Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
След положителен тест смед инвитро, всички сме така. Причината е ,че твърде много сме дали от себе си, за да стигнем до тук и сега треперим за всяко нещо. Аз вчера изживях най- отвратителния ден в гивота си, ревах и се филмирах цял ден. Имах запушен нос и зачервено гърло, мисмех си че ще навредя на развитието на ембриона, за щастие температура не вдигам.
Подкрепям напълно. Петте месеца от началото на процедурата до настоящия момент са били най-напрегнатите, стресови и мъчителни дни за мен. Залогът е твърде голям, когото си вложил емоциии, физическа болка, огржмен финансов ресурс, имаш неуспешни опити зад гърба си и 40-та ти годишнина чука на вратата.

# 241
На някой предизвиквали ли са му  раждане с Цитотек?

# 242
Здравейте момичета! Досега не съм писала в тази тема, само ви следях. Бременна съм в 12+5 г.с. след инвитро. Имах късмета да стане от първият път. Вчера давах кръв за биохимичен скрининг и днес вече имам резултати. Не знам дали ще ми изпратят и други или само тези. Доки каза, че ако има нещо нередно ще се обади, но все пак бих искала и мнение от вас. Free beta hCG 24.46 IU/I ref. 0.1-190.00     papp-a 4.82 IU/I ref. 0.04-10.  Също така пусках урина и ми излезе нитрити позитив и док. ми изписа уназин. Пуснах и стерилна урина, но още не е готова. Чудя се дали да не изчакам първо резултатите и след това да започвам антибиотик. Но пък не знам дали е редно да се чака.

# 243
  • Пловдив
Здравейте момичета! Досега не съм писала в тази тема, само ви следях. Бременна съм в 12+5 г.с. след инвитро. Имах късмета да стане от първият път. Вчера давах кръв за биохимичен скрининг и днес вече имам резултати. Не знам дали ще ми изпратят и други или само тези. Доки каза, че ако има нещо нередно ще се обади, но все пак бих искала и мнение от вас. Free beta hCG 24.46 IU/I ref. 0.1-190.00     papp-a 4.82 IU/I ref. 0.04-10.  Също така пусках урина и ми излезе нитрити позитив и док. ми изписа уназин. Пуснах и стерилна урина, но още не е готова. Чудя се дали да не изчакам първо резултатите и след това да започвам антибиотик. Но пък не знам дали е редно да се чака.
според мене изчакай. За 2 -3 денааа, а кой знае от кога са

# 244
  • В сърцето на любимия човек
Изчакай резултата от стерилната урина и се свържи с лекаря си.
Обърни внимание на лекаря правил ФМ на стойността на рарр-а, до колкото знам тя сигнализира за риск от прееклампсия.

# 245
  • София
Това са само хормоните от БХС. Сами по себе си нищоне означават.

# 246
Благодаря ви за мненията!

# 247
Момичета, имам нужда от съвет свързан с Медрол-а:
На моя приятелка и е изписан за лечение на бъбречно заболяване и лекарят и я е предупредил, че може да има стомашни неразположения от него. Аз го бях пила при инвитро опитите и си спомням, че май имаше някаква особеност при приема, за да се минимизират неприятните странични ефекти. За съжаление съм забравила как го приемах, дали с храна, на гладно или след/преди ядене. Въобще ще съм ви благодарна, ако ми припомните имаше ли някаква особеност при приема му и ако сте имали неприятни усещания от него как се справихте с тях.
Предварително ви благодаря!

# 248
В момента аз го пия, след ЗЕТ съм. Казали са ми на гладно. За момента не усещам да имам някакви неразположения ( дори и да имам аз съм с една шепа хапчета и няма да разбера, че е от него). Обаче, много горчи.... ужасТ!

# 249
  • пазарджик
След хранене съм го пила.

# 250
  • Сливен
След хранене за да дразни по-малко стомаха,но на мен и така ми ставаше лошо.Ако е с по-чувствителен стомах може и са не може да го пие.

# 251
Благодаря ви!
За съжаление е с много чувствителен стомах и перисталтика Sad Дано да няма сериозни проблеми с приема и най-вече да и помогне, защото много се измъчи милата Sad
Скрит текст:
Последните 3 месеца лежа в 7 различни болници, изследваха я за какво ли не, вече вени не и останаха и никой не може да установи какво всъщност и има Sad Не покрива всички критерии за болестите, за които се съмняват и вече като последен опит ще пробват кортикостероидна терапия Sad
Ако се сетите още нещо ми пишете, аз ще и предам веднага.

# 252
  • София
Пънче, след храна се пие медрола

# 253
  • Варна
Само след храна се пие медрола. В никакъв случай на гладно. Ако се налага да го пие за по-дълъг период, взема се с гастропротектор. Аз пия Ланзул и съм доволна: сутрин, на гладно Ланзул- половин час преди храна, после - закуска, и след това - медрол.
От няколко години съм на медрол.

# 254
Привет Hug
Как сте в хубавото време навън Blush
Медролът и аз само след ядене пиех.
Весел и светъл Велик ден!

Общи условия

Активация на акаунт