В момента чета... 57

• 85 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И аз не съм чак толкова впечатлена от Пайнс,но може би защото не обичам такъв тип нереални истории.

# 526
  • София
Adament, за мен Моментът е уникално силна книга. Две мои приятелки я четоха и също я оцениха много високо. Ще чакам и твоя отзив с интерес!

П. С. Пайнс е страхотна трилогия, много ми хареса на мен.

# 527
  • София
Страх - Л. Рон Хъбард, книга, която като тийн съм чела няколко  пъти и ми беше много любима. Реших да проверя как ще ми се види сега, добре позабравена Simple Smile

# 528
  • USA, Steak State
Благодаря за предложенията момичета!

# 529
  • Mediterraneo
Май само аз не съм разтърсена от "Пайнс"? Дали заради отзивите в темата, но имах големи очаквания. За мен е детска книга, която много лесно се чете.

Разтърсена и аз не съм, но не бих я определила като детска. Имах наистина по- големи очаквания, които не се оправдаха напълно. Аз и затова не съм търсила втората книга, останах си с първата.

# 530
На мен втората ми беше по-интересна от първата. За третата съм чувала, че е още по̀, но не съм я чела, чакам я на български.  Simple Smile
Сериалът също много ми хареса. Даже подозирам, че лекото ми разочарование от първата книга беше заради това, че бях гледала първо филма.

# 531
  • London, UK
Adament, за мен Моментът е уникално силна книга. Две мои приятелки я четоха и също я оцениха много високо. Ще чакам и твоя отзив с интерес!
Благодаря за отзива, Пете! От всичко прочетено от него, най - добра за мен беше Специални връзки. Сега се надявам и Моментът да е на същото ниво ☺

# 532
Прочетох "Птиците идват да умрат в Перу" на Ромен Гари. Прекрасна първа среща с автора. Разкошни разкази, малки вселени от думи, изваяни от веща ръка. Имам и "Лейди Л." за някога по-нататък.

Днес се забавлявам с един хърватски хумористичен роман - "Какво е мъж без мустаци" на Анте Томич. Весело и с много ирония са представени жителите на едно селце ведно с всичките им радости и неволи. Много по нашенски си е всичко. За отмора е екстра книгата.

# 533
Завърших "Любимата формула на Професора" - толкова топла книга не бях чела много отдавна, насладих й се максимално в дъждовния петък! Ще издирвам сега филма..

Продължавам със "Спасителя", Ю Несбьо.

# 534
  • около Варна
Нещо не ми върви четенето напоследък, пък и време нямам /оправдание/. Приключих "Джинджифиловата къща", не ме впечатли, повърхностна ми се видя, поставих рекорд - повече от месец я четох. Започнах "Шестият" на Балдачи, преди много го харесвах, отдавна не съм чела негови книги, да видим ще ме грабне ли.

# 535
  • Най-красивата страна
Книжарничката на острова-Габриел Зевин
Приятен,неангажиращ роман.Чете се бързо.

# 536
  • Майничка
"Синът на вдовицата" на Джейхан Алтънйелеклиоглу - отдавна не бях чела такъв миш-маш. Напомни ми тъй модерните в Турция през 70-те и 80-те години на миналия век кино-романи. Да кажем, че в интригата има хляб, обаче толкова нескопосно е развита, че интересът се губи изцяло.

# 537
Джеръм Дейвид Селинджър - Спасителят в ръжта.
Хубава тема!

# 538
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Хубава тема!

Уау - една от любимите ми книги...

# 539
  • София
Хубава тема!
Уау - една от любимите ми книги...
И на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт