⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Под Слънцето
Ох, имам едни стари дискети, които искам да прегледам и ако успея да сваля инфото. Дайте идея къде мога да ида ? Вече няма компютри с флопи наоколо.

# 31
  • Варна
Мисля, че се продава външно флопи, с кабел се свързва към компа. Ако ги има на смешна цена из китайците - Али, Тему - поръчай си едно и виж дали ще стане.

# 32
  • Под Слънцето
О! Хайче, не се бях замисляла.. На новия комп едва го навих да ми сложи сд-ром.. Ма за кво ми бил.. па мрънкане и разправии. Ще видя сега.
Също издирвам метална количка за компютър. Но искам да я видя на живо. А нищо не ми излиза, освен на Радост Пластико.. и е пластмасова. Метални няма уж из Варна.

# 33
Къде и ма сухи шийтове за маска? В някоя дрогерия вероятно? Аз от зоя поръчвам, но искам на място да ги взема

# 34
  • Варна

Също издирвам метална количка за компютър. Но искам да я видя на живо. А нищо не ми излиза, освен на Радост Пластико.. и е пластмасова. Метални няма уж из Варна.
ИКЕА?

# 35
Откъде мога да си закупя от продуктите Davines за къдрава коса?

# 36
издирвам метална количка за компютър. Но искам да я видя на живо.
ИКЕА?
Свети какво точно е това което търсиш ?
В Икеяпоставка за компютър с колелца, но я нямаше налични в магазина във Варна и не успях да я видя.

# 37
  • Под Слънцето
Такова търсех.

Исках да я видя на живо с очите си, но това, което видях във Варна  налично из сайтовете, не ми допада.
Та в крайна сметка се обадих и поръчах онлайн.

Икейските са ми ниски странично, пластмасови не ща. И така..

---

Steliyanaaa, намерих  ти марката в магазин на Варна ул. Добри Войников №21

0899 144 366
Питай ги по телефона имат ли го този продукт наличен

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:33 от TopsyG

# 38
Да наистина сега като каза това за Икейската ми направи впечатление и на мен.

Къде има голямо разнообразие и наличност на хранителни добавки ? особено на Natures Way основно търся
Не онлайн а физически магазин.
Ако може и да не са толкова завишени цени като във Фрамар Confounded

# 39
  • Под Слънцето
Пфф, тези от Фрамар ми убиват желанието да купувам квото и да е от техните аптеки. Само проверявам в сайта им да сравня цените .
Добавки  на пазарчето след бившият Дом Младост посока  Делта мол. Има невероятни неща в това магазинче.

# 40
Да наистина сега като каза това за Икейската ми направи впечатление и на мен.

Къде има голямо разнообразие и наличност на хранителни добавки ? особено на Natures Way основно търся
Не онлайн а физически магазин.
Ако може и да не са толкова завишени цени като във Фрамар Confounded
Сила БГ
Фитнес 1
Можеш да провериш цените в сайтовете им, в Силата също можеш да видиш за наличности по магазините, а във Фитнес 1 може да питаш по телефона. Зависи и кои са удобни като локация.

# 41
Не знам дали има това, което търсите, в Софармаси видях, че имат намаление на някои видове.

# 42
  • Варна
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате зала под наем във Варна за частно събиране? Може да е също бар, който предлага такъв тип услуга с отделна зала например - казаха ми за Луна бар, но не го знам.
Благодаря предварително.

# 43
  • Варна
Попитайте в Кафе Оле на гърба на затвора. Знам, че на втория етаж има много приятна зала за мероприятия, но дали я отдават цялата не мога да кажа.

# 44
да ми препоръчате зала под наем във Варна за частно събиране? Може да е също бар, който предлага такъв тип услуга с отделна зала например ..
бистро Булевард на центъра срещу Валентина / Ню йорк имат зала на 3 ет. която дават под наем
Ако не ви трябва  нещо толкова “изискано” видях на едно барче бившо Мистрал че се отдава под наем за събития.

Общи условия

Активация на акаунт