Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Медрол, само след хранене.

# 256
Здравейте момичета!  За първи път пиша в темата.  Всъщност от днес имам профил въобще тук.  Може би да не пиша в правилната тема...
С мъжът ми сме одобрени за инвитро от ЦАР.  Избрали сме д-р Л. Бойчев в Тутракан.  Въпросът ми е колко от вас имат успешен първи опит в тази клиника?

# 257
Здравейте, искам да попитам някой дали случайно има телефона на др. Милена Стоянова от МБАЛ Надежда. Искам да се консултирам за резултатите от влагалищния секрет.

# 258
Искам да попитам оттоците на краката до колко са обезпокоителни и какво следва да направя? В смисъл изследвания?

# 259
Герда , накрая на бременността би трябвало да са нещо нормално отоците по краката . Има успокояващи гелове за бременни , пий достатъчно вода, слагай си краката по -нависоко вечер докато лежиш , не се обездвижвай прекалено, мери си кръвното и аз лично бих си пуснала белтък в урината.

# 260
И аз към края на бременността бях с подути крака,а седмица след секциото бяха като танкове.Изследванията ми бяха нормални.Мажех се е охлаждащ гел на Матернеа.Много добре ми действаше.

# 261
Герда, последния месец бях ужас и с всеки ден ставаше по-зле. И обувките ми умаляха. АГ каза да меря кръвно и ако там всичко е ок, било нормално. Ама си беше гадно и точно заради оттоците исках вече да раждам...

# 262
Препиках едни ленти, изрезе ми белтъка в норма, но пък показа кръв в урината. Утре ще ида на ляборатория.

# 263
Герда и моите крака бяха така, направо неможех да си обуя обувките. Три пъти пусках стерилна урина за белтък и вс беше наре. Мерих кръвното по 2 пъти на ден също беше наред. Просто бебето накрая натиска много органи и от там се получават оттоци в тялото ни, освен това и организма ни е вече много натоварен и е нормалбо. След, като родих 5 дни краката ми приличаха на тухли 4-ки. Слагах компреси с риванол и вдигах нагоре, но изведнъж сами си спаднаха и се върна предишната форма.

# 264
  • Сливен
При мен при подути крака освен белтъка и албумина беше нисък,иначе кръвното беше в норма.Наложи се да ми вливат плазма преди и след като родих.Влязоха в норма на 4 ден след раждането,а отоците изчезнаха напълто около месец по-късно.

# 265
Каква плазма ся ти вливали?

# 266
  • пазарджик
Тези от вас които са на жк в Надежда ,на кой тел звъните за удължение на болничния?До сега съм звъняла на информация и от там ме прехвърлят, но сега не ми вдигат  No Mouth

# 267
Фибриногенът ми е 4, 58 , някой имал ли е такъв фибриноген?

# 268
  • София
Герда,  разреждаш ли кръвта?

# 269
На силна антитромботична терапия съм. А трябва вече да спирам аспирина.

Общи условия

Активация на акаунт