СофтУни Светлина

• 92 270
  • 463
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Всички!Тъпото е,че маршрута ще е стария и вече не е интересен за по-големите

А интересно ли им е било миналата година? Дайте отзиви Heart

# 286
  • София/Велико Търново
Всички!Тъпото е,че маршрута ще е стария и вече не е интересен за по-големите

А интересно ли им е било миналата година? Дайте отзиви Heart
Миналата година бяха тръгнали за Черни връх, но така и не стигнаха. Оказа се, че не е по силите на всички. Беше разочарование за някои деца.

# 287
Днес малко се разочаровах. Дано е еднократно. Оказало се, че две от децата са се качили на връщане в друг микробус, не в който са по списък . Незнам кой има вина и защо не са проверени по списък. Моето се е оказало в последния автобус, който е решил да провери по списък и така са открили, че липсват. Висят повече от 30 минути горе и нетръгват заради тези две деца и моето закъснява за тренировка. На всеки може да се случи, но 30 мин бездействие... нямат ли телефони? Пък и може ли да тръгнат без да ги проверят по списък. Малко безотговорно ми идва.

# 288
  • Sofiа
Как беше откриването на учебната година за осмокласниците?

# 289
Софтуни не е университет, а ЦПО (център за професионално обучение). За училището Софтуни Светлина не знам, но не е зле да проверите дали има акредитация от МОН и каква е тя точно.

# 290
  • Sofia
Софтуни не е университет, а ЦПО (център за професионално обучение). За училището Софтуни Светлина не знам, но не е зле да проверите дали има акредитация от МОН и каква е тя точно.
Добре,че се намеси,за да ни го съобщи!Ние досега 3 години си даваме парите без да сме наясно...

# 291
Аууу, по-спокойно, госпожа! Всеки си харчи парите за каквото иска. Темата е за СофтУни Светлина, а не за Вас лично, така че тук се коментира и за тези, които не знаят, но са дошли да търсят информация, нали?

Само искам да кажа, че е добре да се проверява, да не се окаже после, че има недоволни. В ЦПО-тата няма нищо лошо, стига да е ясно, че са такива, а не се брандират като нещо друго, което не са. Както казах, за Светлина не ми е ясно, но всеки сам може да се ориентира от регистрите на МОН.

1. Регистър на институциите в системата на предучилищното и училищното образование (МОН): https://reg.mon.bg/Schools/search

2. Регистър на висшите училища (МОН): http://rvu.mon.bg/

3. Регистър на центровете за професионално обучение: https://www.navet.government.bg/bg/registar-na-tsentrovete-za-profesiona/

# 292
  • Sofia
Достатъчно съм спокойна Simple Smile  Типично по нашенски манталитет хем не ви е ясно ,хем да се изкажате.Ако искате сега може да смените темата я за футбол,я за политика....

# 293
  • София
Родителите на деца от 8 клас, ако искат да са съберем във Фейсбук в обща тема за 8 клас!
SoftUni Svetlina -8 клас

https://www.facebook.com/groups/966660603854282/?ref=share

# 294
  • София
Merityy, темата е за училището от посочените от Вас линкове, то може да има други проблеми, но няма с МОНската регистрация.

# 295
  • София
[[/b]quote author=ketito link=topic=1020293.msg41394195#msg41394195 date=1600252701]
Родителите на деца от 8 клас, ако искат да са съберем във Фейсбук в обща тема за 8 клас!
SoftUni Svetlina -8 клас

https://www.facebook.com/groups/966660603854282/?ref=share
[/quote]

Според вас , има ли смисъл да се проверява кой на кого е родител?

# 296
  • София
Здравейте, къде влизате с имейла и паролата на детето, които ни дадоха при регистрацията.

# 297
Здравейте,
синът ми е 7ми клас тази година и също се интересуваме от училището.
Прегледах темата, но не ми стана ясно как януари-февруари се минава вътрешния тест и интервюто и още тогава се разбира дали детето е прието, а и се подписва и договор. А изпитите по бълг.ез. и математика и средният успех от 7ми клас?Може и да пропускам нещо, защото четох набързо...
Другото, което ме интересува е транспорта включен ли е в годишната такса?

# 298
Здравейте,
синът ми е 7ми клас тази година и също се интересуваме от училището.
Прегледах темата, но не ми стана ясно как януари-февруари се минава вътрешния тест и интервюто и още тогава се разбира дали детето е прието, а и се подписва и договор. А изпитите по бълг.ез. и математика и средният успех от 7ми клас?Може и да пропускам нещо, защото четох набързо...
Другото, което ме интересува е транспорта включен ли е в годишната такса?

По принцип резултатите от НВО не ги интересуват. Мисля , че в повечето частни училища е така.  Дъщеря ми беше приета малко преди извънредното положение през март. Таксата я внесохме през май, но нищо не казахме на детето, за да не се отпусне. Съобщихме и 1 ден преди първото НВО, за да е по спокойна и това подейства - изкара доста повече точки отколкото на пробните изпити. Бала щеше да и стигне за НПМГ например.

# 299
  • София
Какво се оказа в крайна сметка, делят ли сградата а Испанското училище или са си само СофтУни?

Общи условия

Активация на акаунт