⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 15 424
  • 446
  •   2
Отговори
# 1
А панорамна снимка, но на плака?

# 2
В Палах център ми я дадоха на плака.

# 3
Здравейте! Можете ли да препоръчате шивач или тапицер да ми ушие калъфи за  диван и възглавниците му, които да се свалят? И долу-горе как излиза като цена?

# 4
Здравейте! Можете ли да препоръчате шивач или тапицер да ми ушие калъфи за  диван и възглавниците му, които да се свалят? И долу-горе как излиза като цена?

Излиза като за нов диван. Възглавниците ми са с цип и ги пера, а седалките покривам с шалтета и пера всяка седмица, заради котарака

# 5
Аз съм с икейски и ми е супер удобно на 2 месеца да свалям и пера, но сега се налага да взема такъв, който няма тази опция. Не очаквах, че е чак толкова скъпо 🤔 по разните му чужди сайтове попадали ли сте на някакви по-качествени калъфи... На рекламите направо си залепват.

# 6
Аз поръчах от Шейн.

# 7
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Тему съм виждала.

# 8
Да не спамя, може ли на лично някакъв линк?

# 9
Oт Тему и аз се излъгах и купих ластични калъфи,  след 6м са вече на дупки целите. Не бих повторила, вярно струваха 60лв,  изглеждат прилично, но Икейските ми шалтета са на 5г и не са мръднали

# 10
Преди месец и половина правих снимка в Панорама на Палах. 40 лв.
Взех я на плака. На другият ден като отивах за зъболекар някъде се отвеях и я забравих вкъщи. Звъннах им и след 5 минути ми я пратиха на имейл.

# 11
  • Варна
Пристигам доволна да споделя, услуга, която не знаех, че имаме във Варна. Паркинг за автомобил, с включени в цената на престоя трансфери до летището и обратно до паркинга. Препоръчвам и екипа, и услугата. Голямо удобство е, улеснение и сигурност на много добра цена. За 4 дни платих 60 лв. Паркингите са два, има и закрити паркоместа. Много лесна комуникация и отлично отношение. Наистина съм доволна.

# 12
  • In transit
Мира, дългосрочното паркиране на самото летище е малко по-евтино даже. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … h318qms5AZPXyE3YM

А като напишеш паркинг летище Варна излизат още доста подобни паркинги, дори на по-ниски цени.

# 13
  • Варна
Мики, изгледах и изчетох всички, споделям избора, който направих и от който останах доволна.

# 14
Моля за съвет за стоматологична помощ през уикенда.

Яко ме боли 1 зъб, случвало се е да отшуми от самосебе си, но вече 24 часа не минава, на обезболяващи съм. Отделно мисля, че боли точно зъб  лекуван и с коронка много изпилен, правена е от друг лекар. Впоследствие разбрах от снимка, че има забравено парченце от инструмент в канала. 5-6 г не даде никакъв проблем и затова решихме засега да не го пипаме, че няма да остане зъб... За капак моята зъболекарка се оказа в отпуск около месец.

С тази драма къде да се доверя поне заначало? Сещам се само спешен кабинет в денталния /ходила съм някога/ и Фармадент на Г.Колев /не съм/. Къде имат евентуално рентген за секторна снимка?

Общи условия

Активация на акаунт