Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 263
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник на всички цветя! 💐
Честит имен ден и на Козуначко! Да бъде здрав и весел! 🤗 💕

# 631
  • София
Мед чак другата зима ще дам аз. Зелените подправки ги слагам съвсем накрая, не ги варя дълго, но все пак ги попарвам малко, не ги давам съвсем сурови.

Меченка, ще свикне. Козуначето вече се пуска да ходи с обувките вкъщи, навън още не иска. Явно непознатата среда също е спирачка някаква.

Метнах сутринта мъжа ми с тест за бременност. Няма такъв шок Joy

Мерси от името на Козуначето Hug Честито и от нас на всички именици!

# 632
Честит празник на всички празнуващи  bouquet
Моето бебче май проходи  Blush От няколко дни се пуска да ходи. Още е доста нестабилен, но все по-големи разстояния взима  Grinning  И при нас е същата работа с обувките, не ги търпи изобщо и иска да ги събува.
За подправките и аз ги слагам накрая, да се попарят само.
Белинда, много хитро си го измислила  Grinning

# 633
Честито, Бруклин!
Аз записах нашия на кухня - и шах - там храната е пасирана! Преди няколко седмици спрях да пасирам, и сега се връщам назад..Вие пасирате ли, а възглавнички слагате ли?
 Днес ще давам свинско, че в ДК има..

# 634
Честито на всички Цветенца Simple Smile
За обувките и ние имаме напредък. Вчера ходи десетина минути с тях Simple Smile и не плака. Събува ги, и гледай какво става без тях. Като мини торпедо с главата напред хахах
Обаче явно е доста трудно като е била боса преди тях. На вън е доста по плашлива наистина средата е от голямо значение, но си е ок. По близо до мен гледа.
Зелените подправки и аз ги слагам накрая, но все още като се вари. Така че може да се каже че ги варя леко.
Белинда, ама нямаш ли с какво да се шегуваш с мъжо, горкия аз го съжалих направо хахахха Simple Smile))
Алиса кухнята не е ли на групи. Пасирано за най-малките и по на едро за другите.
Аз не пасирам гладко, някой маначквам, други накъсвам, но все още не яде и непасирано.
Аз разгледах менюто тук на една ДК доста хубаво, преписах го да го готвя Wink но не ми хареса, че всичко е със сол, захар и прясно мляко. Изненадах се. Не е ли рано?
Казвате за сиренето вече може и не обезсолено а?

# 635
  • София
Ами Лили, от 23 години сме заедно, изчерпват ми се вече идеите Joy Сега и този коз го изиграх, догодина ще видим...
За храната - ами рано е, ама така е в детската кухня. А който ще си дава детето на ясла, няма и избор кой знае какъв, защото и там е така. Това е положението, ако щеш.

# 636
Ние сме от 11 заедно Simple Smile ама така и никога не успях да го метна. Много ме познава, твърди, че не мога да го лъжа Simple Smile 
Ох луда работа. Аз взех да се замислям какво ще правя, защото домашните и селските продукти взеха да ми се изчерпват. И няма как да разбообразявам яденетата. И избора ми е или ДК, или да купувам от пазара. Балев ми е далече....
А за ясла не исках, но като стане на 2 догодина ще я записвам, нямам избор. Така че до колкото мога максимално ще яде без сол и захар.

# 637
Здравейте,честит празник на всички именници!Да сте живи и здрави,и много щастливи!
Бебка от 2 седмици в записах на ДК-държавнатс в Люлин,доволна съм.Разнообразно е,солта и захарта са малко,за мен е и безсилно и беззахарно,не е пасирани,но е много наситено.Откакто взимам от ДК,не пасирам,тя премята из устата,колко дъвче не знам,ама да опитва и да свиква.Десертите засега не ги давам,т.к.такъв й е режима,че няма кога да ги дам.

# 638
  • София
Аз до сега обувки търсих, а май ще минаваме на гумени ботуши. Страшен кеф е да ходи да подскача в локвите, не мога да го измъкна направо...Simple Smile

# 639
Аз също ще гледам колкото се може по-дълго без сол и без захар, докато зависи от мен.
Лили, онлайн не ти ли е опция? Обикновено пазарувам един- два пъти в седмицата, не замразявам и взимам по малки количества.
Дит, то си е кеф да си скачаш в локвите, право си е детето да се забавлява 😆

# 640
  • София
Дааа, това с локвите всички го обичат Hug Батковците ми имаха гумени ботушки от Колев и Колев, сега сигурно има още сто вида де. Обаче този още не бих го пуснала. Той както си ходи и сяда на дупе, ще се накваси в някоя локва стабилно Joy

Разглеждах менютата на детските кухни. Видях, че Хер Бебе предлагат меню, приготвено от био-продукти на Балев, с доставка до вкъщи. Не е зле, стига да са престеливи на солта и захарта / не ползват бяла, доколкото видях/. Някакъв вариант е за по-големи бебета.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 17:32 от belinda

# 641
Пърпъл, опциите за пловдив не са особени. Доста продукти не ги предлагат онлайн, други не ги доставят, само в магазина. Аз мога ли за едно нещо до магазина, на две доставка да плащам, колкото цената на единия продукт... абе малко са ни прецакали. Нали сме от провинцията 😝😝😝
Днес да ви кажа сигурно съм последна де. Дадох авокадо с банан и 2 лъжички АМ. Стана суперр яко. Изяде многоо Simple Smile)

# 642
Момичета, откривам сезона на аркадите. Малката какво прави как оплете краката, падна и сега има цицина на челото ???? Sad

# 643
  • София
Оги вчера се затича, спъна се , пльосна се по лице, прехапа си езика и целия беше в кръв...още му севижда раничка на езика...Ама какво да се прави..

# 644
  • София
Сезона ли откриваш? Че ти ние не сме го закривали Joy Всеки ден кифонката е с по една нова цицинка от някъде, вече изобщо не обръщам внимание - гушкам да се успокои и толкова. Какво да направя - не мога да го държа с каска?!

Сготвих уникална киноа със зеленчуци за обяд. Така ми се услади, като му я опитах, че довечера ще правя и за нас - големите Animal Pig

Общи условия

Активация на акаунт