Крем за около очи - 8 тема

• 120 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Toronto
stelmo, не знам за каква възраст е. Аз съм на 44 и основния ми проблем в околоочната зона са фини линии, не ми е суха зоната (и не ми понасят добре твърде мазни кремове) и нямам подпухналост. Този крем е много комфортен и леко запълва фините линии, и изобщо не дразни очите, дори и ако попадне по погрешка в тях. Според мен става и за по-млада кожа, бих го определила на усещане като за 35+.
Аз ползвах години наред Benefiance WrinkleResist 24:

Почти течен е, с лека консистенция, хидратира страхотно цял ден. За протокола, аз съм на 50, бях много доволна от него, просто реших да пробвам нещо друго. Но сигурно ще си го взема пак като го намеря на промоция.

# 571
Дa, и двaтa кремa хидрaтирaт добре. Регaл е идея по лек, a биотен идея по мaзен. Прилични сa и двaтa.
На Регал и на мен ми беше малко по-лек като усещане, но пък аз този на Биотен не го усещам мазен също... Кожата ми не е суха на лицето като цяло, смесена е.  Под очите си има нужда от хидратация, аз не съм на 20тина години, а и прекарвам по много време пред компютър и това е много мигане и вторачване, повече ми се изсушава тази зона така, отколкото "в покой". То не да имам опънато сухо усещане, ама като видя след някое време коректора как почва да изглежда сякаш е сложен без крем отдолу и ми става ясно че не е било хидратирано добре. Това с други кремове, от тези споменатите и от двата съм доволна, поне за мен хидратират достатъчно.
В момента съм с хиалуроновия на Биотен, вероятно ще изпробвам другия им околоочен след него, с нар мисля че беше. Помня че го хвалиха доста, та ще видя кой от двата ще ми допадне повече. Ако някоя от вас е ползвала и двата, бих се радвала на отзив.

# 572
Днес се изкуших да си взема околочния на Биотен с нар (35+). Беше на смешната цена от 5.00 лв и не устоях. Имаше и хиалуронов на Биотен, но не беше намален и,  разбира се, везните натежаха към по-евтиния Simple Smile .
Харесвам продуктите им, но засега не съм ползвала техен околоочен и ми се искаше да изпробвам.

Колкото до сутрешните подпухвания, още не съм намерила добро решение. Мисля да пробвам контрастни компреси, да видим какво ще се получи. Ще докладвам допълнително. А иначе студена вода, дори обтриване директно с ледени кубчета със зелен чай не помагат ( пробвах и с отвара от лайка, но много силно изсушава и се отказах от нея).

Няколко пъти правих маска с извара и магданоз.
Пасирам, за да стане хомогенна смес и да се извлече максимум ефект от магданоза.

Тази маска я препоръчват за тъмни кръгове и подпухвания. Нанася се директно под очите. Обикновено ми се получава доста по-голямо количество от нужното, затова я нанасям на цялото лице и шията. Останах много впечатлена от цялостния ефект върху кожата. Става гладка, сочна, нахранена. Разбира се използвам пълномаслена, хубава извара. Втория път замених изварата със заквасена сметана.

Откровено казано маската я  правя вечер и не намирам кой знае какъв ефект в околочната зона (вечер нямам подпухвания и няма как да проверя). Може би е най-добре да се приготвят няколко дози и да се държи в хладилник. Може пък да има по-добър ефект Simple Smile .

# 573
  • Бургас
Къде е намален околоочния на Биотен с нар?

# 574
Кой е по-добър - околоочния крем на Регал или хиалуроновия на Биотен? newsm78
В момента ползвам кремчето с уреа от ДМ. Имам и един на AVON от две части - за горна и долна част около окото. И се чудя дали да сменям.
От този крем на Avon доволна ли си ?

# 575
  • 1st floor
Кой е по-добър - околоочния крем на Регал или хиалуроновия на Биотен? newsm78
В момента ползвам кремчето с уреа от ДМ. Имам и един на AVON от две части - за горна и долна част около окото. И се чудя дали да сменям.
От този крем на Avon доволна ли си ?
Ако бях постоянна, може би щях да дам мнение. Но мажа от дъжд на вятър. От скоро обаче гледам, че съвсем съм се сбръчкала, така че ще ставам по принуда постоянна.  Mr. Green Иначе попива в кожата, не стои мазно и не ми дразни очите.

# 576
Любимите ми кремове за около очи са Ла мер и Карита

# 577

Случайно го видях намален в магазин "Триумф" (кв. Кършияка, Пловдив)  до СОУ "Н.Вапцаров". Беше  на цена 5 лв.
Кремчето е с много приятна текстура. Попива добре, не лъщи и след нанасяне усещам кожата мека и сочна. Много ми допадна.

Непременно ще тествам и хиалуроновия околоочен на Биотен. Явно кремовете им са наистина добри. Околоочният го потвърди.

# 578
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вмомента ползвам мини от 7мл на Lancome absolue eye premium(не го намирам за достатъчно хидратиращ) и  редувам с Estee Lauder Re-nutriv ultimate lift regenerating youth eye creme(много ми допада).

# 579
  • Пловдив

Случайно го видях намален в магазин "Триумф" (кв. Кършияка, Пловдив)  до СОУ "Н.Вапцаров". Беше  на цена 5 лв.
Кремчето е с много приятна текстура. Попива добре, не лъщи и след нанасяне усещам кожата мека и сочна. Много ми допадна.

Непременно ще тествам и хиалуроновия околоочен на Биотен. Явно кремовете им са наистина добри. Околоочният го потвърди.

И в брошурата на Т-маркет пише, че има 25% намаление на продукти на Биотен. Но не знам дали се отнася за всичко на Биотен или на избрани продукти.

# 580
Продуктите на Биотен винаги могат да се намерят на промоция някъде - Елитис, Лили, ДМ и по големите вериги. Цените им никак не им са високи, но винаги е за предпочитане да се спести нещо Simple Smile
С по-скъпите кремове не винаги се постига по-голям ефект.

Имам няколко тестера на Nuxe, които пробвам от известно време  - против бръчки, против тъмни кръгове и подпухване, някои имат и коригиращ цвят. Но нямам  кой знае колко комфортно усещане за хидратация след нанасяне, за ефект още по-малко мога да кажа нещо положително. 

Лично аз бих отделила и по-голяма сума за околоочен крем, стига да знам, че си заслужава. Защото  това ми е слабото място. В други участъци на лицето нямам изразени бръчки, но кожата под очите ми сякаш все повече изтънява, с контрастен цвят е от останалата кожа (е не съвсем тъмен, но е синкаво сив и при различна светлина е доста забележима разликата) и с оформени вече видими бръчици. А и напоследък подпухванията сутрин допринасят за още по-неприятно усещане.

Така, че приемам предложения и за недотам бюджетни кремове, но с доказан ефект.

# 581
Uriage Age Protect някой да е ползвал?

# 582
Някой по-запознат със съставки би ли обяснил каква следва да е функцията на talc, silica и mica в околоочен крем?
Гледам състава на споменатия преди моя пост anti-age Uriage.

# 583
Някой по-запознат със съставки би ли обяснил каква следва да е функцията на talc, silica и mica в околоочен крем?
Гледам състава на споменатия преди моя пост anti-age Uriage.

Аз видях следния състав на крема - Активни съставки: BLB* патент, Ретинол, Хиалуронова киселина, Растителни екстракти, Витамини, Термална вода Uriage.

# 584
В сайта на марката го има пълния химичен състав, това са само "активните" съставки, които рекламират цялата серия.

Общи условия

Активация на акаунт