагам каре аз, но не на цял нокът, а само в средата съвсем малко. Свалям го лесно, без кой знае какви усилия. Само по свободния край по-трдно пада, но там нали се скъсява обикновено, та дори и да се наложи стържа малко там.
Топа на Коди без лепкав беше станал на дупки като го сложих върху този с лепкав слой (пак на Коди) и се шокирах чак. Не го очаквах, нали са от една марка. Пробвай преди да го сложиш да махнеш лепкавия слой на долния лак.
Обичах, все се каня да питам и забравям - кой ти прави тези хубави снимки на маникюра като се лакираш? Винаги са много хубави и маникюрите ти, и снимките им. Heart Eyes
Хихи, и Деси е загледала снимките. Ето линк към топа котешко око, който имам. (Върху него си слагам друг топ де, не оставам само с него). Elite99 3D Cat Eyes Top Coat UV
 http://s.aliexpress.com/euI3i2QV?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Линка, от който аз си го взех е неактивен, но да видиш кое точно имам аз. Моя е Силвър.
ГиБ, аз слагам камъните с точкатора. Топвам го в малко гел и камъчетата се лепят по него и ги пренасям върху нокътя.
Амини, защо не се разбираш с Елит?

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 08:12 от ferriy

# 561
ferriy имам топа им без лепкав, не става на дупки, но някак се разтича насам натам и всичко това проличава след изпичане. Една друга съфорумка също се оплака.

# 562
Обичах-класа както винаги  Hug. Кукле страхотни декорации влюбих се в пауните кажи,че са слайдер,а не рисунка моля теееее  Praynig.
 Над страхотен котарак с кое викаш не си се справила  Laughing Аз съм втора седмица с 838 и много ме радва. Котешкия топ и аз не го знаех ще поръчам един да има,че на лаковете съм сложила ембарго....Имам десетки,които никога не съм ползвала.

Неее всичко е рисуване Simple Smile Няма лепенки и слайдери,просто клиен който каза доверявам ти се прави каквото искаш и да ви кажа остана много доволна и лаооо изкефи се. Да повече време ми отнема ама си заслужава Wink

# 563
Куклата7, с какви боички рисуваш?

# 564
Деси, Над, Кукле, страхотнии!
Обичах, пак се влюбих в ноктите ти, браво, и аз се нареждам като Деси и Фейри за снимките. Все повече се доближаваш до рускините Hands Clap Колко време ти отнема маникюра? Аз мноого се туткам все още... а кои са тези сладурски цветове?

# 565
Благодаря,момичета!

Туткам се и аз ,но повече време ми отнема подготовката от колкото самия маникюр. Имам предвид свалям стария лак,пиля,почиствам/избутвам кутикули ,оформям бомбе и т.н.

Снимките са голяма магия Grinning много съм капризна и добре,че е приятеля ми. Снимаме с телефон предимно ,като често ползвам фенерчето на моя и снимам с неговия т.е долепям ги един до друг и снимам,защото ако ползвам само единия телефон и снимам със светкавицата му няма същия ефект. Последната снимка е от полупрофесионален фотоапарат,без светкавица,само на лампа.

Цветовете са:
Venalisa - 914
KCE - 005
Focallure - 126 и N64

# 566
Куклата7, с какви боички рисуваш?

със гел лака рисувам Simple Smile не използвам бои

# 567
Обичах, само като чета и ми се изпълва сърцето, браво на вас, както и да го правите е страхотно, имате поглед, продължавайте все така!

# 568
Харесах едно зелено в група за маникюр и момичето ми отговори ,че е на марката Secretly ,която не съм чувала ...ползвали ли сте и струва ли си скромната цена от 28 лв. ?

# 569
  • София

[/quote]
Ефекта е на дискретен блик, при мен се получи отсечена черта, прекалено видима.... кой ще си играе да пече всеки пръст по отделно, нанесох на всички, доближих магнита за секунда-две и пекох, другия път ще пробвам с по-слаб магнит.
[/quote]

Над, пробвай да държиш магнита около 5 сек., малко по-далеч и леко под ъгъл, като единият край на магнита е по-близо до свободния край на нокътя. 

Общи условия

Активация на акаунт