⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате зала под наем във Варна за частно събиране? Може да е също бар, който предлага такъв тип услуга с отделна зала например - казаха ми за Луна бар, но не го знам.
Благодаря предварително.

La Bocca -  бул."Княз Борис I" 68/ 0894 41 85 03  имат такава зала.

# 46
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате зала под наем във Варна за частно събиране? Може да е също бар, който предлага такъв тип услуга с отделна зала например - казаха ми за Луна бар, но не го знам.
Благодаря предварително.

Социалната чайна! Приходите отиват в подкрепа на младежите,  които напускат Центъра за настаняване от семеен тип след като навършат 18 год. Намира се под Ню Йоркъра.

# 47
Къде и ма сухи шийтове за маска? В някоя дрогерия вероятно? Аз от зоя поръчвам, но искам на място да ги взема
Аз си поръчвам от китайски сайтове, там са много изгодни.

# 48
Здравейте,
Благодаря предварително.

ресторант Континентал под моста.

# 49
  • In transit
Casual, поръчай си ги от айхърб, идват за 5-6 дни нещата със Спиди, носят ти ги на крака. Цените във физическите магазини тук са двойни. Не си струва просто. Sad

# 50
Цените във физическите магазини тук са двойни. Не си струва просто. Sad
Говори ми, от БГ не съм купувала нищо освен спешно от години.
Ще пътувам Мики, досега най-краткия срок 9 дни доставка, но така или иначе не мога да "рискувам"

# 51
Пфф, тези от Фрамар ми убиват желанието да купувам квото и да е от техните аптеки. Само проверявам в сайта им да сравня цените .
Добавки  на пазарчето след бившият Дом Младост посока  Делта мол. Има невероятни неща в това магазинче.
То дали има някой ,който пазарува от тези аптеки😐 безумни цени,чак са плашещи. Така са от години, не разбирам как оцеляват на пазара....пералня е според мен,нямам друго обяснение.

# 52
Casual, поръчай си ги от айхърб, идват за 5-6 дни нещата със Спиди, носят ти ги на крака. Цените във физическите магазини тук са двойни. Не си струва просто. Sad
10-14 дни не е ли доставката?

# 53
  • In transit
Винаги дават повече. Сега си погледнах последните няколко поръчки, всички са дошли в рамките на 5-7 календарни дни. Даже с мм се смяхме, че от Щатите идват по-бързо нещата, отколкото от немския амазон, защото направих две поръчки - една от айхърб и една от амазон, първата дойде с 2 дни по-рано от другата. Grinning

# 54
Винаги дават повече. Сега си погледнах последните няколко поръчки, всички са дошли в рамките на 5-7 календарни дни. Даже с мм се смяхме, че от Щатите идват по-бързо нещата, отколкото от немския амазон, защото направих две поръчки - една от айхърб и една от амазон, първата дойде с 2 дни по-рано от другата. Grinning
Никога не са ми идвали толкова бързо, а поръчвам редовно. Да не би да пускате експресна доставка?

# 55
И при мен не идват толкова бързо и аз смея да твърдя, че поръчвам често.
Последно миналия месец поръчана на 3.01, дойде 16.01.

# 56
  • In transit
Не, пускам доставка със Спиди. Последната пуснах на 30.01 и на 4.02 дойде. Майка ми също пуска доста често и за седмица идват нейните.

Скрит текст:

П.П. Не всички са идвали толкова бързо, имам и по 7-8 дни, виждам, че е има и по 10+ дни, но те са били около повече почивни дни, празници или когато е имало голямо намаление.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 14:14 от Mikkey

# 57
И 2 наши поръчки от iHerb дойдоха сравнително бързо 8-9 дни, като изпревариха Sameday, също със Спиди бяха доставени. За пръв път поръчваме, до сега не знам защо сме ги пропускали. Доста добри цени имаха на витамините на Now.

# 58
  • Варна
Д-р Първева препоръчвам за ендокринолог. Приема в жълтата сграда на ъгъла в двора на Окръжна болница. Мисля и в Майчин дом.

Добавки също поръчвам само от iHerb. Единствено протеин купувам от СилаБГ, до ВИНС, посока Червения.

# 59
  • Под Слънцето
Отчет : смениха преди малко водомера с дистанционен. Както писах и преди - 188 лв всичко. 10 г гаранция на модула. Юроком.

6 минути труд по него и 12  минути писане на протокол и фактура.

Искам да поръчам колаген от iHerb, но не знам дали бих се справила. Някой ще се наеме ли да съпортне?

Общи условия

Активация на акаунт