СофтУни Светлина

• 92 200
  • 463
  •   1
Отговори
# 360
  • София
7605 евро. До 31 март промоционална 7 074 евро.  На сайта им са качени таксите.

# 361
  • Sofia
А почнахме на 5000лв Simple Smile

# 362
  • София
Вдигнаха ли ви таксата ? Или все още сте на 5 000 лева. Надявам се цената да оправдава качеството на образованието,  което получават и ще получават децата.

# 363
  • Sofia
Вдигнаха ли ви таксата ? Или все още сте на 5 000 лева. Надявам се цената да оправдава качеството на образованието,  което получават и ще получават децата.
Вдигат ги.
5000 беше промоция при плащане  до края на април накуп.Редовната цена беше 5900лв.Следващата година беше 6400лв и последните 2 години са по 6950лв
Т.е. последните две години плащам по 2х. повече

# 364
Здравейте, някои може ли да ми даде информация относно характеристиките за компютър?

# 365
  • Sofiq
Здравейте, някои може ли да ми даде информация относно характеристиките за компютър?
Не е нужно нищо специално. И да купите някой не особено скъп  лаптоп, втора употреба , пак ще свърши работа.
Аз лично, се спрях върху лек лаптоп, понеже детето го мъкне на гръб.
Има деца, които са в отбора на гимназията по гейминг, за тях може би характеристиките имат значение.
За паралелите по дизайн/анимация  пък  - големината на екрана и дали е тъчпад с писалка.
Най-добре, помолете за информация в училището , спрямо паралелката.

# 366
  • София
А почнахме на 5000лв Simple Smile

И аз го харесах тогава училището, но детето още беше малко да кандидатства Simple Smile)
Иначе много поносимо и достъпно като такса.
За съжаление  не успяхме да се запишем на толкова!

# 367
Здравейте, има ли сред вас родители, чиито деца днес са се явявали на изпита по английски език? Не получих от сина си много информация. Притеснена съм, защото той не спа цяла нощ и беше неадекватен, но сподели, че някои неща са го затруднили в теста, без да може да обясни. Ще съм благодарна, ако мога да получа и друго мнение.

# 368
Здравейте, има ли сред вас родители, чиито деца днес са се явявали на изпита по английски език? Не получих от сина си много информация. Притеснена съм, защото той не спа цяла нощ и беше неадекватен, но сподели, че някои неща са го затруднили в теста, без да може да обясни. Ще съм благодарна, ако мога да получа и друго мнение.
Имало е 40 въпроса, които са били със заграждане на буква. Теста е започнал от 10:00 до 11:20. Повечето деца са го свършили по-рано и е започнал устният изпит, който е бил в рамките на 10 -15 Мин. Карали са ги да си спелуват имената, въпроси за техни приятели и въпроси за семейството.

# 369
Здравейте!

Англ. език на какво ниво на изучаване е в СофтУни? Може ли да се говори за достигане на ниво "езикова гимназия" или е хубаво детето да продължава да ходи на курсове към школа?

Доволни ли сте от СофтУни и обучението там, като цяло? Имахте ли колебания: дали не е по-добре детето ви да влезе в държавно у-ще с точките си от НВО?

# 370
  • Sofiq
Здравейте!

Англ. език на какво ниво на изучаване е в СофтУни? Може ли да се говори за достигане на ниво "езикова гимназия" или е хубаво детето да продължава да ходи на курсове към школа?

Доволни ли сте от СофтУни и обучението там, като цяло? Имахте ли колебания: дали не е по-добре детето ви да влезе в държавно у-ще с точките си от НВО?

След 1 година в училището, ето как се чувства моят младеж там:
https://svetlina.softuni.bg/softuni-svetlina-student-interview-anton-kremov/

# 371
Здравейте. Тази година ще учим и ние в Светлина. Може ли да ми кажете за момиче, какво е нужно да се купи от задължителното облекло? За официалната униформа е ясно. Питам за ежедневната и тази за спорт? Какво реално се ползва? Благодаря.

# 372
elica1051, браво на Антон!! Flowers Four Leaf Clover

# 373
  • Sofia
Здравейте. Тази година ще учим и ние в Светлина. Може ли да ми кажете за момиче, какво е нужно да се купи от задължителното облекло? За официалната униформа е ясно. Питам за ежедневната и тази за спорт? Какво реално се ползва? Благодаря.
Тениски и суичър са задължителни всеки ден

# 374
След 1 година в училището, ето как се чувства моят младеж там:
https://svetlina.softuni.bg/softuni-svetlina-student-interview-anton-kremov/
Поздравления за Тони! Heart Браво!

Общи условия

Активация на акаунт