90th Academy Awards OSCAR'2017 - замисляте ли се, за какво #ВреметоИзтече? Е, и #АзСъщо...

• 24 315
  • 234
  •   1
Отговори
# 45
  • Once there was a Hushpuppy...
Аххааа, мъчих се.
Случва ми се напоследък да се мъча с някакви набедени филми Rolling Eyes

И с  The Post се мъчих преди няколко дни, страшно беше...А, как се бях наточила, като чуя за Том Ханкс и се ококорвам. Но, този филм беше нещо страшно! От иначе, сигурна съм интересна история бяха направили нещо средно между модно ревю с манекен М.Стриип и нищоправещ размотаващ се Ханкс. Който, игра както винаги на ниво, ама кво да играе.... ooooh! Четири или пет пъти го спирах докато го догледам. Половината не го разбрах, а е могло да бъде увлекателен биографичен филм Peace Нещо в сценария ли, нещо в режисурата куцаше..

А Формата на водата не можах да си го причиня до край Blush

Никол Кидман е репетирала вчера, ще дава награда сигурно Peace

# 46
Смятам, че Билбордите ще спечелят, предвид на сюжета, темата е актуална с насилието над жените в Холивуд и всеки да си получи заслуженото. И водата ми хареса много, дори се учудих, не мога да обясня защо.
Гари Олдмън направи титанично превъплъщение като Чърчил, но въпреки че изобщо не ми е любимец /даже напротив като човек е отврат/ и едва ли ще вземе наградата, ДДЛуис много ми хареса в Phantom Thread, въобще и филма ме докосна, въпреки че края не ми стана много ясен. Имаше в другата тема страхотен пост на Джо за филма
 Hands Clap
Искам да кажа и за "Аз, Тоня" - брилянтна актьорска игра и на Марго Роби и на майката, обаче някак си сама Роби ми идваше едричка и изглеждаше по-възрастна за ролята на Тоня, по това време следях доста ФП и целия случай го помня много добре, толкова бях разочарована, когато Нанси Керигън остана втора на ОИ, но ако историята във филма е истина, както и се споменава, то Тоня е жертвата, а тогава толкова я мразех и ненавиждах, а какъв тежък живот е имала и никаква вина за инцидента, а тя обира негативите.
Да се насладим на прекрасна церемония, красиви тоалети и дано по-добрите филми получат заслужените си награди.

# 47
Post и на мен ми беше скучен, разочарование и от Спилбърг и от Ханкс, последният добре че си събра Оскарите на младини, че ще заспи вече на екрана от безинтересност

# 48
Аз "Формата на водата" много го харесах и ще се радвам да спечели, ако не са билбордите, но имам едни опасения да не спечели "Get Out", защото в противен случай току виж цялата академия пак се оказали расисти.  Tired Макар и малка я има и тази вероятност. Тази година има немалко номинирани чернокожи, но те не са сред фаворитите за спечелване. Вчера точно "Get Out" взе наградата на Independent Spirit Awards. И все пак си мисля, че билбордовете остават с най- големи шансове. Да видим след няколко часа.

# 49
Аз съм за Формата на водата, но и Билбордите ми харесаха.

# 50
  • София
Понеже и аз харесаха Трите билборди не вярвам да спечели, от друга страна си мисля, че и на Формата няма да посмеят, заради слуховете за плагиатство. Ще голям смях наградата да отиде за Get out, въпреки че на мен ми хареса. Миналата година се отчетоха с чернокожи и гейове, може да се поотпуснат тази.

# 51
  • с трима мъже :)
Някак си, покрай билбордите, съм пропуснала, да забележе, че М.Стрийп отново е номинирана !!!
Тия Оскари станаха нейни!
https://www.prosieben.de/stars/oscar-award - ето тук очаквам PRO7 да се смилят над нас. Иначе всичко в нета иска банкова сметка и заплащане Sad

Но ние в БГ не обичаме да плащаме Sad

# 52
Пробвах линка на Про7, направих си безплатна регистрация и при зареждане на лайвстрийма изписва This video is not available in your country.

# 53
да, това с your country много го мразя...всяка година ми се напомня от коя държава съм...

чакаме...

# 54
  • София
Успях да изгледам само половината филми.
Включвам се в групата на не харесващите Водата. Моят фаворит са Билбордовете.
The Post го изгледах до край на инат, Спилбърг зацикля вече.

# 55
При мен тръгва без проблеми

# 56
  • София
Кой - зациклилият Спилбърг ли  Joy

# 57
При мен тръгва без проблеми

Може ли линк?

# 58
Ползвах вашият линк, Гала. Направих си регистрация и сега гледам как Леонардо оцелява в дивата пустош.

# 59
Явно за този линк говорите
https://www.prosieben.de/stars/oscar-award
Но после къде цъкате, че ви иска регистрация?
При мен, където и да цъкна, увисвам на бял екран...

Общи условия

Активация на акаунт