Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 905
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честито на всички рожденници, проходили и здрави  малчугани!

# 556
  • Враца
Меченка, честити ви крачета и на вас Flowers Hibiscus

# 557
Мече, честити крачета  Simple Smile Вчера аз имах рожден ден, а бебо е другия месец  Simple Smile
Моя бебо още не е проходил, пуска се да прави крачки само ако застана пред него и го викам да дойде при мен, но е нестабилен. Май всички проходиха, само ние се туткаме  Grinning

# 558
Пак не съм разбрала... 😀 ЧРД на патерици Бруклин 😆 жива и здрава!
Мечето се пускаше,но падаше на втората крачка.Вчера го оставих изправен до дивана,отидох до кухнята и като се върнах той беше посредата на стаята хилнат 😍 нагушах го,нацелувах го и пуснах сълзички 😆 ама е кашкавалчо още де...омекват му капачките по някое време 😁
Дит,как е Оги?
Белинда за теб се сещам в момента,че още кърмиш на поискване.Колко хранения има козуначето?Снощи пробвах да му включа вечеря....с 300 зора и молби изяде половин порция и на последната лъжичка повърна всичко 😕 та сега се чудя да пробвам ли пак?Вечерното кърмене дали му стига за нощта,макар,че се кърмим и цяла нощ,та затова съм в чуденка гладен ли е или заради кътник  🤔

# 559
Честити крачета и от мен!
Бруклин, мойто стики също още не е проходило. И техния ред ще дойде. 😆
Мече, аз също кърмя още на поискване и през деня и през нощта. Докато й избие последния зъб се будеше през час за сучене за успокоение. Аз бих го оставила и пробвала за вечеря след известно време.

# 560
Права си Пърпълче!Ще си я караме по-старо му за сега,той не изглежда да е гладен 🙄

# 561
  • София
Меченка, от скоро има вече 4 хранения, ама 4-тото е малко така...абе половин хранене. За следобедното става въпрос - първо, яде почти винаги само плодове и второ - понякога яде съвсем малко. Вчера примерно изяде само половин бурканче плодово пюре - взех му готово, че исках шипки да му дам. Ми, половин бурканче, толкоз. Вечерята обаче винаги я уважава порядъчно, понеже е кисело мляко - обожава. Почти половин кофичка с 2-3 бисквитки си мушва и след около 2 часа суче за приспиване.
Кърменията наистина не мога да кажа колко са. Има дни, когато сме навън, по цял ден не се сеща, заспива си в количката и кърмя чак вечерта. Други дни, като сме си вкъщи, от скука може да суче и 5 пъти.

# 562
  • София
Гласа му се върна, вече не се задушава, обаче тръгнаха сополи като река и се дави много от тях. И се дразни и плаче по цял ден. За съжаление не му се размина антибиотика, явно е било сериозно състоянието му, доктора се притеснява да не направи пневмония или отит. В понеделник на контролен ...пък да видим.
Отказва да яде все още, но поне снощи си изпи айряна. Ще вземе да се втали...
Пък вчера пошучих смс , че ще ми доставят обувките, а никой не дойде и не си отговаряше и на телефона куриера... Абе с тоя магазин хич не се разбираме...ако и третия ми опит за поръчка се провали...ще купя други обувки. И без това не взех които исках, че май му е висок свода и някои модели изо що не може да ги обуе.

# 563
Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Дит, бързо оздравяване!

# 564
Здравейте,и моята бебка не е проходила засега,предпочита да се придвижва с пълзене.Иначе се изправя,прави две три крачки,хваната за ръка,после се отпуска на пода и пълзи.Не й давам зор,когато-тогава.Стои стабилно права сама,без да се хваща за нищо,обаче не иска да пристъпва.
Баткото ни е болен от снощи,с една зверска кашлица,та ходихме днес на спешен кабинет.Изписаха му лекарства,да видим накъде ще му излезе края.А бебка е четири дни след ваксинация-третия Синфлорикс поставихме.И сега се чудя дали ще е по-устойчива към вируса или напротив?Започнах на нея да й давам Вит.Ц и Инфлуцид.Тези деца,докато пораснат,ще остареем от притеснения по тях:confused:

# 565
  • Враца
момичета да ви почерпя с едни скромни мъфини и питката за прощъпулника и една сладоледена торта за рождения ден на ММ да са ми живи и здрави Simple Smile

# 566
Ехе, много празнуващи... Честито на всички рожденници и честити краченца на проходилите! Дани също от няколко дни много смело се пуска... Вдига ръцете, ококорва очите, лепва една 24 каратова усмивка и тръгва Grinning

# 567
Белинда и аз така направих днес,плодово пюре и за вечеря кисело мляко с бисквитки и ябълка.Почти всичко изяде 😋 бисквитките за козуначко ти ги правиш нали?Аз нямам време,купувам му бебешки още,но те са със захар и гледам да не прекалявам с тях.
Ей хубаво,че мв подсети за пюрето от шипки!От кога се каня да го захранвам 🤔 само шипки ли даваш или смесено с друго?
За кърменето  и ние сме така,някой път през деня ме търси и то само ако сме вкъщи,ако сме навън не се сеща  и чак вечерта се кърмим след баня и цяла нощ 😁 Ще го видим сега като е преял как ще спи?!?Като го къпах,коремчето му беше като бирено и той даже си го буташе с интерес 😂

# 568
Давате ли готови пюрета с обезмаслено мляко? А млечни каши?

# 569
  • София
Меченка, не съм в момента на домашни. Готови обикновени бисквити взех, те не са много сладки, само гледах да нямат хидрогенирани мазнини. Не смогвам всичко домашно да правя, батковците ще ми изядат ушите. Особено пубертета...Каквото и колкото да сготвя, нищо не остава...Направо съм луднала вече! Вчера сготвих едно кило леща. Едно кило, цял пакет!!! Днес няма...Това едно време, като бяхме с едно дете, го готвех на три пъти.

Млечна каша давах веднъж, като пътувахме. Хип с горски плодове, много вкусна беше и детето я хареса. Не бих давала редовно обаче.

Общи условия

Активация на акаунт