Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 585
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Popovo
https://www.amazon.de/Hush-Puppies-Aubree-Chardon-Slipper/dp/B07 … mp;th=1&psc=1
Hush-Puppies...някои номера са намалени.
Дали си отговарят и стават за широк крак?
Някой може ли да отговори,ако знае.Аз също си харесах едни мокасини,но не знам дали да ги плащам.

Момичета, обувки нямам, имам тези боти.
https://www.amazon.fr/gp/product/B01HY30RAI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Нося 37, понякога 38, но точно от Hush-Puppies си поръчах 37 и ми паснаха перфектно.Но тук в темата съм срещала и коментари, че Hush-Puppies са умалени.Така, че може би е до модел.

# 151
Пи-пи,на мен лампи ми трябват Wink като за всекидневна...
И аз следя за лампи. Предимно Егло и Глобо - излизат доста изгодни оферти.
А тоя смесител би трябвало да си е с м-ли за монтиране веднага,нали?
Да.
Ще си повторя молбата коректно-моля ако някой знае как да сваля Google Play на амазонски таблет Fire,да ми помогне с инструкции на ЛС. Сърдечно благодаря на всеки отзовал се!
Ако може и на мен!

# 152
Hush-Puppies са тото2, първо теглене Sunglasses

# 153
  • София/Испания
Благодаря ви много за отговора!:rose:

# 154
За мен Hush Puppies са умалени и за тесни стъпала.
Поне това, което аз съм имала.

# 155
Балли, това става за Fire таблет, не за Kindle.
Ох,че съм и аз-вярно,че е амазонски таблет Fire.а не Kindle.Ще си повторя молбата коректно-моля ако някой знае как да сваля Google Play на амазонски таблет Fire,да ми помогне с инструкции на ЛС. Сърдечно благодаря на всеки отзовал се!

Има клипчета в ютуб. Иначе, с профила си в Амазон можете да дръпнете безплатно приложенията, които Ви интересуват (примерно през лаптоп или компютър), като през акаунта си вържете регистрирания таблет. Разгледайте. Много е лесно и бързо. Аз така инсталирах вайбър, скайп и фейсбук  на таблета Fire на  майка ми. Всичко стана дистанционно, тъй като регистрацията на таблета беше на мое име. Приложенията в амазон се купуват безплатно и директно се появяват на екрана на таблета. Преди това, водих чатове с амазон и те взеха да ми обясняват, че имат проблем с договора с фейсбук и не мога да го изтегля. Накрая всичко свърших сама и само ги информирах.

# 156
# 157
Към тези от вас, които купиха 30 паунда гифт карта. След колко време горе долу получихте 6 паунда подарък и как разбрахте? Виждат ли се в акаунта, получава ли се мейл? Купих картата, но чакам 6-те паунда подарък, че да си платя една поръчка, защото пише, че ще може да се ползват до началото на март някъде беше.

# 158
Към тези от вас, които купиха 30 паунда гифт карта. След колко време горе долу получихте 6 паунда подарък и как разбрахте? Виждат ли се в акаунта, получава ли се мейл? Купих картата, но чакам 6-те паунда подарък, че да си платя една поръчка, защото пише, че ще може да се ползват до началото на март някъде беше.
Аз получих £6 след около 22-23 часа, съответно ми изпратиха имейл. Не се виждат в акаунта, виждаш ги при плащане. Simple Smile

# 159
  • София

При мен дойде имейл за бонуса 1-2 дни след закупуването на гифт картата и тогава се видяха и в акаунта при плащането на следващата поръчка.

# 160
  • София
Изпуснала съм всичко ....

# 161
Значи ще чакам мейл. Благодаря

# 162
Намалени детски ботушки Geox момче,
 момиче.

# 163
  • гр. София
Намаленията до края на февруари ли са?

# 164
Някой да е поръчвам такива бебешки джапанки Havaianas?
https://www.amazon.co.uk/Havaianas-Brasil-Unisex-Marine-Brazilia … ds=havaianas+baby

Общи условия

Активация на акаунт