Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 900
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Оги след това боледуване имам усещане, че се втали..3 дни не е ял. А с това тичаме по цял ден е свалил 150 грама при последната консултация (която беше дори преди боледуването).

# 601
  • София
Не я прехранваш, Лили. Аз давам малко твърда храна, защото го и кърмя на корем. Ако измушка 220 гр. манджа, няма да му се суче после, пък аз искам до годинката кърмата да си е основната храна. Ти не кърмиш през деня, така че не я прехранваш, споко.

# 602
  • Враца
И малката има 4 твърди хранения по 200гр  + на обяд и малко десерт, а вечери преди заспиване изпива 280 мл мляко. А колко наистина трябва да е грамажа след годинката, знам, че пюретата са по 220гр

# 603
Лили, и моя изяжда 220гр. и може и още да изяде, но аз не давам повече. Това е обедното. Другите хранения не ги тегля. Имаме сутрин попара, обядът, следобедна закуска, и два пъти АМ по 240мл. За междинно хранене давам кисело мляко, тъй като не винаги успявам да измисля как да го включа в менюто.
Напоследък бях си вкарала филма, че не го храня достатъчно. Тъй като на последната консултация уж не беше качил изобщо. За сантиметрите няма да коментирам как го мери, че като се сетя и се изнервям  Grinning

# 604
Връщаме се от консултацията. 9,800 кг. 79,5 см. За една година мисчя че си е в нормите. Не е дебела Simple Smile
Педито каза че ако яде 4 пъти на ден до 250 гр е нормата.
И нарочно видях готовите пюрета наистина за 12 месеца са големи бурканчета.220 грамовите са за 8 месец, но  за нея си е ок, като има и пето хранене кърма.
Бруклин вие пиете доста мялко 240 мл. Аз като давах изцедена кърма повече от 200 никога не изпиваше. А иначе и тя заради зъбите миналия месец само 50гр качи. Този добре се представи 400 грама Simple Smile

# 605
Лили, сложиха ли ваксина?
Вчера попаднах на следния пост - че попарата с 4 сухара, изчерпвала допустимата норма на глутен за деня. Чували ли сте подобно нещо?

# 606
Да Алиса, сложиха. Не плака почти. Леко само извика и забрави след 4, секунди че има нещо.
За моя изненада, петната бяха почти изчезнали, даже аз ги търсих за да ги посоча на педиатъра. И решихме заедно че не са за притеснение. Продължавам да мажа още няколко дни за всеки случай.
За глутена не съм чувала. Обаче тя яде по две филийки хляб. Сега да смятам на колко сухара се развняват ли???
И някой път като нямам време давам инстантна каша за сз, тя също е глутенова.  Детето като няма алергия какво да му стане?

# 607
  • София
Глупости за глутена:)
Пък Лили изобщо не ти е дебела момата, чудна си е даже. Оги е 11 500 на година и пак е в норма, така, че хич не се притеснявай.

# 608
И аз така си помислих, но да питам....  #Crazy

# 609
Дит, те момченцата по принцип са по тежки. Като съм чела табици, някъде околко кг им дават повече от момичетата. Това разбира се осреднени данни.
Така че супер са ни децата в норамата са. Да са ни здрави само Simple Smile

# 610
Пффф вдигна температура Disappointed как една ваксина не мина метър ??

# 611
  • Велико Търново
Стискам палци да е еднократно и нощта да е спокойна Kissing Heart

# 612
Лили, как е малката? Ние след малко отиваме на консултация, ще записвам кухня, и утре на ваксина.
Онзи ден дадох йогурт с малини и ябълки (30 % йогурт, 5 % малини, 5 % ябълки и малко зърнени култури). Давали ли сте?

# 613
През ноща спадна температурата. Спа спокойно. Но сега пак има лека, 37,5 ще дам май пак панадол.
Алиса аз редовно давам киселл мляко с плодове. Но аз го правя. Мисля че е ок, те вече ядат и зърнени, от какво се притесняваш?

# 614
Някак не ми звучеше добре в готов вид, но ми попаднаха пюренца на аванта  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт