Крем за около очи - 8 тема

• 120 774
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Toronto
Аз ползвам Шисейдо сутрин и eй това т.нар. кубче вечер. Много съм доволна и от двете. Кубчето има съвсем лек блясък и се усеща страхотно на окото. Вече съм на 50, но още нямам бръчки, само леки наченки, които аз си виждам в козметичното огледало Relieved Все пак всичко е много индивидуално, затова само споделям, не препоръчвам.

# 361
Брее,на 50 и без бръчки,направо си е за възхищение..какви други грижи и съвети би дала за превенция? Аз съм на 28 и забелязвам наченки на много фини бръчици около очите и съм се шашнала леко.. всичко би било от полза, благодаря :*

# 362
  • Toronto
Ами то до известна степен е ген, но аз от някъде твоята възраст започнах да използвам кремове за около очи. Първо бяха съвсем леки, даже не помня и името на билковата марка, която беше популярна тогава. После L'Oreal. Ползвала съм какво ли не, ти сама би трябвало да усетиш кой ти влияе най-добре. Също ползвам корейски маски поне веднъж седмично. Най си харесвам тези с охлюви Grinning От този тип:

P.S. Забравих защитата от слънце. Ако няма в крема, задължително си слагам върху него, да речем 20-30 минути след основния крем.

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 17:51 от tuparowa

# 363
Това за корейските маски абсолютно го подкрепям и практикувам, дори повече от веднъж седмично.

# 364
.......Също ползвам корейски маски поне веднъж седмично. Най си харесвам тези с охлюви Grinning От този тип:

......
От къде купувате тези маски?

# 365
  • Toronto
От къде купувате тези маски?

От Ebay. Има най-различни. Сега ги поръчвам от ebay защото си вземам 20-тина наведнъж. По-рано си ги купувах от корейските магазини, но излиза по-скъпо. Има ги и в Amazon. Може да ги има и в България някъде, нека който знае да каже.

# 366
Благодаря tuparowa, в enzo има на някаква марка Misha и Mizon (може и други да има). Всяка корейска маска ли е добра или конкретно тези, които си посочила?

# 367
Благодаря tuparowa, в enzo има на някаква марка Misha и Mizon (може и други да има). Всяка корейска маска ли е добра или конкретно тези, които си посочила?

И аз се присъединявам към питането за корейската козметика.

# 368
  • Toronto
Ааа, тези са много маркови, сигурно са хубави, дано не са много скъпи. Моите са средно 2-3 долара на маска. Поръчвам си кога каквото намеря на по-добра цена. Всички са хубави.

# 369
Дами, има активна тема за азиатската козметика. Четете и питайте там, има много информация.
http://bg-mamma.com/?topic=1021229

# 370
Вчера си купих този крем

Снощи го пробвах и резултата ми хареса - не дразни и добре хидратира.Ще го ползвам вечер,а сутрин слагам лифтинг системата на Ейвън!

# 371
Вчера си купих този крем

Снощи го пробвах и резултата ми хареса - не дразни и добре хидратира.Ще го ползвам вечер,а сутрин слагам лифтинг системата на Ейвън!
А откъде го купи?

# 372
# 373
Взех този крем. Много ми хареса, хидратира, не е мазен и изглажда.

# 374
Ползвам на Vichy idealia и забелязах ефект за намаляване на тъмните кръгове, но останаха пак на едно незадоволително ниво тези противни тъмни кръгове.Някой, ако е доволен от кремче, което ги изсветлява, да казва.Цял живот си ги нося и са ми писнали зверски вече.

Общи условия

Активация на акаунт