Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 902
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Леле! А като си на работа, как успяваш??

# 571
  • София
Ами до скоро нямаше проблем, защото ходеха на занималня, съответно обядваха в стола, от мен се искаше само вечеря, а и не ядяха толкова много. От 2 години баткото не ходи на занималня, малкият го спрях като излязох в майчинство и сега всичките им хранения са вкъщи!!! Отделно пуберът започна да яде като ламя и сега направо не знам като започна работа как ще я караме...Добре, че има ресторанти Joy  Мъжки майки, стягайте се, и вас това ви чака!!!

# 572
Ти си майка героиня....

# 573
  • София
Не намирам да правя нещо по-различно от останалите майки, но повечето хора се впечатляват от бройката деца и си мислят, че е кой знае какво. Не е. Само преди едно-две поколения почти всички семейства са били с 3-5 деца. И не са имали пераля и миялна, и пица доминос на разположение 😜

# 574
Добро утро Simple Smile
Вчера партито за рожденния ден беше невероятно. Изкарахме си страхотно Simple Smile малката много се забавлява, показа си всички номера. Ммм многл ми хареса, догодина пак ще сме вкъщи Simple Smile))
Алиса, аз като кувах плодови пюрета, защото вече ми се измерпаха замразените плодове, купих едно пюре на дм вечерна млечна каша с грис. Пише че съдържда обезмаслено мляко. Сега се чудя да го давам ли? А на бурканчето пише пт 4ти месец Thinking
А и момичета, във тази връзка вече ми помамаляха запасите и от домашните зеленчуци, някои неща ще трябва да купувам. От балев ли купувате или ? Колебая се сега да купувам готово пюре когато ми свърши нещо или да купувам зеленчука. А дали замразен или от т.нар био свежи зеленчуци от магазините. Кое е по добре ???

# 575
  • София
Аз си купувам обикновени... Вече не е бебе няма цял живот на био зеленчуци да го караме..Понякога ги кисна преди да ги готвя и гледам поне да са,ако не от бг, то поне от евтопа..уж да има някакъв контрол..ама едва ли е от значение.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 12:28 от ditmade

# 576
Лили, аз пазарувам от Балев и от Фармхопинг. Има една група във фейсбук “Кооператив Нещото” на малки производители, предлагащи чисти продукти. От тях само веднъж съм поръчвала, но ми беше препоръчан.

# 577
  • Велико Търново
Алиса, вчера на ДК едно от пюретата имаше обезмаслено мляко и допълнително бяха описани съставките му, така че предполагам, че е разрешено за възрастта.

# 578
Така е няма цял живот, но все още като мога ще гледам да са чисти продукти.
Пърпъл мерси. Ще разгледам и фармхопинг. Още малко да излязат по нашите села зеленчуците, нямам търение.

# 579
Серенити,  на коя кухня се записа? В коя възрастова група? Доволна ли си? Аз мисля също да записвам.

# 580
Дит, можеш ли за стотен път да кажеш ти кой инхалатор си беше взела? На Омрон мисля беше споделяла. Ще купувам тия дни и да не се лутам излишно. 

# 581
  • София
Пърпъл, А3 complete е моя, казват, че и С 28 е много добър. Моя просто има три  степени и ако инхалираш само с физиологичен разтвор, може да се пусне на по-ниска степен и да стане по-бързо.
А за лекарства да си е на последна степен за по-дребни частици.

# 582
Бебока има загрубяло петънце на бузката. Да изчакаме ли с ваксината? Какво мислите? Днес не е спал през деня повече от половин час! Орева света...какво беше това чудо...

# 583
Мерси много, Дит!
Алиса, аз бих изчакала. Зор за ваксини няма.
Сутринта станахме в 9 и малко и бях супер доволна и някакси по- наспата, и към обяд разбрах, че били сменили времето. 😆 Съответно сега стикито си вършее, за къде да ляга.

# 584
  • София
Оги имаше зачервено петно на крачето, сложиха му ваксина. Аз специално обърнах внимание на личната, обаче според нея нямало проблем. После бяхме на частна консултация и доктора каза, че поставянето на ваксина при наличието на такова петно е крайно безотговорно. За щастие нищо не се случи. Но този доктор на частната консултация каза, че има разлика между просто сухи и сухи и зачервени петна. Просто сухите не са проблемни според него..не знам дали всички, но той ги гледа с една лупа и казва има ли няма ли нужда от специално внимание. Ако имаш доверие на педиатъра питай го, ако нямаш тогава се консултирай с друг. Аз сбърках, но вече така или иначе за всичко се консултирам с частния доктор..не веднъж е доказал, че е по-кадърен. Оги сега е с ларингит, а неговата докторка му изписа капки за нос  сироп за кашлица...нямало му нищо. Ама аз си знам и отидох при другия, който се хвана за главата като му казах.

Общи условия

Активация на акаунт