Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 154
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
    Здравей те искам да ви попитам за водните лепенки доволни ли сте има много красиви модели,някой който е слагал от къде ги купувате.

# 526
    Моите база и топ са отпреди да забременея, децата скоро ще навършат 2 години, нищо им няма.

# 527
      Здравей те искам да ви попитам за водните лепенки доволни ли сте има много красиви модели,някой който е слагал от къде ги купувате.
      Аз поръчвам от Алиекспрес,но имам и от местния китайски магазин. И в ОЛХ има доста,но на тройни-петорни цени от Али. За доволна съм доволна,понеже не мога да си нарисувам нещо красиво,с тях е лесно.

# 528
      • София
      Ами от "келешлък".бази имам коди ентиту снд александро блускай елит кани неонайл борн прити,взимам и топ-ове.Само гелиш нямам но съм и хвърлила око,от рускините знам че е най добра.щом си доволна карай си с нея.

# 529
      • София
      Ако някой иска ще кача снимки - котешките са много красиви.
      Аз искам да видя снимки  bouquet

# 530
      • София
      Kodi Moon Light 713

Kodi Moon Light 721

# 531
      • Враца
      Базите и топовете ми са на Блускай и на Коди. Първите са от преди 2 години и нищо им няма на вид, както и на качеството предполагам. Кодито ми е от преди година може би и също нищо им няма. Според мен съхранявани правилно (на правилна Т, в кутия или просто някъде, където не пече слънце) може да се ползват докато не свършат. За цветовете съм на почти същото мнение, освен ако не се сгъстят толкова, че да не могат да се нанасят изобщо. До сега на мен лично с времето не са ми се сгъстявали цветовете, но аз съм сравнително нова в това начинание (от 2 години се правя сама, от скоро правя и близките ми).
      Водни стикери купувам от Али. Два вида имам. Едните са на Борн Прити и са суперски - тънички, на прозрачна основа, могат да се разпъват леко, за да заемат точно формата на нокътя (когато той не е с идеалната форма). Дугите са на STZ мисля, че така се пишеше. Те не ме кефят, а си накупувах много от тях. По-твърди са някак, по-дебел е самия слайд. Не се разтягат като ги нагласяш върху нокътя, на бяла основа са повечето (т.е. не прозират) и според мен са по-неиздръжливи.
      Серенка, много са хубави котешките очи. Аз откакто си купих топ с ефект котешко око на Елит не мога да се наканя да си купя друг лак котешко око, защото и този ми върши работа и мога да го слагам върху всякакъв цвят. Води се силвър и се съчетава добре с всичко. Онзи ден лакирах една дружка и го сложих върху тъмно сиво, стана супер. Но няма как да блещука в нюанса на цвета - както е при твоите Коди-та например, блещука си само в сребристо, но пак е хубаво. Ето го:
      Скрит текст:

# 532
      Всичко от Блускай ми е на 1.5г., нищо няма изменение. От време на време се утаява пигмента на лаковете, но като се разбие и няма проблем. Обаче лакът на Елит от ноемврийските намаления след няма и 2 месеца вече се е сгъстил, тегли се и смърди ужасно.

Всички марки от Али ли миришат силно?

# 533

Харесват ми водните ваденки защото са много лесни за употреба и стават бързо))

# 534
        • София
        Надявах се 721 да е по-светъл Simple Smile
        Някой да е срещал бяло котешко око?

# 535
        • София
        Надявах се 721 да е по-светъл Simple Smile
        Някой да е срещал бяло котешко око?

Бял, не съм, но идеята е супер!
        Тези изглеждат интересни.
        https://m.aliexpress.com/item/32826512204.html?spm=a2g0n.shopcar … .0.5325b7521c6ent

# 536
        Лакирах се миналия понеделник. Различното, което направих е, че обезмаслих плочката не със спирт, а с ацетона на Джъмбо. Сложих лаково каре, база Коди, цвят, база Веналиса, топ Коди. Днес е точно на една седмица. На 5-я ден се обели леко на котрето, но според мен съм го праснала някъде, защото там никога не ми се е белил лак. И то като се обели, не тръгна да се надига, както друг път и да се налага да го свалям и лакирам наново. Вчера леко се надигна на безименния, но там имам стикери и може нещо да съм наслоила или да е останала влага. Определено повече издържа така. Вчера сложих топ Веналиса върху всички нокти да се задържи поне още 5 дни, а и да върне блясъка. Все пак тези база и топ на Веналиса трябва да ги използвам някак си Simple Smile Определено така повече ми издържа лака, но и кожичките сякаш се прецакаха, дали от ацетона, дали от студеното време, защото и ръцете ми отново изсъхнаха...Дойдоха ми много нови цветове, сега нямам търпение да ги пробвам, но ще гледам максимално да изкарвам, за да не си съсипя ноктите, че сякаш живнаха...

# 537
        Фейри, много е готино това универсално котешко, аз исках да те питам като лакараш с Коди, после как сваляш лака? Нали не използваш каре?! Отказах се от карето, 5-ти ден, ноктите ми не са мръднали, а какво ли не правя с тях.
        Скрит текст:

Това правих тези дни, приемам критики..
        Топа на Коди без лепкав слой ми стои на дупки, на Вас получавали Ви се? Много е изнервящо и слагам доста топ при това...

# 538
        • Бургас
        Здравейте и от мен! И на мен преди ми падаха на люспа като с каре, но без да съм слагала. Сега ми се наложи да пътувам за дълго  и вече 15 дни лака ми не е мръднал. Не знам дали е от новата Sun 1 или от праймъра на Блускай, но резултата е повече от добър.

# 539
        • На плажа
        Дани кой е броката от втората снимка?Много нежен маникюр.Моите нокти в момента са толкова къси.

Общи условия

Активация на акаунт