Крем за около очи - 8 тема

• 120 735
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Jelly Bean, благодаря.Ще го погледна.Май някъде из темите пак имаше мнение,че Биотен с хайвер е доста мазен.Харесвам марката,ще пробвам.

# 256
mariqivanova799,не обичам да пия течности,ужасно са ми гадни:( Иначе наистина комбинираната до мазна кожа трудно се сбръчква.Само това ме радва.Зимата се нормализира,но в топлите сезони е трудно да изглежда добре.Измиване и грим по 2 пъти на ден,а преди лягане още веднъж миене😁

# 257
Някой чувал ли е за тези пачове и какво точно представляват?
Това ли имаш предвид? Маска за околоочния контур, може да има различен състав, както си ги избереш.

Дали успява да се пребори с уморения поглед и подпухналост? Никога не съм ползвала такива неща, но понеже съм заформила някакви торбички се чудя дали така мога да спася положението някак. Не са много фрапантни, но ме дразнят. И въобще се чудя как  мога да премахна този уморен поглед? newsm78 С крем едва ли ще стане.

# 258
Освежават тези маски, да, но предимно са за интензивно хидратиране, за торбички - не знам дали биха подействали, не съм търсила такива. Ако искаш, пробвай, има от различен клас. За уморения поглед първо трябва да определиш на какво се дължи, за да ползваш подходящата грижа, включително и като кремове. Подпухналост ли имаш предвид под "уморен поглед"? Подпухналост може да имаш и от хормонални смущения, задържане на вода, неподходящ козметичен продукт и т.н.

# 259
  • някъде под слънцето...
От години пачовете са включени в ежедневния ми сутрешен ритуал.
След отстраняванвто ма нощната маска за кинтура с ледена мицеларна вода, .Измивам  лицето и напръсквам на контура с ледена розова вода, след като попие идва ред на пачовете.
Половин час   по късно ги махам и следва   серум ,  крем или и двете..
През деня  няколко пъти стик за хидратация и освежаванне на контура.
За добри резултати грижата трябва да бъде комплексна.

# 260
  • София
Sl,  "ледена" имаш предвид студена или ....

# 261
..През деня  няколко пъти стик за хидратация и освежаване на контура..
Това върху грим ли?

# 262
  • някъде под слънцето...
Ледена в смисъл стои в хладилника.
Понеже съм мързел промених оригиналната рвцепта, обтриване със замръзнала на  кубчета лед розова вода.По лесно ми е да затворя очи и да напръскам.
Не използвам коректор, така, че на практика слагам върху бб крем под очите и над клепача.Ежедневния ми грим на очите включва молив и спирала.
В Мадрид рядко ще видиш някой с опушен грим или каквито и да е сенки през деня.
Изключение са дамите, които работят в парфюмерии или магазини за грим (Мак, Боби Браун, Кико, Инглот,,,,,,), но те св гримират  на работното си място и на излизане отново са нюд.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 10:03 от sl

# 263
  • Пловдив

През деня  няколко пъти стик за хидратация и освежаванне на контура.

Кой е стика?

# 264
# 265
  • СОФИЯ
Sl, какви пачове ползваш?Моите са на Filorga и в указанието пише да се използват два, три пъти в седмицата.
http://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … optim-eyes-patch/

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 12:28 от shushi7777

# 266
  • Пловдив
Благодаря,жалко че ги няма в БГ.
Момичета,търся продукт за около очи,който да мога да подновя докато съм на работа и който заглажда контура моментално.Ползвали ли сте нещо такова?към края на работния ден погледа ми е много уморен и бръчките около очите много изразени и имам нужда от нещо с моментален ефект.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 12:42 от Жижи

# 267
Аз ползвам това и съм доволна. Освежава, не разваля грима, хидратира.
https://www.google.bg/search?q=nivea+eye+rolleron+q10&tbm=is … rc=yZa4zcpPSHjybM:

# 268
Благодаря,жалко че ги няма в БГ.
Момичета,търся продукт за около очи,който да мога да подновя докато съм на работа и който заглажда контура моментално.Ползвали ли сте нещо такова?към края на работния ден погледа ми е много уморен и бръчките около очите много изразени и имам нужда от нещо с моментален ефект.

Philosophy - Philosophy Miracle Worker Eye Cream

Действа като мигновен филър, аз го използвам и за други части на лицето.

# 269
  • някъде под слънцето...
По отзив от темата се сдобих с
Не забелязвам някакъв видим ефект.
Ползвам го поне от месец като финал на сутрешната грижа.

shushi777 От няколко месеца съм  на пачовете , които съм постнала преди няколко страници.
За момента  от тях съм най довилна
Ползвала съм различни на различни марки и различни ценови класове.

Общи условия

Активация на акаунт