Крем за около очи - 8 тема

• 120 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Хммм, значи този крем не е нищо особено. Разколебах се дали да го купувам и сега пак съм на изходна позиция. Търся нещо до 30-тина лв. да хидратира и омекотява фините бръчици  (едва ли има крем, който може да ги премехне). Blush
Сега приключвам една тубичка от околоочното кремче на Биодерма ( само едно е на марката) и за целите, които поставяш, мисля че ще ти свърши чудесна работа. Струва 20 лв. Иначе в аптеката ми препоръчаха хидратиращия околоочен на Юриаж, който също е около тази сума.

# 346
кремът на биодерма за мен е доста лек

# 347
  • Бургас
Много приятно е кремчето на Биодерма.На Юриаж Исолис също е добър, приятелка беше много доволна дава и леко озаряване.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 11:52 от Bright Crystal

# 348
  • Бургас
На Балеа освен този с уреа,мога да похваля и новия с алое.
Много са хубави.
Мисля,че преди имах Жая с козе мляко,също ми харесваше много.

# 349
На мен за това ми харесва крема на Биодерма, защото е лек, особено сега за лятото.Да уточня, че моят единствен проблем в тази зона е подпухване, следствие от постоянното ми недоспиване наподледък. Все още нямам кой знае какви линий.

# 350
Хммм, значи този крем не е нищо особено. Разколебах се дали да го купувам и сега пак съм на изходна позиция. Търся нещо до 30-тина лв. да хидратира и омекотява фините бръчици  (едва ли има крем, който може да ги премехне). Blush

Мисля, че този - https://remedium.bg/product/69142/krauterhof-hyaluron-phytocompl … -krem-x20-ml.html  и този - https://beautycosmetic.biz/pirin-dream-intenziven-gel-okolo-ochi … chki-p-12143.html  ще ти свършат чудесна работа за целта. Имай предвид, че вторият не е съвсем гел, както е описано, а си е по-прозрачен крем и си е с идеална консистенция.

# 351
Няма как да очакваме видима промяна, само с козметични корекций би имало видим ефект.

# 352
  • някъде под слънцето...
Зависи от проблема и продуктите.
(Миналата година заличих една досадна мимическа бръчка , която искаше да прeмине в дълбока  и врязана.)
Но най важна си остава добрата превенция .
Адекватна грижа за очния контур от  още от 20 годишни.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 18:30 от sl

# 353
С каква я махна бръчицата?

# 354

Мисля, че този - https://remedium.bg/product/69142/krauterhof-hyaluron-phytocompl … -krem-x20-ml.html  и този - https://beautycosmetic.biz/pirin-dream-intenziven-gel-okolo-ochi … chki-p-12143.html  ще ти свършат чудесна работа за целта. Имай предвид, че вторият не е съвсем гел, както е описано, а си е по-прозрачен крем и си е с идеална консистенция.
На Крайтерхоф съм го ползвала вече. Не беше зле. Пирин дрийм ми се струва хубав, а и е доста голямо количество, докато го оползотворя може и годността да му мине. Joy

# 355
Момичета, благодаря за предложенията! Hug

# 356
да, и аз го помня - някой пална фитила, но отзивите след това не бяха добри
също се бях засилила да го купувам, но тогава имах няколко други и отложих за по-натам ...
Аз обаче тогава се вързах на хвалбите тук в темата и си го купих ☺ Определено ми хареса.Голяма опаковка,добра цена.Но нямах кой знае какво за заличаване,само леки линийки около очите при усмихване.Според мен кремчето не беше лошо,но за дълбоки бръчки няма да е подходящо.Хидратираше добре.

# 357
Благодаря,  май ще си го поръчам да пробвам. При мен са леки бръчици. Това масло от Ему го дават за много неща, дълбокопроникващо и с хубави съставики.

# 358
Ето и моя опит с околоочните кремове. Купих -  Vichy Aqualia Thermal Baume Eveil Regard - не съм доволна, консистенцията му е наистина много лека , но след нанасяне изобщо не попива, стои и лъщи все едно съм намазана с лекарство. Ако не го попия със салфетка, ще си стои така половината ден. Ползвам го за нощен, става, сутринта няма помен от него. После си купих -  Balea Околоочен крем с 5% урея -  доволна съм, много добре попива, кожата стои хидратирана, няма аромат, няма щипене, ще си го ползвам и сигурно ще повторя.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 13:20 от a.nik

# 359
Да не е съвсем спам ,ще кажа,че си поръчах онзи австралийският околоочен крем . Ще пиша отзиви после  Peace

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 21:41 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт