Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 901
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря,  Дит!  При всички положения тогава ще изчакам да мине.... Ти за тази ваксина на годинката да ви слагали,  нали?

# 586
  • София
Не ,не за предишните - хексацима и синфлорикс. Тая на годинката е реимунизация, обаче 6 месеца след последния прием, а на нас последния ни беше на 10 месеца. Та за нея ще почакаме.

# 587
Има ли опасност пак от температура?

# 588
  • София
При всяка ваксина си има вероятност да вдигне температура, зависи от детето. Оги никога не е вдигал от ваксина.

# 589
  • Велико Търново
На мен ми казаха, че ваксината е на година и един месец, хм... че то иначе как ще празнуваме, пък и за ваксина да мисля?
Алиса, на частната засега от две-три седмици за по няколко дни, още опипвам почвата, иначе менюто е едно и също и за първа и за втора група, просто пасират за малките, а за големите има дребни парченца. Трябва да е захранен с риба, свинско и жълтък. Естествено, че моите пюрета повече ги одобрява, но аз не смогвам вече за цялото семейство всеки ден. И аз в тон с Белинда ще изохкам за храненето на подрастващите, моето момиче три години не е мръдвала от 30 кг., сега за нула време стана 35. То набива де що види из дома, за училище правя по 2-3 сандвича, какъв е тоз пубертет, идея нямам....

# 590
Пърпъл и ние така със ставането. Беше 9 без 15 сутринта в неделя и аз вече доволна, ехее поспали сме си, а те часовниците нали автоматично се сменят. Simple Smile Та цялата неделя беше обърнана милата. Отказваше да яде по новото време ядеше си по късно и накрая и заспа по старото. Сега се чудя как да и регулирам режима.
Дит, Алиса хубаво че писахте за петънца. И на Али на крачето и излензха 2 дребни сухи, като настръхнала кожичка са. Ядосах се, справих се с тези на бузита, сега на краката, а утре и тя е на реимунизацията след годината. Сега казвате първо да обърна внимание нали? Преди да слагат ваксината? Мен ме притеснява и температурата, ваксините винаги я събарят. Като мен е дребосъка аз вдигам като не ми е добре. Но пък глава ме боли в изключително редки случаи.
Серенити ти кога захрани със свинско?

# 591
  • Велико Търново
Дадох с едно от менютата на Лидл, паста с шунка или нещо такова.
Това време просто не мога са го търпя вече, толкова депресиращо ми действа, че се чудя как живеят хората в Коми например. Все си викам още един ден и ще се оправи, и все чакам следващия ден. Ние си излизаме, де, до магазина, съседските котета да видим и гълъби да подгоним, но носът ми се зачервява за петнайсет минути, пък и съм доста зиморничаво.

# 592
  • София
За пореден път дойдоха обувките от примиджи. Таблицата им няма нищо общо с реалността, но така или иначе мерихме на живо и се оказа, че сме си 21. Обаааче, обувките които дойдоха са с адски твърда подметка... направо съм изненадана...и разочарована.

# 593
Дневната дажба за сиренце,колкото кибритена кутийка още ли важи или са големи вече и може повече?Мечето не яде друго освен попара сутрин,а искам да му опека средичка с жълтък и сиренце?

# 594
  • София
Аз му давам на око вече.

# 595
И аз вече взех да карам на око и за сиренето и за месото.
От вчера нещо много ми е гладна. Едвам изкарв от пюрето до следобедната закуска. По колко грама давате? Дали след годинката не трябва да увеличавам порцията?

# 596
  • София
Аз за момента съм на по 200 грама средно. Ама си похапва междинно..няколко хапки банан, няколко баничка...някоя бисквита и тн. Иначе сме на 3 хранения от както смениха времето...нещо режима се обърка.

# 597
  • София
Аз повече от 150-190 гр. не давам, освен вечер, понеже тогава е мляко - половин кофичка с 2-3 бисквитки, значи към 250 грама се събира. Най-оскъдно му е сутрешното хранене, не знам дали има и стотина грама, следобед само плодове. Никакви междинни похапвания няма. И пак дебел ми се вижда. Горкото, сигурно ще е с метаболизма на големия си батко - каквото хапне, лепне.

# 598
Има ли някой на 4 хранения? Мисля да слагам бисквита в млякото.. Дали ще минава през биберона?

# 599
Олее ужас, в такъв случай аз я прехранавам Thinking 220 си ги яде и зяпа за още. Но я виждам гладна. Обаче аз не давам повече, за да не повърне. Тя има 4 твърди хранения, и едно кърмене преди заспиване. Не давам междинни хранения.
Утре сме на консултация ще видим кантара какво ще каже кантара. Тежи ми доста, но в никакъв случай не ми се вижда дебела Blush

Общи условия

Активация на акаунт