Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка от Amazon, като посетите страницата с поръчки, щракнете върху „Преглед на скорошни и отворени поръчки“ и ако има бутон „Редактиране на поръчка“, можете да го промените или анулирате. Ако няма такъв бутон, парите вече са блокирани и се обработват. Всички поръчки могат да бъдат отказани или променени само докато не са блокирали парите ви. Можете също така да опитате да се свържете чрез чат и да поискате отмяна на поръчката, но средствата ще бъдат деблокирани след около 45 дни, в зависимост от вашата банка.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon?
За да върнете артикул, закупен от Amazon, най-сигурният вариант е да използвате куриерска услуга. Най-евтиният вариант е да използвате Български пощи. Имайте предвид обаче, че някои компании като Interlogistica може да откажат приемането на употребявани електронни уреди за изпращане. Освен това имайте предвид, че на уебсайта на Български пощи има съобщение, което гласи: „В офисите на Български пощи временно не се приемат пратки, съдържащи батерии“. Според информация от Magrat* в английския уебсайт те възстановяват само пощенски разходи за дефектни или неправилно изпратени артикули. В немския уебсайт те възстановяват разходите за доставка за дрехи и обувки, ако бъдат върнати в рамките на 30 дни.
-
Какво представляват складовите стоки на Amazon?
-
Как работи EasyFundraising?

А роклята с лимоните с какви размери е? Най-вече талия ме интересува.