Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 899
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Успех с обувките. Най-после в последния им магазин намерих каквото искам, съответния номер. Доволна съм! Дребосъка търчи по градинките вече с нови обувки.

# 616
  • София
Браво! Нашият все така не желае да ходи с обувките, особено навън. Вкъщи бос търчи като кон, буквално - вече направо си тича, сложим ли обувките - ходи като в паници, а навън ли сме - край, сяда на дупето и до там!

Почти 12 кила е. Докторката днес ме пита - и братята му ли бяха така едри? Викам, да, у нас елегантността е изключение Joy

# 617
Дит, поздравления за обвуките. Не знам аз по същия път ли ще минавам.
Но при нас същата работа като при Белинда. У нас тича след топка. Щапа ама така набива петите... а обувките сложа ли ги започва да реве.
Днес на разходката искаше да ходи, орева градинката. Събух обувките и спря, все едно бутон натиснах. Искаше да тръгва по чорапи. Взех да се притеснявам. Какво ще я правя така???
Като кажа на някой че вкъщи върви, не ми вярват. Мислят си че не се е пуснала още. Супер странно ми е???

# 618
Личи се по активността, че времето е хубаво 😆.
И ние сме в същия филм с обувките, като й ги сложа и се спира, не може да свикне с тях. Но все пак още не е проходила де.
Както беше почнала хубаво да си нанка по два пъти на ден по час и половина, в последната седмица едва поспива по час за целия ден. Не я знам иска да си маха съня преди обед или някакво временно явление е това.
Дит, взех си инхалатор. Много съм доволна, доста добре й повлия на кашлицата.

# 619
  • Враца
При нас пък е мрачно и има вятър Sad
Лили, при нас е същото положение, вчера спа 1 час на вън преди обяд и после от 3 до 3 и половина, и снощи беше ужасна естествено като не се е наспала.
Тази вечер мисля да я къпем в банята вече, че ми се изчепват ръцете в коритото, тя не седи 1 секунда мирна. Вие със душ слушалката ли ги поливате или с канче. Усещам, че ще сме изкъпани и тримата ама айде Grinning

# 620
  • София
Явно времето влияе на всички. Оги също спи по час на ден от последната седмица.
Пърпъл, налиии? Аз ако знаех и за нас щях да съм си взела отдавна инхалатор.
Абе днес даваха да е супер времето, а ние сме на вилата и е мрачно и духа:(

# 621
Времето ужасно. Къде са 25те градуаса. Излезнахме и умрях от студ, щото се издокарах за 25 градуса с тънкото яке. Добре че на детето не махнах чувала та тя си беше завита.
Аз я къпя с душ слушалката. Тя я хваща и се мъчи да се полива сама, обаче къпе нас хахах абе забавно е Simple Smile

# 622
При нас е топличко Blush

# 623
  • София
Аз щях да пукна от жега! Водих малкия на йога баш по обяд, от 13:30 е и направо щях да умрааа...Като съм се стъкмила с едни черни дънки и с черно яке, казвам ви - пушек се вдигаше от мен! Махам всякакв чували аз, пера и прибирам!

# 624
Ние хванахме хубавото време в парка, разходихме се малко и взе да духа. В колата показваше 25 градуса. Бях й облякла едно по-плътно пролетно яке, викам си ще я претопля, та седя разкопчана.
Белинда, козуначения на йогата свърта ли го? Ние ходихме няколко месеца в Янтра на йога за мама и бебе, и стикито просто вече не издържаше. Тя иска да шава и Киндируто сега ни върши супер работа.
В нашата част на квартала ще правят детска площадка, но доста голяма, като паркче, пише, че срокът на изпълнение е до пет месеца. Жива да не бях! Има надежда, някой ден и тротоари може да има 😆

# 625
  • София
Ами аз "малкия" викам на третокласника, този е "бебето" Joy Малко е объркващо при мен, признавам. Та, малкият батко водих на йога, не козуначето.

# 626
  • София
До кога обезсоляваме сиренето?
Доктора каза, че вече може да си яде нормално солено, обаче все пак да питам...

# 627
  • София
Аз от няколко дни давам обезсолено, колкото за нас - държа го в саламура, но не изкисвам напълно, просто да не е прекалено солено. В храната обаче продължавам да не слагам сол.

# 628
А подправки без термична обработка давате ли вече? За сиренцето и аз давам на око,но се чудех дали може повече да дам? Да се включим и ние в групата на неспящите следобед.Вчера за първи път от месец масам спа час и половина навън в количката!Похвал,похвал 😁
Купих обувки,неще да ходи с тях... ако реши да ходи все пак стъпва като в паници 😐 не е от обувките нали?Докато свикне така ще е 😊
А мед кога може да даваме?

# 629
  • София
На мен доктоеа ми каза, че и чед спокойно може да давам. Само да го разтопя на водна баня първо. Още не съм пробвала, но скоро ще дам.

Общи условия

Активация на акаунт