Боледуване на децата ни - тема 60

• 41 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Zest, какво стана с травмата?
Пуснахме днес хеликобактер. То скъпо било Frowning1
Гастроскопии имам 2 и едно стомашно сондиране. Не е болка за умиране, но си е неприятно. Сега май с упойка се прави, а едно време беше без.

# 691
Миамим защо пуснахте за хеликобактер? Те май нямат общо с разтройство?

# 692
Е чак болка за умиране не е,но било доста неприятно да.На децата правят с пълна упойка и хич неща и с тази отрова да го тровя и затова в краен случей гастроскопия.

Моят с тази диета вече почти два месеца се повталил още като го гледам без дрехи,а и по самите дрехи си личи.То и от боледуванията все и от диетата.Някой жени правят безглутенова диета за отслабване

# 693
  • На брега на реката
За сега е добре. Леко е подут, не се е запушвал. Наложи се снощи да търча за ново яке, но това са бели кахъри. Удар в главата реално не е имало, поне по думите й това разбирам. Просто носът и ръцете са понесли падането.
Стискам палци за добри резултати. Ти все още смяташ, че не е вирус, така ли?

# 694
Лайт, и аз така мисля по- добре два за няколко дни да се попият два АБ, отколкото месеци наред да се влачиш с проблема. А и аз като знам как повръщах и какви киселини имах, представям си какво му е на твоя малкия.
Миамим, да сега е с упойка , но не навсякъде. На мен ми правиха гастроскопията с упойка, но си плащах упойката-40лв, а за хеликобактера на мъжа му взеха 15лв.
Общо взето тия изследвания са голям бизнес. Лекарствата и добавките също. Дано са здрави децата или поне бързо да минават заболяванията

# 695
  • София
Лино, ЛЛ ни каза да пуснем. Детето и друг път се е оплаквало от корем. Сега беше разстройство и 2 пъти повръщане.

# 696
Аз съм си правила гастроскопия с упойка и без. Упойката е толкова лека, че мислех, че не съм заспивала. Докато говорехме с лекаря и се събудих. Не съм стояла в болница, а само почаках половин час на пейка отвън и ми махнаха абоката. За мен е по-добре да се напарви това, отколкото да се пият л-ва неоправдано. Просто изследването е наистина леко.
За дете обаче ще е в детско гастроотделение и сигурно ще е свързано с хоспитализация, което е кофти. Нали вече затегнаха правилата и май не може много много да се водиш в болница, а да се прибереш вкъщи.

# 697
Ясно, то и моето доста често се оплаква от корем, също съм си мислела да го тествам защото заразяването става най-често в детска възраст от майка на дете, а аз нали имах херикобактер, но не съм стигнала до там. Пиши като излязат резултатите.
Хеликобактер имат често резистентност към пеницилин затова и моята първа терапия не подейства, бяха ме предупредили.

# 698
  • shumen
Миамим,пиши после като излязат резултатите.
Лайт,офф,милия.От диетата е доста отслабнал сигурно.
Зест,да минава скоро.Дано няма нещо счупено.А ръката как и е?Да няма там нещо счупено.

# 699
  • София
За сега е добре. Леко е подут, не се е запушвал. Наложи се снощи да търча за ново яке, но това са бели кахъри. Удар в главата реално не е имало, поне по думите й това разбирам. Просто носът и ръцете са понесли падането.
Стискам палци за добри резултати. Ти все още смяташ, че не е вирус, така ли?

Зест, ако питаш мен, честно казано изобщо не знам кво е (беше). Позатегна се положението доста Grinning
Понеже имаше един период, в който детето все се уригваше, хълцаше, корема ѝ къркореше, и това почти постоянно. Тогава още ЛЛ каза да пуснем хеликобактер. Както и да е, отмина тогава и не пуснах. Сега за втори път ме кара и реших този път да пусна. Пуснах на своя глава чревни паразити и микробиология, е така, че никога не сме правили. Е сумати пари ми излезе и хем с отстъпка. Хеликобактера с отстъпката ми излезе 30, без е някъде около 40 Rage Специално той ще излезе на 9. Другите сигурно по-рано. Ако не беше чак толкова скъпо мислех да пусна за рота и адено вирус (така ли се пише), но се отказах.

За едната ми гастроскопия си спомням, че ми пръснаха нещо в гърлото и така не ми се гадеше. Доста по-леко ми се стори от втората, при която само ме накараха да отворя уста и хайде с тоз маркуч. Бррр. Определено с пръскалото беше далеч по-добре.

# 700
Зест бая са я блъснали. Дано не е било нарочно.
В у-ще като ходих да го записвам просто и двата пъти се случи междучасие и като ги гледах как летят по тия стълби на рояци лошо ми стана, търчане, блъскане. Честно казано не мога да си го избия от главата. А и на двора, струва ми се страшно направо.

# 701
  • На брега на реката
На двора е станало. Дори не е разбрала как и кой. Абе където има хора, има и инциденти. Ръцете са добре, леко бяха червени като от ожулено, нищо страшно. Носът повече ме притесни, но май й се размина. А якето просто не се изпра от кръвта.
Миамим, сега ме замисли. С тоя гастрит на щерката как пък веднъж не ни пратиха на изследвания. Само фекална проба май бяхме пускали. Но пък скоро не се е обаждал проблема. Виж вашата лл как ви е обърнала внимание! Браво!

# 702
Дани,не е чак много отслабнал,той по принцип е слаб,като мен,но сега напоследък по слаб ми се вижда и баща му вика май да.Иначе не е да е дръпнал рязко на височина,щото понякога като се източат изведнъж и изглеждат по-слаби.Той е пораснал с 1 см за година.

Това с пръскането в устата и дето човек си е в съзнание е местна упойка.Четох че при деца се прави с пълна.

Миамим,при нас е така чести уригвания,киселини и връщане на киселини по хранопровода,което е лошо защото може да се получат язвички по него.
Ще видим ,ако и този курс на лечение не помогне ще мислим.

Елена,да можело до сега като е болен и тъй или иначе пие аб да му се даде втори наедно.Да се използва случея ,а не като е здрав да пие два.Така ми се вижда по удачно.Но няма такава практика без доказване.А аз абсурд да направя подобно нещо на своя глава.

Лино,ти даде ли детето на градина вече ?

# 703
  • София
Лайт, това с пръскането в устата бях в 5 клас. Дете, ама все пак по-голяма от твоето бях.
Без пръскането беше в 8 или 9 клас, още го помня с лошо Confounded
Стомашното сондиране изобщо не си спомням за какво беше. Даже не съм чувала дали все още се прилага.

# 704
Ех, значи...
Много съжалявам да се разпиша в темичката ви. Надявах се да я избегна.

Голямата ми дъщеря /18г./ от сутринта е с температура. Наболява я гърлото, има суха кашлица.
Нямам представа какво е - вирус или да е настинала нещо... Но не вярвам да вдигне 38 от настинка.  newsm78
Най-много се моля да не е грип, че много ме е страх от грипове.
Но знам, че при грип първоначално се появява само температура без други симптоми. Освен това при грип температурата е много висока и трудно се сваля. А нейната се свали бързо сутринта. Сега пак вдигна - 38,3...  newsm78

Давам й Инфлуцид и за температурата Хексалгин и Колдрекс.

Вие какви противовирусни ползвате?

А за гърло?

Общи условия

Активация на акаунт