СофтУни Светлина

• 92 246
  • 463
  •   1
Отговори
# 315
Този година  е в Дружба
А имат ли организиран транспорт?
Иначе как се стига с градски транспорт?

# 316
  • Sofiа
Имат организиран транспорт, но не знам подробности, защото не го използваме.
Синът ми стига до там с трамвай от 1ва английска (не знам кой номер е, скарана съм с градсткия транспорт). Има и метро, но е по-отдалечено и не го предпочита в този сезон.

# 317
  • София
Минавам само да кажа, че нашето момче го приеха Laughing Той е изключително щастлив Simple Smile  Благодаря на всички за подкрепата Simple Smile

# 318
  • Sofiq
Минавам само да кажа, че нашето момче го приеха Laughing Той е изключително щастлив Simple Smile  Благодаря на всички за подкрепата Simple Smile
Здравейте, в коя специалност го приеха ?

# 319
Здравейте, темата е от 2018, затова предполагам, че има майки, които могат да споделят впечатления-учат ли децата, научават ли добър английски, вторият език на какво ниво е, как са с общообразователната подготовка, изобщо-всяко мнение ще е полезно.

# 320
  • Sofiq
Здравейте, като мама на новозаписан младеж в паралелката по програмиране, да се запиша тук.
Още 4 деца от сегашния му клас се записаха- в паралелките по дизайн и програмиране, съответно.

# 321
Моят син ще бъде 9 б  клас тази година- програмиране. Предвид он лайн обучението като цяло тази година нямам задълбочен поглед върху процеса на обучение, но той е доволен и това е най-важното. Мое наблюдение е, че по специалните предмети наблягат на учене, по общообразователните...малко по-леко, но това е мое мнение. Не успяха да се сближат като паралелка, да се опознаят и да се сприятелят като цяло, имаха си оформени някакви групички от по 4-5 деца, но те фактически нямаха време за опознаване. И с дисциплината имаха проблем, но това си е въпрос на домашно възпитание. Като цяло сме доволни, няма го напрежението от предстоящи изпити, контролни и т.н. Относно втори чужд език, ние много държахме да е испанския, пред руския, но цялата година не сме виждали госпожата. Изцяло он лайн беше  обучението и аз не съм доволна...младежът също.  Екипът е от млади хора, което на децата им харесва, обръщат се на малките си имена... мис Нина, мис Ванеса... Мисля че няма да съжаляват децата за избора си. Мое лично притеснение е, че няма до сега завършил випуск и нямам представа за нивото на подготовка в училището на ниво матури и кандиданстудентски изпити... но живот и здраве да е, ще му мислим като му дойде времето. Успех на всички!

# 322
Доволни ли сте от преподавателите по програмиране?

# 323
Ние сме 9 клас в момента. Програмиране паралелка. Синът ми обожава учителите си-двама мъже са. Много се кефи на училището и е пълен отличник. С кеф си пише всики домашни.

Доволни ли сте от преподавателите по програмиране?

# 324
  • Sofiq
Доста сме нови, но за момента синът ми (8 клас, паралелка Програмиране ) много харесва преподавателите си по програмиране и по дигитално предприемачество (ИТ). Умеят да заинтригуват аудиторията и да накарат учениците да учат с желание. Впечатлена съм и от госпожата по БЕЛ. За първи път младежът се включва активно във всеки час и се готви сам с желание по този предмет. По руски език също е успяла да го грабне.  Когато има добри учители, стават чудеса Simple Smile Господинът им по математика пък е много взискателен, което лично за мен, също е важно.

Най-ме впечатли в училището как бързо накараха децата да станат самостоятелни и отговорни. Организацията им, с малки изключения, до момента е много добра. Доволни сме и от транспорта. Онлайн обучението им, също.
Младежът си купи сам учебниците и помагалата, сам си осигури шкаф в училище и си занесе документи за подпис, за издаване на лична карта и карта за транспорт. Шапка им свалям за това.
Изненадах се, гледайки на сайта им, че вече имат не 3, а 6 професионални направления. Едно от новите направления е Киберсигурност. Дано успеят да запълнят 6 класа и съм любопитна къде ще ги поместят в сградата.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 15:36 от elica1051

# 325
Доволни сме и от транспорта.

Бихте ли казали как е организиран транспортът? Колко буса са? Като приключат училище ли тръгват обратно? Тези които имат лабове на връщане се справят сами или има варианти и за по-късно тръгване? Имате ли наблюдения дали повечето деца пътуват с градски транспорт или използват организирания транспорт?

# 326
  • София
Доволни сме и от транспорта.

Бихте ли казали как е организиран транспортът? Колко буса са? Като приключат училище ли тръгват обратно? Тези които имат лабове на връщане се справят сами или има варианти и за по-късно тръгване? Имате ли наблюдения дали повечето деца пътуват с градски транспорт или използват организирания транспорт?
Да, след като приключат училище - 7-ми час, ако не бъркам, тръгват бусовете наобратно. В дните, които има лабове има бус, който чака учениците да приключат и тогава тръгват.

# 327
  • Sofiа
Повечето деца използват градския транспорт.
Поне в класовете 9-11. За 8ми не съм запозната.

# 328
Благодаря за отговорите! Супер е наистина, че след лабовете има организиран транспорт.

# 329
https://www.economy.bg/science/view/47225/-Gimnaziyata-na-SoftUn … Ar16ncY1ylzvkt5NI

Коментирано ли е, че гимназията ще се премести изцяло в Младост?

Общи условия

Активация на акаунт