Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 569
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой дали знае, в испанския амазон има ли промоцията при покупка на гифт карт? Никъде не откривам инфо дали важи там.
Няма в момента. Прочетох всичко. Явно я пускат от време на време промоцията, защото в коментарите я има.

# 106
Чантите на тази марка са доста намалени - Laura Moretti. Моля за мнение как са като качество и от естествена кожа ли са в крайна сметка?

# 107
  • Пловдив
gatanegra,благодаря! Трябва да купя раница за 73 евро с продавач Амазон и затова се опитвам да й намаля цената някакси,но явно няма да ми се получи.

# 108
Чантите на тази марка са доста намалени - Laura Moretti. Моля за мнение как са като качество и от естествена кожа ли са в крайна сметка?

Първоначалната цена е нереална, според мен. Една чанта съм ималана марката, не беше лоша, не беше и нещо изключително. Кожата беше естествена.  Показаната от теб също е от естествена кожа, струва ми се. Няма подплата и подгъв на ръбовете, но на тази цена аз бих си я взела, ако ми се полагаха още чанти.

# 109
Още едни  намалени ботички Caprice - 22,50п за размери 4, 6 и 7.5 УК

# 110
Момичета, купих гифт карта з 50 паунда от английския Амазон следвайки техните инструкции. Сега какво следва? Някой тествал ли е? Имам сигурно стотина поръчки от амазоните, но никога не съм взимала гифт карта до сега.

P.S. Отговорих си на въпроса. Като отида в акаунта си и вече ми стоят 55 паунда там.

# 111
  • Wolwedans
Изключително съм доволна от качеството на чантите. Имам тази: https://www.amazon.it/gp/product/B01LX17SHU/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  от около година. Не е мръднала изобщо! Уникална кожа и качество! На живо е още по-хубава и изглежда скъпа и стилна. Моята беше за 75 евро, намалена на 70% доколкото имам спомен, т.е. е била на изходна цена около 200, но са перманентно намалени, ако това ти е от полза.

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 19:02 от Ally_t

# 112
Моля за отзиви за Legero, обмислям това: https://www.amazon.de/dp/B01LXHH0RY/ref=pe_386171_37038121_DEPSD_dp_1.

Р.S. Благодаря за информацията!

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 19:35 от Покипси

# 113
  • гр. София
Много добра марка и кожа, отговарят си на номера.

# 114
  • Пловдив
Зная,че не е съвсем по темата,но помня,че имаше мами,успели да свалят Google play на амазонски киндъл.Много моля да някой да ми изпрати инструкции на ЛС!

# 115
  • София
Зная,че не е съвсем по темата,но помня,че имаше мами,успели да свалят Google play на амазонски киндъл.Много моля да някой да ми изпрати инструкции на ЛС!

Балли, сигурна ли си че за Kindle е ставало въпрос? Да не би да е било за амазонски таблет? На Kindle не си представям да се свали Google Play, пък да се ползват и приложенията съвсем...Rolling Eyes

# 116
  • гр. София
Балли, това става за Fire таблет, не за Kindle.

# 117
  • ВАРНА
Момичета, купих гифт карта з 50 паунда от английския Амазон следвайки техните инструкции. Сега какво следва? Някой тествал ли е? Имам сигурно стотина поръчки от амазоните, но никога не съм взимала гифт карта до сега.

P.S. Отговорих си на въпроса. Като отида в акаунта си и вече ми стоят 55 паунда там.

Може ли линк към кампанията,благодаря  Simple Smile

# 118
Купих тази лампа на почти 107 Е. Днес е на 49,90 Е https://www.amazon.de/gp/product/B00TXE0B5I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1. В превозвача е, не мога да дам отзиви, но някой може да се възполза.

# 119
  • София
Попаднах на фотоепилатор Medisana IPL 800 48,20 евро Струва ми се добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт