В момента чета... 57

• 86 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Вени, ще ти го напиша на лични, за да не се изкуши някой, който не е чел книгата, да отвори спойлера. Simple Smile

# 151
  • София
Хах, добра предпазна мярка Simple Smile От съпротивата щяха да те лапнат като топъл хляб Bowtie!

# 152
  • Пловдив

Колин Фалконър е страхотен разказвач, има таланта да превръща всичко в приказка, увлича от първите редове и те пленява до последните.
Моята прекрасна шпионка е една от малкото му книги, която не е свързана с действително съществуващо лице, но пък ВСВ е факт, така че пак е завъртял сюжет към реални събития. Лично аз не съм удовлетворена от финала, но хората сме различни, един се оставя на действието, друг на бездействието.

# 153
  • София
Аз пък много харесах "Славея". Не бих могла в никакъв случай да я определя като захаросана, но всичко е въпрос на предпочитания. Подразни ме само корицата на българското издание - навяваше ми асоциации с Джоджо Мойс и "Аз преди теб", която въобще не ми хареса. Стана ми интересно какво е несъответствието.
Несбьо ми е много любим. "Прилепът" и "Хлебарките" наистина са по-слаби, но не можех да ги пропусна, заради личността на Хари. Не ми допадна обаче самостоятелната му книга "Ловци на глави".
Започнах "Окото на Ева" на Карин Фосум. Надявам се да е интересна поредицата.

# 154
Прочетох "Катеричките от Сентръл парк са тъжни в понеделник" Катрин Панкол. Хареса ми. В началото малко тромаво ми вървеше, но след това историята ме увлече.

Продължавам с:  .

# 155
Хора, днес и утре има намаление в сайта на Сиела на 50% процента на всички книги.

Малко забива, но не е невъзможно да се поръча.  Peace

# 156
Хора, днес и утре има намаление в сайта на Сиела на 50% процента на всички книги.
Какво ще си купите? Аз още избирам, българските приказки и книгата за Белене са изчерпани. Sad

# 157
  • София
Е, за Приказките никой не е изненадан пред вид цената им. Коментирахме го с приятелки....
Колко поред промоции Грим мистериозно се изчерпваше?
Аз нищо няма да поръчвам.

# 158
  • Belgium
И аз съм пас. Нищо не ми хваща около или пък съм чела това, което ми е било интересно.

# 159
  • София
Аз си поръчах Автобиографията на Брус Дикинсън Hands Metal.

# 160
  • Belgium
Честито, Венка, тя си заслужава Grinning

# 161
Аз като стане дума за книги и цветя за градината ми, почти нямам спиране.  Embarassed

Поръчах си :
"Перлата, която се освободи от черупката си",
на Бакман - Уве и Дългия път към дома,
на Стивън Кинг - "Мъглата" и "Момичето, което обичаше Том Гордън",
също и "Малката книжарничка край Сена"
както и "И дъхът стана въздух"

# 162
Сиела не направиха някаква опция като имат такова намаление да може да се покажат книгите само на тяхното издателство. Или аз съм толкова загубена и не виждам как да ги отсея

# 163
Сиела не направиха някаква опция като имат такова намаление да може да се покажат книгите само на тяхното издателство. Или аз съм толкова загубена и не виждам как да ги отсея

Е, в сайта им не са ли само техни книги?!

Всички книги в сайта са с намаление от 50%.

# 164
  • София
Има два варианта:
1. В http://ciela.bg/ разглеждаш заглавията, а после в https://ciela.com/ влизаш и поръчваш.
2. В https://ciela.com/ отиваш на разширено търсене и там изписваш името на издателството.

Общи условия

Активация на акаунт