Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 666
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря! Simple Smile

# 301
8 л. е изключително малка,като за детска градина

# 302
Аз връщах телефон до Амазон в Англия със Спиди. Цената е 42лв. Казаха че щом ме устройва цената за тях не е проблем че има батерия Simple Smile Пристигна за около 6-7- дни.

# 303
  • Пловдив
Здравейте,
Някой знае ли този уред за карамелизиране как се използва.До колкото успях да разбера се поставя върху котлон,но точно как се ползва не разбирам.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T5NQZC/ref=ox_sc_act_tit … 77F756P&psc=1

# 304
Това кокосово масло на доста изгодна цена за 1 литър разфасовка.  Extra Virgin e и има много добри отзиви.  В момента ползвам на Нутива за същата цена горе долу беше, но е  444ml разфасовката.

# 305
Това кокосово масло на доста изгодна цена за 1 литър разфасовка.  Extra Virgin e и има много добри отзиви.  В момента ползвам на Нутива за същата цена горе долу беше, но е  444ml разфасовката.

Купувала съм го, хубаво е и цената е добра. Единствено да отбележа, че има аромат.

# 306
Здравейте, сешоара ме изостави имам нужда от нов, на хубава цена, ако може да препоръчате някакъв.

# 307

Купувала съм го, хубаво е и цената е добра. Единствено да отбележа, че има аромат.

Много ли е силен аромата? Това на Нутива също има аромат, но слаб не натрапчив естествения аромат на кокоса. Преди бях купувала от iherb някакво намалено, явно с добавен допълнително изкуствен аромат и беше ужасно.

От известно време наблюдавам това столче за кола на Britax - Britax Römer EVOLVA 1-2-3 PLUS , тъй като имах задача на поръчам за воя близка приятелка и никога не е падала цената толкова ниско. Имам го в по-стария модел, ползвам то вече над 5 години и препоръчвам с две ръце. Отзивите по английските сайтове са много добри, както и резултатите от тестовете за безопасност.

# 308
Момичета,
търся си сребърна гривна за ръка, от този тип -
https://www.amazon.de/gp/product/B00D1D1EV2/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1
Не ми се дават толкова пари за Пандора, иначе много ги харесвам. Нещо подобно искам (може да не се слагат висулки), идеята ми е да твърда. Имате ли идеи?

# 309

Много ли е силен аромата? Това на Нутива също има аромат, но слаб не натрапчив естествения аромат на кокоса. Преди бях купувала от iherb някакво намалено, явно с добавен допълнително изкуствен аромат и беше ужасно.

От известно време наблюдавам това столче за кола на Britax - Britax Römer EVOLVA 1-2-3 PLUS , тъй като имах задача на поръчам за воя близка приятелка и никога не е падала цената толкова ниско. Имам го в по-стария модел, ползвам то вече над 5 години и препоръчвам с две ръце. Отзивите по английските сайтове са много добри, както и резултатите от тестовете за безопасност.

Не е натрапчив аромата. На мен лично ми допада, но мъжът ми не обича кокос и веднага го надушва като готвя с него. Сега купувам на Биона без аромат.

# 310
  • Пловдив
Аз още се чудя още за този смесител...https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01GZN8YDK/ref=ox_sc_act_tit … 77F756P&psc=1

# 311
  • Sofia
Момичета,
търся си сребърна гривна за ръка, от този тип -
https://www.amazon.de/gp/product/B00D1D1EV2/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1
Не ми се дават толкова пари за Пандора, иначе много ги харесвам. Нещо подобно искам (може да не се слагат висулки), идеята ми е да твърда. Имате ли идеи?

Виж в ebay или по китайските сайтове, със сигурност има ментета.

# 312
  • София
в алиекспрес е пълно с ментета на пандора, целия им асортимент го има.

# 313
  • Сф
И аз ти предлагам али експрес, има много групи във фейса.
Моята е точно от там, 1:1 с оригинала, и само 22 долара

# 314
Благодаря, мацки! Те като са имитации, сребърни ли са? Мираж, можеш ли да ми пратиш линк на лични 😊

Общи условия

Активация на акаунт